ورود

View Full Version : زیاد شدن پارامترهای صفحه و مشکل در submit

moohssenn
پنج شنبه 03 فروردین 1385, 21:43 عصر
سلام
ببینید من اومدم یک صفحه درست کرده ام که داخل آن از یک برنامه ادیتور (مثل htmlarea ) استفاده کرده ام . خوب این برنامه داخلش یک Textarea داشت ( دقیقا مثا همین بخش که شما به ارسال پاسخ میپردازید و یا یک موضوع جدید را مطرح میکنید ) که من براش یه name تعریف کرده ام و در زیر آن نیز یک دکمه (از نوع سابمیت ) گذاشتم که user بعد از وارد کردن متن یا جدول یا عکس مورد نظر و یا .... روی آن دکمه کلیک کرده تا عملا ارسال صورت بگیرد .
این مورد دقیقا مثل بخش ارسال مطلب جدید و یا ارسال پاسخ است .
اما وقتی مطالب نوشته شده در این textarea زیاد شود وقتی روی آن دکمه که در زیر آن گذاشتم کلیک میکنم هیچ عملی صورت نمیگیرد اما به محض اینکه بیام و یه مقدار از متن داخل آن را کم کنم این دکمه نیز کار میکند .
مثلا من توی همین سایت برنامه نویس که دقت کردم دیدم که بعد از اینکه مطالب را داخل بخش مربوط به ارسال یک موضوع جدید مینویسم ( منظورم همون textarea که دوروبرش شکلک داره و بالایش نیز امکانات تغییر فونت و ....) همه موارد را ارسال میکند . میخواستم تکنیک این کارو در صورت امکان بران شرح دهید .
با تشکر
ببخشید که زیاد حرف زدم

alirezador
جمعه 04 فروردین 1385, 14:44 عصر
سلام دوست من ببین جانم تو به احتمال زیاد در فرمی که استفاده میکنی از get استفاده کردی که فقط میتونه 255 کیلو بایت را انتقال بده (البته اگه اشتباه نکرده باشم) و این برای متون بزرگ عملی نیست سعی کن روش post را استفاده کنی method=post