ورود

View Full Version : [سوال] Ocr کردن یک تصویر در picturebox و نوشتن عبارت در textbox

aliforever
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 17:07 عصر
سلام خدمت دوستان،
من میخوام یک تصویر رو که حاوی 4 کاراکتر هست، در واقع یک کد کپچا هست، نوشته هاش رو برنامه اتوماتیک در يک تکست باکس قرار بده.

ممنون میشم کمک کنید.

helpsos
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 19:54 عصر
سلام
اگه من درست متوجه شده باشم شما می خواهید یک کد کپچا را =ه=ک= کنید اگه درسته پس :
فکر کنم باید از پردازش تصویر استفاده کنید.
یعنی اشکال مختلف یک حرف را ذخیره نمایید و بعد بیاید و حروف کپچا را تفکیک کنید و با الگوهای ذخیره شده مقایسه نمایید و آنها را بدست آورید.

البته این یه الگوریتم قدیمی و ...... است شاید جدیدترش هم باشه.

mehran901
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 21:54 عصر
بهترین گزینه واسه این کار openCV و یا wrapper هاش واسه ویبی دات نت مثل emguCV هست

m.4.r.m
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 23:53 عصر
خوندن کد های کپچا سخته واست با پردازش تصویرم به نتیجه نمی رسی چرا ؟ آهان الان بهت میگم چرا چون کسانی که این کد ها رو ساخته واسه مشکلشم راه حل داشته چون میان نوشته هارو کج و درهم و چسبیده می نویسن خود انسان با پردازش مغز و چشم و تجربه باز بعضی وقت ها اشتباه می نویسه چه برسه به سیستم. اما اگه کد کپچا شبیه کد های بلاگفا و اینا باشه شاید با پردازش تصویر بتونی اونم با ویبی نه عمرا نمیشه ، میشه ها نشه بهتره . روزگارت سیاه میشه نتیجه میگیریم بیخیال شی بهتره :لبخند:

mehran901
جمعه 25 مرداد 1392, 02:04 صبح
خ میشه ها نشه بهتره . روزگارت سیاه میشه نتیجه میگیریم بیخیال شی بهتره :لبخند:

من کاملا حرف دوستمونو تایید میکنم ... سیاه که چ عرض کنم ! قهوه ای هم میشی ی سر!

وقتی تو ویبی میتونی پردازش تصویر اجرا کنی که خودت بشینی کتابخونه هاشو بنویسی :ی وقتی میتونی بنویسی ک ی کتاب 1000 و خورده ای صفحه ای پردازش تصویرو بررسی کرده باشی ! چون از تکنیک و متد و پروسیجر آماده خبری نیس!

m.4.r.m
جمعه 25 مرداد 1392, 09:08 صبح
بعدشم من تو تالار هوش مصنوعی هم رفتم تا حالا یک مورد پردازش تصویر تو وی بی ندیدم جز پلاک خودرو که اونم مختصات رو میگیره و تبدیل می کنه که اونم زیاد جالب کار نمی کرد دقتش خیلی پایین بود

aliforever
دوشنبه 28 مرداد 1392, 04:14 صبح
آقا حداقل یه راهی بگید با winsock کپچا رو بیارم رو فرم

مشکل اینه که webbrowser پروکسی نمیگیره و از اون طرف هم winsock نمیتونه عکس رو بیاره رو فرم

الان من چیکار کنم؟

m.4.r.m
دوشنبه 28 مرداد 1392, 10:47 صبح
با این دستور Captcha مربوط به سایت یاهو رو می تونی تو WebBrowser مشاهده کنید .

WebBrowser1.Navigate "https://c5.ah.yahoo.com/img/ws_iqykY_B0rbNrbT9IPibdpW3p20HOXIUlqYqlwbevQ_._FA3 I_GXKFzfxzXO.RKk_75F.D83fKNbCSIqxCgPInqV090y.TDBPg 7iyKw--.jpg"

این دستور هم برای نمایش Captcha در Pcture هست اما در .net اگه تونستی به VB تبدیل کن

If WebBrowser1.ReadyState = WebBrowserReadyState.Complete Then

For Each Captcha As HtmlElement In WebBrowser1.Document.Images

If Captcha.GetAttribute("src").Contains("https://c5.ah.yahoo.com/") Then

PictureBox1.Load(Captcha.GetAttribute("src"))

End If

Next
End If

mahsa-adib
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 22:19 عصر
دوستان سلام م یه کد تشخیص متن فارسی تایپی میخوام خودم تا یجایی رفتم ولی به مشکل خوردم خیلی وقت کمی دارم لطفا کمکم کنید
ممنون میشم من وقت کمی دارم
Tanhatarin_tanha6269@yahoo.com