View Full Version : مشکل در فارسی در php
abbasalim
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 14:59 عصر
بنام خدا
سلام
من آموزش یازدم آقای کمالان رو دنبال کردم http://kamalan.com/
متاسفانه اطلاعات فارسی بصورت ؟؟؟ در رد و بدل میشین اول دیتابیسه اون رو utf کردم ولی درست نشده و نمیدونم باید چی کنم:ناراحت:
sajadpm
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 15:20 عصر
شما این خط رو در class آقای کمالان پیدا کنید :
BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(urlConnection.getInputStream())) ;
و بدین صورت تغییرش بدین :
BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(urlConnection.getInputStream(), "UTF-8"));
ببینید درست می شود ؟
abbasalim
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 15:27 عصر
شما این خط رو در class آقای کمالان پیدا کنید :
BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(urlConnection.getInputStream())) ;
و بدین صورت تغییرش بدین :
BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(urlConnection.getInputStream(), "UTF-8"));
ببینید درست می شود ؟
البته من مشکلم هنوز به داخل برنامه نرسیده من داخل مرورگر هم که آدرس php رو میدم بجا نظرات و اینا ؟؟؟ میزاره داخل دیتابیس هم ؟؟؟ بود که utf کردم درست شد
shahin bahari
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 16:43 عصر
مشکل از برنامه PHP شماست!
علاوه بر تنظیم دیتابیس روی utf-8 باید توی کد PHP بعد از باز کردن دیتابیس عبارت "SET NAMES 'utf8' " رو با استفاده از دستور query اجرا کنید.بعد از اون کاراکتر ها هم توی browser و هم تو گوشی درست نشون داده میشن.
موفق باشید.
نمیدونم چرا اینجا جای ' ها رو درست نمیده! ' دوطرف utf8 هست. همین عبارت رو تو تابع کوئری کپی کنید جاهاشون درست میشه.مشکل از نمایش اینجاست.
abbasalim
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 16:44 عصر
مشکل از برنامه PHP شماست!
علاوه بر تنظیم دیتابیس روی utf-8 باید توی کد PHP بعد از باز کردن دیتابیس عبارت "SET NAMES 'utf8' " رو با استفاده از دستور query اجرا کنید.بعد از اون کاراکتر ها هم توی browser و هم تو گوشی درست نشون داده میشن.
موفق باشید.
میشه کد کامل بدین دقیقا چی رو اضافه کنم؟
shahin bahari
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 17:02 عصر
میشه کد کامل بدین دقیقا چی رو اضافه کنم؟
توی کلاسی که دسترسی به دیتابیس رو میسازید یا هر جایی که خلاصه دیتابیس رو باز میکنید, بعد از باز کردن و انتخاب دیتابیس یه کوئری از دیتابیس میگیرید با اون متنی که گزاشتم. همین! این یه خط کد رو اضافه کنید حله!
mysqli_query($this->DB_conn,"SET NAMES 'utf8' ");
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.