ورود

View Full Version : سوال: بروزرسانی قسمتی از صفحه توسط تکنولوژی آژاکس !

bcloob
شنبه 26 مرداد 1392, 18:17 عصر
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی اساتید

در قسمتی از صفحه php که من نوشتم یک عدد نمایش داده می شه که نمایانگر تعداد سطرهایی هست که در اون جدول وجود داره که من با استفاده از کد زیر اون رو به دست میارم :

$result = mysql_query("SELECT * FROM articles ORDER BY id",$con);
$row1 = mysql_num_rows($result);
echo ($row1);

من می خوام این قسمت از صفحه هر 5 ثانیه یکبار به طور خودکار بروز بشه تا اگر سطر جدیدی به جدول اضافه شده یا اینکه حذف شده بدون اینکه بخوام صفحه رو ریلود کنم نمایش داده بشه

ممنون می شم اگر من رو راهنمایی بفرمائید
با تشکر

jalil_gh
شنبه 26 مرداد 1392, 20:41 عصر
با استفاده از setInterval هر ۵ ثانیه یه درخواست ajax به این صفحه ارسال کنید و با استفاده از جواب برگشتی اون قسمت از صفحه‌تون رو به روز رسانی کنید.

bcloob
یک شنبه 27 مرداد 1392, 17:06 عصر
خیلی ممنون از راهنماییتون، باعث شد من برم و با تابع setInterval و جاوا اسکریپت کمی آشنا بشم.
من تونستم با استفاده از setInterval در یک زمان مشخص اون قسمت و بروز کنم اما چون من هیچ دانشی از آژاکس ندارم نمی دونم چیکار کنم که ارسال پردازش بازگشت اطلاعات و نمایش اون فقط به همون قسمت محدود بشه و صفحه کلا رفرش نشه، اگر بگید در این رابطه جاوا رو به چه صورت بنویسم ممنون می شم

jalil_gh
دوشنبه 28 مرداد 1392, 10:31 صبح
اگه زیاد با جاوااسکریپت آشنایی ندارید و سریع میخوایید به نتیجه برسید پیشنهاد میکنم از جی‌کوئری استفاده کنید. جی‌کوئری توابع زیادی برای کار با ajax و دستکاری DOM داره. کار شما رو راحت میکنه.

به عنوای مثال ما فرض میکنیم که فایل php شما به نام get.php یه مقدار عددی رو بر میگردونه.
بازم فرض میکنیم که شما تو صفحتون یه div دارید با آی دی num که میخایید هر ۵ ثانیه به روز بشه.
برای این کار شما میتونید از کدهای زیر استفاده کنید:
setInterval(function(){

$('#num').load('get.php');

}, 5000);