View Full Version : راهنماییم کنید ( اورژانسی )
arashp300
سه شنبه 29 مرداد 1392, 22:54 عصر
سلام دوستان عزیز .
یه سوال داشتم .
میخواستم بدونم اگر کسی لیسانس کامپیوتر - نرم افزار رو بگیره ، غیر از اینکه برنامه بنویسه ، آیا کارای دیگه یا تخصص های دیگه ایی هم داره که بتونه با اون ها جایی استخدام بشه .
منظورم اینه یه مهندس کامپیوتر - نرم افزار فقط از طریق برنامه نویسی میتونه پول دربیاره یا با تخصص ها و هنرهای دیگه ایی که در طول 4 سال لیسانش کسب میکنه ، میتونه کار کنه و پول در بیاره .
خواهش میکنم راهنماییم کنید . ممنون .
بهروز عباسی
سه شنبه 29 مرداد 1392, 23:31 عصر
درود
به برنامه نویس خوش آمدی:تشویق:
لیسانس کامپیوتر! گرایش نرم افزار اگه باشی باید به مسائل مربوط به مهندسی نرم افزار تسلط داشته باشی که در جای خودش خیلی به کار میاد . اصول طراحی پایگاه داده هم هست ،هردو کاربردی هستن.
ولی لزوماً اینکه اگه ما این رشته رو بخونیم باید فلان کار رو بلد باشیم درست نیست ! من خودم الان دارم نرم افزار می خونم تخصص اصلیم کشاورزی و برق کاری ساختمونه.:چشمک:
باید ببینی خودت چه چیزی رو میتونی بهتر بفهمی و روی اون سرمایه گذاری کنی.
موفق باشی.
arashp300
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 09:17 صبح
سلاو آقای عباسی . یک دنیا ممنون که جواب دادین . از نوشته های شما چندتا سوال برام پیش اومد .
اول اینو بگم که اگر لازم باشه فوق لیسانس رو هم میگیرم
مهندسی نرم افزار دقیقا چه کارهایی رو شامل میشه ؟
اصول طراحی پایگاه داده چیه ؟
ببخشید اگر سوال هام خیلی ابتدایی هست .
بازم ممنون .
arash69
شنبه 02 شهریور 1392, 00:19 صبح
سلام دوستان عزیز .
یه سوال داشتم .
میخواستم بدونم اگر کسی لیسانس کامپیوتر - نرم افزار رو بگیره ، غیر از اینکه برنامه بنویسه ، آیا کارای دیگه یا تخصص های دیگه ایی هم داره که بتونه با اون ها جایی استخدام بشه .
منظورم اینه یه مهندس کامپیوتر - نرم افزار فقط از طریق برنامه نویسی میتونه پول دربیاره یا با تخصص ها و هنرهای دیگه ایی که در طول 4 سال لیسانش کسب میکنه ، میتونه کار کنه و پول در بیاره .
خواهش میکنم راهنماییم کنید . ممنون .
سلام، ورودتون به سایت برنامه نویس رو خوشامد میگم. :لبخندساده:
شاید نگرشی با دید اینکه مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار یعنی صرفا" برنامه نویسی، در جامعه خیلی رواج داشته باشد!!!
اما واقعیت چیز دیگریست و برنامه نویسی تنها چند واحد از دروس دانشگاهی این رشته را تشکیل میدهد. در مورد نقش برنامه نویسی در این رشته، شاید این کلام بهتر باشد که بگوییم؛ برنامه نویسی ابزار رایج در کارهای این رشته است و به عبارتی یک الزام برای مهندس کامپیوتر/ نرم افزار می باشد.
دروس زیاد دیگری در این رشته هستند، که می توانند سرآغاز یک تخصص مفید در بازار کار باشند، اما همانطور که گفتم سرآغاز آن. زیرا تنها با رفع تکلیف در این دروس، تخصص چندان قابل توجهی برای دانشجو حاصل نخواهد شد.
اصول طراحی پایگاه داده چیه ؟
در رابطه با درس اصول طراحی پایگاه داده ها، همانطور که از نامش پیداست، در صورتی که خوب ارائه شود و دانشجو نیز تلاش مضاعف از خود نشان دهد؛ می تواند نیاز های معمول بازار و حتی پیشرفته را نیز رفع نماید.
هم چنین درسی به نام مهندسی نرم افزار در این رشته، در دو قسمت مهندسی نرم افزار 1 و 2، ارائه می گردد که می تواند در صورت خوب ارائه گردیدن و هم چنین ارائه تکنیک های روز دنیا بسیار مفید واقع گردد.
در کل این را بگویم که، متخصص شدن در این رشته، تلاش مضاعف می طلبد.
می دانم که توضیحاتم کم بود، اما امیدوارم که انشاا... مفید واقع گردد.
sina_oonline
شنبه 02 شهریور 1392, 03:05 صبح
سلام
سوال شما یک مقدار کلی هستش.جواب کوتاه به سوال اینه که اکثریت مشاغل مهندس نرم افزار شامل برنامه نویسی خواهد شد.در حقیقت برنامه نویسی خودش به تنهایی شغل نیست بلکه در خدمت فیلد های متنوع مهندسی کامپیوتر در میاد مثل این که است که شما بفرمایید آیا کار مهندس برق کار کردن با الکتریسیته هست؟اما زمینه مهندسی کامپیوتر زمینه وسیعی هست از قبیل:
توسعه وب
توسعه موبایل
تغییرات و کار با کرنل سیستم عامل
سیستم های هوشمند و وقف پذیر
تعامل انسان با رایانه
بیوانفورماتیک
و غیره...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.