View Full Version : پیدا کردن آی پی؟
DataMaster
جمعه 04 فروردین 1385, 20:04 عصر
سلام
من توی یه شبکه یه اینترنت هم دسترسی دارم ، البته به صورت ADSL که مودم به هاب وصل شده
اما موقعی که از دستور IPconfig استفاده می کنم فقط ای پی شبکه رو به من نشون میده
من میخواستم بدونم که ای پی من در اینترنت چیه؟
میخوام از طریق نرم افزار Radmin به سیستم من وصل بشن و کارایی رو انجام بدن چه طوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
مرسی
cybercoder
جمعه 04 فروردین 1385, 20:51 عصر
اولا : همون جا با وب بروزرت یه صفحه باز کن تو آدرسش بنویس :
www.whatismyip.com
دوم : اگه IP که به شما داده شده Valid باشه که 95 درصد نیست میتونی کلاینت Remote Administrator رو نصب کنی. و از رو سرور بهش کانکت کنی.
اما اگه IP شما وقتی به Provider کانکت هستی Invalid باشه ( به نظر من ) کاری نمیشه کرد. مگه اون کسی هم که می خواد رو سیستم شما کاری بکنه زیر مجموعه همون شبکه باشه.
معمولا Provider ها یک Valid IP بیشتر برای User ها استفاده نمی کنن. ( من خودم که این جوریم )
در ضمن یه مشکل دیگه هم اینه که Update های جدید Anti-Virus ها Radmin رو remove می کنن. مثلا همین مک آفی خودمون.
موفق باشی
Identifier
شنبه 05 فروردین 1385, 17:09 عصر
من میخواستم بدونم که ای پی من در اینترنت چیه؟
ipconfig/all
اولا : همون جا با وب بروزرت یه صفحه باز کن تو آدرسش بنویس :
www.whatismyip.com (http://www.whatismyip.com/)
همیشه صادق نیست در برخی موارد تنظیماتی بر روی firewall و Proxy انجام می شود که این مورد جوابگو نیست. به طور مثال میتوان ترافیک پروتوکل های مختلف را از طریق gateway های متفاوتی route کنید.
در ضمن به نحوه پیکر بندی شما هم در شبکه بستگی دارد در صورتی که nat میکنید شما از اینترنت نمیتونید به pc مورد نظر دسترسی داشته باشید و در صورت داشتن ip valid تنها سرور این قابلیت را خواهد داشت .
خوش باشید.
cybercoder
یک شنبه 06 فروردین 1385, 01:34 صبح
ipconfig /all وقتی Nat باشه IP invalid رو می ده به خاطر همین گفتم http://whatismyip.com وگر نه ماهم حالیمونه دستوری به نام IPconfig وجود داره
rezaTavak
یک شنبه 06 فروردین 1385, 08:17 صبح
سلام
IP Invalid یعنی چی؟ مگر بدون آی پی هم میشه وارد اینترنت شد؟ Ip ممکنه توسط اینترنت برای کارهای خاص در نظر گفته بشه مثلا ۱۲۷.۰.۰.۱ یا ۱۰.۰.۰.۱ و... که این IP ها توسط مسیریابهای اینترنت جستجو نخواهند شد.
Clever_MRG
یک شنبه 06 فروردین 1385, 09:05 صبح
وقتی توی یه شبکه از نوع nat باشیم تمام ip ها توی این شبکه حالت محلی داره یعنی فقط توی شبکه اعتبار داره هر کی هم بخواد به بیرون از شبکه ارتباط داشته باشه با یه ip valid این کار انجام می شه
Identifier
یک شنبه 06 فروردین 1385, 10:03 صبح
ipconfig /all وقتی Nat باشه IP invalid رو می ده به خاطر همین گفتم http://whatismyip.com (http://whatismyip.com/) وگر نه ماهم حالیمونه دستوری به نام IPconfig وجود داره
بنده قصد جسارت به شما را نداشتم فقط منباب اطلاع مورد فوق را مطرح کردم اصولا
designer هایی که شبکه های ADSL را طراحی میکنند بدلیل مشکلاتی که در اینگونه شبکه ها پیش می آید از معماری های متقاوتی استفاده میکنند چنانه در حالت bridge سیستم ها را configure کنند دیگر نیازی به nat نیست و با استفادذه از DHCP هر سیستم IP حود را میگیرد اما به دلیل مشکلات موجود کمتر از این روش استفاده میشود و معمولا به صورت ازتیاطات PPTP می باشد . که کاربر برای استفاده همزمان چندین سیستم بایستی از ICS استفاده کند . و با فرض اینکه provider به کاربران IP Valid تخصیص داده باشد تنها سیستمی که توسط PPTP متصل است میتواند به صورت remote مورد استفاده قرار گیرد.
البته نکته قابل توجه اینجاست که Provider میتواند DMZ را به نحوی پیکر بندی کند که شما تنها در بعضی از پروتوکل ها valid باشید . (بنده شخصا به لحاظ موارد امنیتی در بسیاری از موارد اینگونه عمل میکنم)
در هر حال چون هر سیستمی IP منحصر به فردی میگیرد با استفاده از دستور IPConfig میتوان اطلاعات لازم را بدست آورد .
پیروز باشید
miracle
دوشنبه 07 فروردین 1385, 00:51 صبح
لطفا به من بگید آی پی چیه؟دقیق و کامل توضیح بدید
ممنون میشم
rezaTavak
دوشنبه 07 فروردین 1385, 07:53 صبح
IP Internet Protecol
یک شماره است که با آن کامپیوتر شما در شبکه شناخته میشود.
این شماره به دو صورت فعلا وجود دارد ورژن ۴ و ورژن ۶
در ورژن چهار که فعلا هم از این استفاده میشود شما باچهار عدد که بین آنها نقطه قرار گرفته رو رنج اعداد هم از ۰ تا ۲۵۵ است به هر کامپیوتر شماره می دهید. در ورژن ۶ هم از ۶ عدد استفاده میشود (ورژن ۶ به ازای هر سانتی متر کره زمین می توانید یک ای پی داشته باشید!)
برخی از ای پی ها برای اهداف خاصی کنار گذاشته میشود که قابل جستجو در شبکه اینترنت نیستند و می توانید از آنها استفاده کنید. مانند:
127.0.0.0
192.168.0.0
10.0.0.0
miracle
دوشنبه 07 فروردین 1385, 11:11 صبح
ببخشید میشه آی پی آی دی دو نفر با هم یکی باشه؟مثلا من آی پی دو نفر رو دیدم که یکی بود یکی از اونها کمتراز یک ماه پیش آنلاین شده بود و دیگری به تازگی ولی آی پی هاشون یکی بود
لطفا من رو بیشتر راهنمایی کنید
این تعریفی که از آی پی گفتید رو می دونستم اما از کاربردش بگید
مثلا خود شما که مدیر این بخش حستید میتونید آی پی کاربران این بخش رو ملاحظه بفرمایید حال اگر آی پی دو کاربر در چند پست یکی بود و در پست های دیگر آی پی هایشان متفاوت بود دلیل بر اینه که یکی هستند؟
ممنون میشم پاسخ بدید
rezaTavak
دوشنبه 07 فروردین 1385, 12:09 عصر
سلام
آی پی داده شده به دو صورت است:
Static,Dynamic
استاتیک دستی است و خود شما تنظیم میکنید.
اما دینامیک با DHCP تنظیم میشه و هر بار که شما به این سرور وصل شید تغییر میکنه.
شما اگر ای پی یک سرویس دهنده را بدونید و رنج آنرا داشته باشید استاتیک هم می تونید وصل شید.
ممکنه آی پی یکی در یک پست با کاربر دیگری یکی باشه اما اون دو یکی نباشند این یعنی اینکه اون دو نفر از یک ISP استفاده می کنند.
کاربرد IP این است که باید در اینترنت یا شبکه مشخص باشه این اطلاعات از کجا به کجا باید برود.
miracle
دوشنبه 07 فروردین 1385, 15:34 عصر
ببخشید آقای مدیر
شما اگراحتمال بدید دو آی دی سایت مربوط به یک کاربر میباشد چطور این رو ثابت میکنید؟با آی پی نمیشه؟
rezaTavak
دوشنبه 07 فروردین 1385, 16:38 عصر
سلام
نه که نشه اما شما یه روز از یک ای اس پی کارت می خرید روز دیگه از یکی دیگه اگر چند روز چک بشه و تغییرات در هر دو یکی باشه احتمالش هست.
miracle
دوشنبه 07 فروردین 1385, 17:07 عصر
ممنونم آقای مدیر که من رو راهنمایی کردید
samaneh_f2006
شنبه 02 اردیبهشت 1385, 16:37 عصر
salam mishe mano darbareye ip va taghyre on rahnami konid
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.