View Full Version : سوال: چه طوری یک برنامه جانبی را در کنار Setup ساز VS جای داد ، مثلا Net Framwork.
NasimBamdad
جمعه 25 مرداد 1392, 22:11 عصر
سلام و خسته نباشید
وقتی با Setup ساز خود Visual Studio ، یک Setup می سازیم می بشه برنامه هایی مثل Net Framework. و SQL Express و Windows Installer و .... رو نصب کرد .
چه طوری میشه یک برنامه جدید رو هم که خودم نوشتم رو اجبار کنم مثل Net Framework. نصب بشه ؟
ممنونم !
plus
جمعه 25 مرداد 1392, 22:23 عصر
در VS توی قسمت Properties مربوط به پروژه برین (با راست کلیک روی پروژه در Solution Explorer) و Prerequsites رو بزنید.لیستی میاد که در اون لیست، پیش نیاز مورد نظر رو میتونید انتخاب کنید.
NasimBamdad
جمعه 25 مرداد 1392, 22:40 عصر
در VS توی قسمت Properties مربوط به پروژه برین (با راست کلیک روی پروژه در Solution Explorer) و Prerequsites رو بزنید.لیستی میاد که در اون لیست، پیش نیاز مورد نظر رو میتونید انتخاب کنید.
من یه برنامه و فایل EXE جدا دارم که خودم نوشتم ! چه طوری به اون لیست اضافش کنم ؟ اونجا فقط یک سری ملزومات ضرروی هست
NasimBamdad
جمعه 25 مرداد 1392, 23:53 عصر
راه حلش این هست که در قسمت Custom Action و در قسمت Install یک Custom Action درست کنیم و یک فایل EXE رو انتخاب کنیم .
در هنگام نصب ، اون فایل EXE اجرا میشه و نصب انجام میشه !
به همین سادگی و خوشمزگی ،
اما یک سوال ، اگه این برنامه که می خواییم نصب کنیم از قبل نصب بود چه کار کنیم ؟
فکر کنم در قسمت Commit و UnInstall باید این فایل رو هم اضافه کرد ، که اگه UnInstall شد ، این برنامه جانبی هم UnInstall بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.