PDA

View Full Version : چرا تالار جاوا انقدر بی تحرکه

yegane8
شنبه 26 مرداد 1392, 13:35 عصر
سلام به همه دوستان
همانطور که می دونید جاوا یکی از زبون های قدرتمند که یه جورایی به هیچ کاری نه نمیگه با تمام این ها چرا تالار جاوا مخصوصا تو این اواخر انقدر بی تحرک شده .
تقریبا تو هر هفته 10 تا پست زده می شه که 2 تاش مربوط به این که چطوری شروع کنم با کدو IDE , چندتاش هم اشتباهن مسائل جاوااسکریپت که مطرح میشه و در کل تعداد انگشت شماری هم سوال پرسیده میشه که شاید به همون چندتا سوال هم جواب داده نشه !!!
به نظر من باید اساتید و مدیرا بخش با گداشتن وبینار ها و اموزش ها ی مقطعی تحرک رو رو به این بخش برگردونند وگرنه باید فاتحه این بخش رو خوند و حتی دیگه شاید بدرد راه انداختن پروژه های دانشجویی هم نخوره چه برسه به ...

alireza es
شنبه 26 مرداد 1392, 15:18 عصر
فقط یه راه داره اونم اینه که یه مقاله در باره امکانات جاوا و ویژگی هاش بنویسید سپس اساتید شروع کنن به آموزش مرحله به مرحله و کامل
چون دلیلی نداره وقتی این همه آموزش برای دلفی و C#‎ و .... و این همه مثال براشون هست بیایم جاوا یاد بگیریم که نمیدونیم چی هست !
و وقتی مینویسیم مقایسه بین جاوا و ... اساتید میان میگن کم مقایسه کنین برین یاد بگیرین !
این نظر من بود

cups_of_java
شنبه 26 مرداد 1392, 19:17 عصر
با ابنچیزا اینجا شلوغ نمیشه. موضوع اینه که بیشتر برنامه نویس های جاوا عادت دارن از انجمن های خارجی و فروم های فریم ورک ها و سرچ کردن مشکلاتشون رو حل کنن. طبیعیه که کسی نمیاد اینجا چیزی بپرسه یا حتی اینجا رو نمیشناسن.
اینجا رو بیشتر برنامه نویس های دات نت و دلفی میشناسن. خب ایجاد کنندگان این سایت هم از همون جنس هستن نه جاوایی.
اینا همه تاثیر گذاره توی وضعیت این سایت...
حتی طی سال های گذشته چندین بار تصمیم به برگزاری دوره های جاوا گرفتیم با برنامه نویس اما عملی نشد ...

alef.divar
شنبه 26 مرداد 1392, 20:59 عصر
سلام
لازم به آموزش نیست.
کافیه کسی پاسخ سوالی رو بلده بده یا راهنمایی کنن از کجا میشه جواب رو پیدا کرد. که آدم به فروم امیدوار بشه.

javaphantom
یک شنبه 27 مرداد 1392, 10:47 صبح
سلام
لازم به آموزش نیست.
کافیه کسی پاسخ سوالی رو بلده بده یا راهنمایی کنن از کجا میشه جواب رو پیدا کرد. که آدم به فروم امیدوار بشه.

من تا الان ندیدم کسی بیاد اینجا و جوابش رو نگرفته باشه. عزیز. مگر اینکه سوالش بی ربط یا غیر قابل فهم یا کلا سوال نیست درخواست بوده باشه

esmaeilbf
یک شنبه 27 مرداد 1392, 12:40 عصر
توی ایران جاواکار نسبت به سایر زبان ها خیلی کمتره و اون تعدادی هم که حرفه ای هستند به ندرت به این انجمن ها سر میزنند!!
یه اشکال دیگه هم نبود مدیران فعال و نبود اموزشهای قدم به قدم مثله دلفی و سی شارپ که کاربران تازه وارد رو حداقل به تکاپوی بیشتر و پرسش سوالات و پیگیری سایر مسائل ترغیب کنه

vahid-p
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 09:27 صبح
javaphantom الان خیلی از سوالها بی جواب مونده. نمونش سوالای خودم. به نظرم سوالات دو دسته تقسیم میشن. سوالاتی که معمولا مربوط به مفهوم و اصل جاواست، که هر کسی در حد متوسط میتونه جواب بده.بعضی سوالات هم در سطح بالاتره و در حین انجام پروژه ها با اون برخورد میکنیم. به نظرم ما باید کاربرهای فعالی تو هر دو دسته داشته باشیم. فکر میکنم وجود داره ولی تعدادشون کمه.

مثلا سوالات ابتدایی خیلی از ماها میتونیم جواب بدیم، و حرفه ای تر ها بهتره انرژیشون رو بذارن رو سوالات مهمتر تا سوالات تکراری و ساده.

چون میدونم بعضی سوالات کسانی هستند که جواب بدن و جواب نمیدن، اینا رو میگم.
در کل هنوز تعداد کاربرهای ثابت این انجمن زیاد نشده و بیشتر موقتی میان. از عدم پیگیری سوالا توسط خود سوال کننده معلومه.

shabangah
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 10:12 صبح
خیلی معذرت می خوام اینو می گم شاید ربطی نداشته باشه ولی حرف دله .من الان و همیشه اینو میگم و تا کفنم کنن جنازم رو تو قبر بزارن اینو میگم دات نت مخ ایرونی ها رو تعطیل کرد. الان هر بی سوادی میاد با دات نت کار می کنه لامذهب طوری درست شده دور از تموم ایرانی ها دور از شما برنامه نویسان معذرت معذرت معذرت . خر هم می تونه باهاش کار کنه. من نمی گم حرفه ایم من نمی گم چیزی بلدم از همه ی شماها هم مبتدی ترم دلیلش این بوده روز اول بد تربیت علمی شدم و همش رو به چشم این برنامه نویسان با تجربه می بینم که استاد من شدن ولی در عین حال دشمن من بودن. از این نسل به بعد تمام بچه برنامه نویسان و کسایی که تازه برنامه نویسی رو شروع کردن هیچکدوم طعم برنامه نویسی رو نخواهند چشید هیچ کس .و با این اوضاع آموزشی تمام برنامه نویسان نوپا شبه برنامه نویس میشن . کشور ما دلیل اصلیش اینه که نوآوری نداره مال اینه که هنوز به فکر لقمه آماده ان به فکر دو خط کد کپی از این ور و اون ور و ساخت یه پروژه. کی به فکر نوآوریه !! با دات نت چیز جهانی نمی توان ساخت.

spiderman200700
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 11:10 صبح
یکی دو سال پیش یه تاپیک زده شد و اعلام شد که یه سری وبینار قراره برگزار بشه. تعدادی ثبت نام کردن که حدود 20 30 نفری شدن. خیلی کم بود.کلا ناامید کننده بود. ولی میزبان وبینار تصمیم گرفت با همین تعداد بره جلو. در اولین جلسه وبینار تصمیم گرفته شد که دیگه برگزار نشه. به این دلیل که فقط 3 نفر در جلسه حاظر شدن.
خلاصه اینکه یه گیری توی این انجمن هست که شاید هیچوقت درست نشه.
ولی به نظر من در کل جاوا از لحاظ سطح دانش کاربرانش در درجه ی خیلی بالاتری نسبت به دات نت و بقیه زبان ها قرار داره.
از کم لطفی های بعضی از کاربران این تالار که بگذریم منم کمتر سوالی رو در اینجا دیدم که بدون جواب مونده باشه. خیلی از کاربرا حتی از طریق پیفام خصوصی هم که شده جوابشونو میگیرن. ولی بازم جنب و جوش این تالار قابل مقایسه با تالار .NET یا PHP نیست که این یعنی جاوا هنوز در ایران خیلی جای پیشرفت داره و اشباع نشده. چه بسا این باعث خوشحالیه خیلی ها باشه.

delta7
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 14:31 عصر
با ابنچیزا اینجا شلوغ نمیشه. موضوع اینه که بیشتر برنامه نویس های جاوا عادت دارن از انجمن های خارجی و فروم های فریم ورک ها و سرچ کردن مشکلاتشون رو حل کنن. طبیعیه که کسی نمیاد اینجا چیزی بپرسه یا حتی اینجا رو نمیشناسن.
.

دقیقا
من تازگیا شروع به یاد گرفتن جاوا کردم
توی این انجمن در مورد یک کتاب خوب واسه جاوا سوال کردم یه نفر جواب داد اونم گفت بگرد توی انجمن هست در حالی که اول پستم گفته بودم چیزایی رو که میخوام پیدا نکردم پس نگین توی انجمن هستپ
اون دوستمون که جواب داده بود هم فکر نکنم مطلب منو خونده بود

این از جواب دادن سوال بود که من به کلی منصرف شدم از طرح سوال در این انجمن (در مورد سی هم 2 1 سال پسش سوال پرسیدم همه جوابشون در مورد سی پلاس پلاس بود)
وقتی سایت stackoverflow.ccom هست دیگه آدم نیازی نمیبینه سوالی رو طرح کنه چون معمولا این سوالا واسه یکی پیش اومده و بهش جواب داده شده
بیشتر واسه همینه که اینجا سوال پرسیده نمیشه

delta7
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 14:41 عصر
من تا الان ندیدم کسی بیاد اینجا و جوابش رو نگرفته باشه. عزیز. مگر اینکه سوالش بی ربط یا غیر قابل فهم یا کلا سوال نیست درخواست بوده باشه

بفرما http://barnamenevis.org/showthread.php?418617-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-listview-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D8%AC%D8%AA%D8%9F&p=1872085#post1872085

D_felfelak
جمعه 22 شهریور 1392, 13:39 عصر
در حال یادگیری جاوا از کتاب دیتل زبان اصلی هستم
اگه قرار باشه آموزش در سایت قرار بگیره به نظرم بهتره یا قسمت هایی آموزش داده بشه که کتاب و مقاله زبان اصلی نیست (که بعیده) یا اساتید وقت رو روی جواب دادن به سوال ها کنند

من ترم سه علوم کامپیوترم! یادمه ترم اول درس کارگاه که داشتیم برای امنحان میخواستم روی سیسنم سایت فارسی ساز آفیس تصب کنم!!!! اما خب بعد مدت کمتر یکسال فهمیدم منابع و مراجع و سایت های انگلیسی چقدر غنی هستند ( موقعی که سوال دز مورد سی پلاس پلاس ( اون زمان الان جاوا ) برایم پیش می اومد) و استادم بهم گفت یه بار چند صفحه کتاب زبان اصلی بخون ببین میتونی یا نه! کاری نداره حالا با سرعت قابل قبولی دارم دیتل جاوا زبان اضلیشو میخونم! الان میبینم وقتی کتاب زبان اصلی با اون کیفیت هست چرا آدم بره دنبال منابع فارسی!!!! به نظرم یه جایی آدم متوجه میشه که باید بره سراغ زبان اصلی! پس این انجمن جاوا برای فعال بودن و پویایی باید قابل رقابت با انجمن ها انگلیسی باشه
من که مبتدی و اول راهم اما اونی که حرفه ای هست مطمینا؛ میتونه از منابع و فروم زبان اصلی استفاده کنه پس سر زدن و جواب و سوالش در این انجمن کمتز میشه!