View Full Version : آیا افزایش کیفیت فیلم و عکس ممکن است؟؟
alireza es
جمعه 25 مرداد 1392, 00:05 صبح
با عرض سلام.چند روزیه یه سوال برام پیش اومده
من وقتی تو سایت های دانلود فیلم میگردم(البته مجازشون :لبخند:)میبینم یه فیلمی مثلا در سال 1967 ساخته شده و کیفیت blu ray 1080,720 همچنین کیفیت سه بعدی شو گذاشتن واسه دانلود
میخواستم بدونم این کارو چطور میکنن؟یا مثلا تو بعضی از فیلما میبینیم که طرف تا خرخره توی یه عکس زوم میکنه ولی تار نمیشه اصن میشه این کار یا فقط جلوه های ویژست؟اگه میشه چطور؟
با تشکر
مصطفی ساتکی
جمعه 25 مرداد 1392, 13:24 عصر
تا حدی میشه تصویر رو enhance کرد میزان brightness رو کنترل کنه میزان کنتراست تصویر کنترل شه از تکنیک های denoising استفاده شه تصویر رو شارپ کنن .مثلا توی پردازش تصویر الگوریتمی به نام واینر وجود داره که فوکوس جهت دار رو توی تصویر رفع می کنه شما از بسیاری از این الگوریتم ها برای ارتقا تصویر می تونید استفاده کنید.حالا می تونیم این اختیار به کاربر بدیم که کنترلش کنه و یا اینکه ویژگی هایی از تصویر استخراج کنم و همه چیز به صورت خودکار بر پایه یادگیری باشه.
در مورد سوال دوم شما می تونید تصاویر با کیفیت بالا و فریم بالا ضبط کنید( البته این دوربین یا صنعتی هستند و یا برای سینما کاربرد دارند) و در هنگام نمایش معمولی که تصویر درونیابی میشه و شما فیلم رو به صورت معمولی می بینید و در حالتی که zoom میشه شما می تونید جزئیات تصویر رو ببینید چون در محتوی اصلی فیلم وجود داره.به طور مثال عرض می کنم دوربین هایی که توی کنترل ترافیک جاده ها استفاده میشه کیفیت بالایی و frame rate متوسط دارند کاربری که پشت سیستم نشسته در حالت عادی پلاک توی صفحه نمایش دیده نمیشه حتماً بایستی در ناحیه مشخص zoom کنه تا آن ناحیه را صورت zoom شده در کل صفحه نمایش ببینه .
matrix0151
جمعه 25 مرداد 1392, 13:31 عصر
آره بعضی نرم افزار ها با دستکاری پارامتر های عکس یه تغعییراتی واسه حذف نویز و ازینجور حرفا انجام میدم ولی تا اون حد نیست که تغییر زیادی رو بوجود بیارن
alireza es
جمعه 25 مرداد 1392, 21:31 عصر
تا حدی میشه تصویر رو enhance کرد میزان brightness رو کنترل کنه میزان کنتراست تصویر کنترل شه از تکنیک های denoising استفاده شه تصویر رو شارپ کنن .مثلا توی پردازش تصویر الگوریتمی به نام واینر وجود داره که فوکوس جهت دار رو توی تصویر رفع می کنه شما از بسیاری از این الگوریتم ها برای ارتقا تصویر می تونید استفاده کنید.حالا می تونیم این اختیار به کاربر بدیم که کنترلش کنه و یا اینکه ویژگی هایی از تصویر استخراج کنم و همه چیز به صورت خودکار بر پایه یادگیری باشه.
در مورد سوال دوم شما می تونید تصاویر با کیفیت بالا و فریم بالا ضبط کنید( البته این دوربین یا صنعتی هستند و یا برای سینما کاربرد دارند) و در هنگام نمایش معمولی که تصویر درونیابی میشه و شما فیلم رو به صورت معمولی می بینید و در حالتی که zoom میشه شما می تونید جزئیات تصویر رو ببینید چون در محتوی اصلی فیلم وجود داره.به طور مثال عرض می کنم دوربین هایی که توی کنترل ترافیک جاده ها استفاده میشه کیفیت بالایی و frame rate متوسط دارند کاربری که پشت سیستم نشسته در حالت عادی پلاک توی صفحه نمایش دیده نمیشه حتماً بایستی در ناحیه مشخص zoom کنه تا آن ناحیه را صورت zoom شده در کل صفحه نمایش ببینه .
یعنی وقتی میزان منتراست وتصویر رو کنترل کنیم و نویز هاشو حذف کنیم کیفیت فیلم میرسه به 1080؟؟؟؟
حالا میشه یه نرم افزار معرفی کنید که این کارو بکنه؟؟
مصطفی ساتکی
جمعه 25 مرداد 1392, 23:17 عصر
به صورت تخیلی که نمیشه ارتقاء داد در حد دانش امروز بشر .از این لینک (https://github.com/downloads/Y-Vladimir/SmartDeblur/SmartDeblur-1.27-win.zip)می تونید یک نمونه سورس از این دست کارها را بگیرید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.