ورود

View Full Version : insert into در فیلد مقصد کمتر از مقدار فیلدمبدا

ykm145
شنبه 05 فروردین 1385, 10:13 صبح
جمع کل یک فیلد جدول را با یک کوئری الحاقی به جدول دیگر الحاق می کنم در بعضی از الحاقات عددی کمتر از جمع کل الحاق میشه چیزی در حدود 50 الی 100 کمتر چنین چیزی چطور ممکنه؟
سایز الحاق شونده و گیرنده یکی واز نوع دابل

INSERT INTO taggir ( [sum kole bank] )
SELECT Sum(Sheet1.AMOUNT) AS SumOfAMOUNT
FROM Sheet1
WHERE (((Sheet1.LDATE)<=[forms]![daramd]![t2])) OR ((([forms]![daramd]![t2]) Is Null));

Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 05 فروردین 1385, 11:04 صبح
شما constraint ایی برای جدول taggir بر روی فیلد [sum kole bank] گذاشتین؟

ykm145
شنبه 05 فروردین 1385, 21:47 عصر
ممنون دوست عزیز
بانک من در اکسس و من زیاد با مفاهیم وریز کاریهای اس کیو ال و سایر مفاهیم مشترک دیتابیسها اشنا نیستم
بنابراین اگه ممکنه مسئله را از دیدخودتان انالیز و مشکل را حل نمائید(در محیط اکسس )
باتشکر فراوان از توجه جنابعالی وسایر اساتید زحمت کش سایت

AminSobati
یک شنبه 06 فروردین 1385, 11:47 صبح
دوست عزیزم؛ ممکنه در مورد مشکلتون بیشتر توضیح بدین؟ من منظور شما از Query الحاقی رو متوجه نشدم. اگر منظورتون Join هستش که در کد شما من Join نمیبینم

ykm145
یک شنبه 06 فروردین 1385, 14:22 عصر
استاد عزیز جناب اقای ثباتی
منظور همان insert into می باشد که عین دستورات را در سوال گذاشتم
جمع کل دادهای یک جدول را با کوئری فوق وارد می کنم (append ) به جدول دیگر
مثل جمع کل عدد 19855680
وقتی با کوئری فوق عدد را کپی یا الحاق یا ارسال می کنم عدد 19855630 وارد میشه در حالیکه من رکورد که داری 50 یا در حدود ان ندارم
باتشکر

AminSobati
دوشنبه 07 فروردین 1385, 11:26 صبح
گنجایش فیلد مقصد چقدره؟ فرمودین از جنس Double، پس بهتره این جنس رو در Help بررسی کنید. مطلب دیگه ای به ذهنم نمیرسه

ykm145
پنج شنبه 10 فروردین 1385, 01:48 صبح
ممنون اقای ثباتی مشکل از یکسان نبودن سایز فیلدها بود البته من سایز فیلدها را یکسان گذاشته بودم نمی دونم چطور این اتفاق افتاده !!! ایا امکان داره بانک اطلاعاتی جریان کار را کنترل کند یا دچار مشکل بشود؟ در صورت یکسان نبودن فیلدها پیغامی مبنی بر شکست در کپی یا الحاق اطلاعات صادر میکرد ولی در این مورد صادر نمی کرد وبااختلاف جزی کپی می کرد
(نگرانی من از اینکه در اینده نیز چنین مشکلی پیش بیاد وچون پیغامی صادر نمی شود محاسبات اشتباه اعمال شود )

AminSobati
پنج شنبه 10 فروردین 1385, 15:25 عصر
در صورتیکه تایپ فیلدها هم جنس ( و غیر قابل تبدیل) نباشند، حتما خطا نمایش داده میشه. من پیشنهاد میکنم ساختار بانک اطلاعاتی رو مرور کنین به جای اینکه کد بنویسید برای Error Handling