View Full Version : سوال: تغییر آدرس iframe
arasdesign
یک شنبه 27 مرداد 1392, 18:45 عصر
سلام دوستان حتما شما سایت هایی همچون http://demo.themezilla.com دیده اید که با افزودن عبارت ?theme=name به آخر آدرس این سایت ها قالب مورد نظر رو در تولبار نمایش میده مثل : "http://demo.themezilla.com/?theme=sparks" که با قرار دادن sparks قالب sparks رو اجرا می کنه می خوام یه همچین چیزی بنویسم که وقتی مثلا ul ما id="themes " باشه و li هاش حاوی a باشه که آدرس هاشون آدرس های قالب هاست با وارد کردن این عبارت به آخر آدرس ?theme=name قالب مورد نظر رو لود کنه
jalil_gh
دوشنبه 28 مرداد 1392, 11:01 صبح
فرض کنید یه iframe داریم با آی دی iframe. اینطوری میتونید آدرسش رو عوض کنید:
document.getElementById('iframe').src = "www.example.com";
arasdesign
دوشنبه 28 مرداد 1392, 12:10 عصر
دوست عزیز فرض کنیم این کد html پروژه هست که اوقتی روی li ها کلیک میشه آدرس ارسال میشه به iframe هر li هم یه لینک داره که آی دی اون لینک همون قالب هست درست
<ul id="themes">
<li><a id="simple" href="simple.html" target="theme">قالب سیمپل</a></li>
<li><a id="simple2" href="simple.html" target="theme">قالب سیمپل 2</a></li>
</ul>
<iframe id="frame" name="theme" frameborder="0"></iframe>
الان با کلیک روی این لینک آدرس مورد نظر تو آی فریم لود میشه
تا اینجا مشکلی نیست ، فرض کنید آدرسی که من این فایل html رو آپلود کردم این شکلی هست demo.sample.com ، من می خوام با تایپ کردن demo.sample.com/?theme=simple2 قالب سیمپل 2 تو iframe لود بشه نه با کلیک روی یه المنت مثل لینک چون این رو با html هم میشه نوشت
jalil_gh
دوشنبه 28 مرداد 1392, 12:43 عصر
شما میتونید وقتی صفحه لود شد url رو چک بکنید و متناسب با اون کار خاصی رو انجام بدید.
$(function(){
var theme = location.href.split('/').pop().split('=')[1];
document.getElementById('iframe').src = theme + 'html';
});
sinoser
دوشنبه 04 شهریور 1392, 07:56 صبح
اون فک نکنم ifream باشه
برای طراحی این با jQuery و ajax و یک div که overflow:auto میشه این رو پیاده سازی کرد.الگوریتمشم اینه:
1-اگر لیست تغییر کرد انگاه
2- ادرس ذخیره شده در یک صفت تعریف شده در عنصر لینک کلیک شده را بردار و در url بریز
3- صفحه ای با ادرس url را به متد ajax دریافت کن و در div مشخص شده بگذار (متد html())
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.