ورود

View Full Version : برنامه نویسی برای پورت پارالل

Moha_Tah
جمعه 04 فروردین 1385, 21:34 عصر
سلام.
بنده اخیراً به دلیل نیاز تحقیقاتی به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه‌ی برنامه‌نویسی برای پورت پارالل ( LPT یا...) نیاز پیدا کردم. قبل از هر چیز اجازه بدین اطلاعاتی رو که تا الان در مورد برنامه نویسی برای پورت و به طور مشخص پورت موازی یا پارالل بدست اوردم رو عرض کنم تا کاربران عزیز از سطح اطلاعاتی که اینجانب کسب کردم مطلع شوند.
طبق مطالعاتی که داشتم فهمیدم برای برنامه‌نویسی پورت در VB یا باید از کامپوننت، API و یا از DLLهای نوشته‌شده در زبانهای دیگر استفاده کرد، همچنین در C++ توابعی برای کار با پورت‌ها وجود داره...اما وجه اشتراک همه اینها اینه که به برنامه‌نویس این امکان رو میدن که در یک پورت بنویسند یا بخونند...اما مشکل من همینجاست...همه می‌دونیم که پورت پارالل از چند پین تشکیل شده 0،1،2،3،... مثلاً من مداری دارم که دوتا ورودی داره و بخوام این دو ورودی رو به دوتا پین وصل کنم و بعد با برنامه‌نویسی به پین دلخواه ولتاژ بدم...چه چیزی رو باید به پورت بفرستم؟ منظورم اینه که مثلاً توی C در تابع نوشتن توی پورت پارالل باید چه چیزی رو توی پورت بنویسم که مثلاً فقط پین دلخواه من ولتاژ داشته باشه...
از کاربران عزیر تقاضا دارم هر چیزی که در این زمینه می‌دونن در اختیار بنده و سایر عزیزانی که به این اطلاعات احتیاج دارن قرار بدن...از باز کردن پورت پارالل گرفته تا همین مسائلی که عرض کردم.
ضمناً از شما تقاضا دارم از هر زبانی که برایتوضیح دادن برنامه‌نویسی پورت استفاده می‌کنین کد آن را هم قرار بدین...از کمک شما برای از بین بردن نا‌آگاهی بنده واقعاً سپاسگذارم.

seyedof
شنبه 05 فروردین 1385, 09:07 صبح
سلام
این سوال بارها مطرح شده لطفا جستجو کنید. برای جلوگیری از پراکندگی مطالب سایت، من مجبورم تاپیک رو قفل کنم.
ممنون علی