ورود

View Full Version : سوال: call کردن به یک دکمه

R2du-soft
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 16:01 عصر
با سلام به دوستان عزیز
من میخواستم از کد زیر در یک برنامه استفاده کنم

Private Sub Form_Load()
Sleep 10000
Form1.Show
Unload Me
End Sub

اما چون درون رویداد form load از دستور Sleep استفاده کردم تا مدتی که بهش دادم تموم نشه فرم برنامم نمایش داده نمیشه!
من میخوام فرمم نمایش داده بشه و بعد از 10 ثانیه کدم اجرا بشه

به این فکر رسیدم که شاید بشه از این دستور استفاده کرد:

Private Sub Form_Load()
اینجا چه کدی باید بنویسم تا بعد از لود شدن فرم برنامم کدهای زیر دکمم رو اجرا کنه؟ بدون کلیک کاربر!
End Sub

Private Sub Command1_Click()
Sleep 10000
Form1.Show
Unload Me
End Sub

به دلایلی هم نمیتونم از تایمر استفاده کنم چون تو برنامم اختلال ایجاد میکنه :ناراحت:

ممنون

R2du-soft
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 16:17 عصر
دوستان کد رو پیدا کردم اما اونم جواب نمیده!
کد call کردن به یک دکمه این بود:

call Command1_Click

برنامه اینطوریه که فرم1 باز میشه و مخفی میشه برای اینکه یکسری فرآیند هست که کند سپری میشه و کاربر نباید متوجه کند بودنش بشه،بعد از باز شدن فرم1 و مخفی شدنش ، فرم 2 باز میشه و نوشته لطفا صبر کنید ، چطوری میتونم چک کنم که فرم1 کامل لود شده و سپس فرم 2 رو مخفی و فرم 1 رو نشون بدم؟
مشکل من در تایمر اینه که مثلا به تایمر 10 ثانیه زمان میدم اما اون 10 ثانیه رو کند سپری میکنه،مشکل اینه که اگه من 10 ثانیه زمان بدم که درحالت انتظار باشه ، اگه سیستم کاربر ضعیف باشه و حتی پس از 10 ثانیه هم فرمم کامل نشه خیلی بده و برعکس اگه 20 ثانیه بدم و سیستم کاربر قوی باشه و 5 ثانیه ای کار لود شدن تموم بشه کاربر باید منتظر بمونه!

کسی روشی منطقی سراغ داره؟

mehran901
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 22:28 عصر
دوستان کد رو پیدا کردم اما اونم جواب نمیده!
کد call کردن به یک دکمه این بود:

call Command1_Click

شما واسه Call کردن ی button باید

command1.value = true

بنویسی

SlowCode
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 23:05 عصر
شما میگی اول فرم نمایش داده بشه ولی تو کدت اول sleep رو نوشتی بعد کد نمایش رو! پس باید جابجاشون کنی.

Private Sub Form_Load()
Form1.Show
Sleep 10000
Unload Me
End Sub