View Full Version : سوال: چند سوال در مورد gridEhlib
ss_58867
دوشنبه 28 مرداد 1392, 08:03 صبح
سلام من چندسوال در مورد کار با dbgridehlibداشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
1-من یک جدول دارم به نام tblکه gridehlibمستقیم به اون وصله واطلاعاتش رونشون میده حالا می خوام از طریقgridیک سطر روحذف کنم خاصیت مربوط به انتخاب سطر گرید روهم تنظیم کردم ولی نمی دونم چرا وقتی یک سطر رو انتخاب می کنم و دکمه deleteرومی زنم هیچ اتفاقی نمی افته.
2-اگه بخوام فرمت یک ستون گرید رو از نوع تاریخ شمسی تنظیم کنم باید چیکار کنم من خودم رو gridE دوبار کلیک می کنم یک ستون تعریف و خاصیت display format اونو به صورت --/--/-- یا##/یا yy/mm/ddتنظیم می کنم ولی موقع وارد کردن تاریخ هیچ کدوم درست کار نمی کنه
armira
دوشنبه 28 مرداد 1392, 16:10 عصر
نمی دونم چرا وقتی یک سطر رو انتخاب می کنم و دکمه deleteرومی زنم هیچ اتفاقی نمی افتهسلام .
1 : Grid محلی برای نمایش و کنترل اطلاعاتی هست که شما در بانک اظلاعاتی خودتون اونها رو درج کردین . پس نمیتونین مستقیما با انتخاب یک سطر و زدن کلید Delete یک رکورد(سطر) رو حذف کنید بلکه باید با نوشتن کد ، دستور حذف رکورد مورد نظرتونو صادر کنید و بعد از این کار،نتیجه را مجددا در Grid مشاهده کنید. برای این کار هم اگر بگین بانکتون چی هست بهتر میشه کمک کرد.
اگه بخوام فرمت یک ستون گرید رو از نوع تاریخ شمسی تنظیم کنم باید چیکار کنم2: در مورد تاریخ شمسی ، خیلی بهتر هست که قبل از درج در Table ابتدا تاریخ مورد نظر رو به شمسی تبدیل بکنید و بعد در جدول یا به عبارتی در بانک اطلاعاتی ثبت کنید . به این ترتیب دیگه نیاز به کار خاصی برای نشون دادن تاریخ به صورت صحیح در جدول ندارید. در مورد شمسی کردن تاریخ هم تو همین سایت به وفور بحث شده و از کد و تابع و کامپوننت و ... فراوان موجود هست .فقط کافیه تبدیل تاریخ رو جستجو کنید .
سعید صابری
دوشنبه 28 مرداد 1392, 21:21 عصر
نمی دونم چرا وقتی یک سطر رو انتخاب می کنم و دکمه deleteرومی زنم هیچ اتفاقی نمی افته.
ctrl +delete
ss_58867
سه شنبه 29 مرداد 1392, 09:11 صبح
ممنون از دوستان مشکل اولم حل شد ولی دومی مونده من میخوام تاریخ به صورت شکل زیر وارد بشه یعنی با کلیک برروی سلول تاریخ فرمت سلول به این صورت در بیاد جدول من توsql2005 طراحی شده و از adotableاستفاده می کنم حالا تو گرید اهلیب چه تنظیماتی رو برای این سلول باید انجام بدم
109361
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png
ss_58867
سه شنبه 29 مرداد 1392, 14:08 عصر
ممنون از مشاهده هاتون من مشکلم حل شد خاصیت maskeditفیلد مورد نظرم به صورت99\99\99تعریف کردم ولی هر کار می کنم نمی تونم چپ چینش کنم تمام خاصیت های مربوطه را lefttoright کردم مشکل همچنان باقی است حالا اگه بخوام با کلید تب یا اینتر بین ستون ها حرکت کنم وبا خروج از هرستون یک شرط چک بشه باید کجا کدنویسی رو انجام بدم مثلا با خروج از سلول تاریخ درستی اونوچک کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.