ورود

View Full Version : حرفه ای: گزاریش گیری با استیمول

davidrobert
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 18:10 عصر
سلام و خسته نباشید من میخوام به وسیله استیمول اطلاعات رو چاپ کنیم ولی با مشکل بر خورد کردم. با استیمول 2012 کار میکنم.
فیلم آموزشی در ضمنی کار با استیمول رو دیدم کار با استیمول رو یاد گرفتم ولی یه بدی فیلم های آموزشی داشتن این بود که با LINQ یا با کد تولید که خود ی شارپ میساخت که بدرد من نمی خورد و من نتوانستم کد نویسی با هاش رو یاد بگریم جز یه فیلم آموزشی قشنگ یاد دادن چاپ اطلاعات رو و یاد گرفتم ولی حالا میخوام اطلاعات که در دیتاگرید ویو رو جستجو میکنم و همون اطلاعات داخل دیتاگرید ویو رو برای چاپ بده که پیدا میکنه . و یه مشکل دیگه هستش یه دکمه در استیمول هستش که باعث میشه که کاربر وقتی اطلاعات رو چاپ میزنه و داخل محیط چاپ میشه تا ببینه اطلاعات چطور چاپ میشین ولی وقتی روی دکمه ویرایش میزنه وارد محیط طراحی میشه میخوام جلو این کار رو بگریم که آن شخص نتونه محیط طراحی بیشه چیکار باید انجام داد . و همین طور من میخوام طرف یه گزارش رو برای چاپ میزنه همون اطلاعاتی که در دیتاگرید ویو رو نشون میده رو برای چاپ بیاری و همین طور میخوام یه دکمه بگزاریم و کاربر روی دکمه چاپ میزنه بدون ایکه وارد محیط نمایش برای چاپ در استیمول بیشه اطلاعات به صورت یک جا چاپ بیشه و نمایش داده نشه خیلی به این 2 نیاز دارم ممنون میشم اگه فایل کمکی یا فیلم آموزشی که با sql باشه که چاپ اطلاعات رو با استیمول انجام بده در اختیار م قرار بدید خیلی ممنون میشم خیلی نیاز دارم به همچین چیزی. روی اینترنت چیزی پیدا نکردم در این ضمنی برای چاپ اطلاعات با استیمول . برای کارم. و فیلم آموزشی پیدا کردم که بدر دم نخورد جز کار کردن با استیمول ولی کد های که برای چاپ اطلاعات بود با کد تولیدی بود بدرد من نخورد. میخوام که خودم کد نویسی کنیم و مقدار مورد نظر رو از جستجو کنیم د دیتاگرید ویو نمایش بدم و همون مقدار یافت شده رو چاپ کنیم. و یک مقدار رو هم بری چاپ قرار بدم و وقتی روی چاپ زدم همون اطلاعات داخل دیتاگرید ویو رو چاپ کنه و محیط طراحی رو نمایش ندهد. و یک سری بری برای چاپ مثل فاکتور که برای خرید جنس از فروشگاه میگیری و یک دفعه میاد برای چاپ اطلاعات رو نشون نمیدهد که چطور میخواد چاپ بیشه. این هم کدی که برای نمایش استفاده میکنم که کل اطلاعات رو برای چاپ نشون میده . ولی من کد که توزیع دادم بالا رو میخوام. نه چاپ کلی جدول دیتابیس.
ممنون میشم کمک کنید من رو.
stiReport1.ReportName = "نمایش اطلاعات شخصی";
PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
string shamsidate = pc.GetYear(DateTime.Now).ToString()
+ "/" +
pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString()
+ "/" +
pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
StiVariable s = new StiVariable("date","dateshamsi",typeof(string),shamsidate,false);
stiReport1.Dictionary.Variables.Add(s);
stiReport1.Show();

davidrobert
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 19:31 عصر
کسی با استیمول کار نکرده برای چاپ اطلاعات موجود در دیتاگرید ویو رو ممنون میشم اگه کسی کار کرده کمک کنه خیلی لازم دارم.

davidrobert
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 23:59 عصر
خواهشن کسی تیکه کدی برای چاپ اطلاعات داری در اختیارم قرار بده خیلی ممنون میشم. میخوام اطلاعات مورد نظر رو چاپ کنیم یک کد برای قرار بدید یک دنیا ممنون میشم.

aslan
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 00:35 صبح
سلام
پست های منو بگردین یه چیزهایی پیدا میکنین ...............
اطلاعات موجود در دیتاگرید را از طریق دیتاست یا دیتاتیبل به استیمول بفرستین ....
http://barnamenevis.org/showthread.php?413485-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-stimul&p=1846943#post1846943

http://barnamenevis.org/showthread.php?391847-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%8A%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%B1%D9%8A%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA&p=1739206#post1739206

davidrobert
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 05:21 صبح
سلام
پست های منو بگردین یه چیزهایی پیدا میکنین ...............
اطلاعات موجود در دیتاگرید را از طریق دیتاست یا دیتاتیبل به استیمول بفرستین ....
http://barnamenevis.org/showthread.php?413485-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-stimul&p=1846943#post1846943

http://barnamenevis.org/showthread.php?391847-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%8A%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%B1%D9%8A%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA&p=1739206#post1739206
ممنون این کد ها برای چاپ اطلاعات به صورت یک سری و همین طور غیر فعال کردن دکمه ها خوب هستش. که بعضی از دکمه های محیط استیمول رو غیر فعال کنم.
اما یک کد دیگه میمونه این هستش که من میخوام اون اطلاعاتی که جستجو میشه و د دیتاگرید ویو نشان داده میشه چاپ بشه. یعنی چیزی که جستجو شد و پیدا شد در خروجی برای گزارش گیری همان رو نمایش بده.

aslan
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 09:03 صبح
سلام
توضیح دادم که :
اطلاعاتی که سرچ ( فیلتر ) میکنین و میریزین تو دیتاگریدویو .... همونا را بریزین تو یه دیتاتیبل و بعد این دیتا تیبل را به استیمول بفرستینش ......

davidrobert
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 09:39 صبح
ممنون من کدی در این مورد پیدا نکردم اگه یه عکد مثل غیر فعال کردن و و یک سری برای چاپ قرار بدید خیلی ممنون میشم. من زیاد با توضیح خوب نیستم و با کد رو ببنیم متوجه میشم چکار باید کنیم ممنون میشم بگید با کد باید چیکار کنیم. من SQL کد نویسی انجام میدم. نه LINQ ممنون میشم یه فایل کمکی در اختیار من قرار بدید. یک دنیا ممنون میشم یا استیمول 2012 باشه.

davidrobert
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 13:47 عصر
سلام
توضیح دادم که :
اطلاعاتی که سرچ ( فیلتر ) میکنین و میریزین تو دیتاگریدویو .... همونا را بریزین تو یه دیتاتیبل و بعد این دیتا تیبل را به استیمول بفرستینش ......
ممنون دوست عزیز بابت لطفی کردید من با کد که دادید تواستم دکمه مورد نظرم رو از کا بندازم و همین طور تواستم اطلاعات رو یک جا بفرستم برای چاپ . خیلی من رو کمک کردید در این ضمینی هم کمک کنید ممنون میشم و مشکلم کامل بر طرف میشه.
من یک جدول دارم اطلاعات ثبت شرکت رو نشان میده و یک جدول هم دارم برای چاپ اطلاعات خرید و حال میخوام وقتی طرف روی چاپ میزنه از دیتابیس مورد نظر اطلاعات مربوط به شرکت رو در reporttitle نشان بده و همین طور مقداری که در دیتاگرید ویو موجود هستش رو نشان بده چون وقتی طرف روی گذینه چاپ کلیک میکنه اطلاعات اول ثبت میشن یک جا در دیتابیس من کد این مورد چاپ یک جا رو در دیتابیس دارم به وسیله دیتاگرید ویو و میخوام همون اطلاعات که همون لحظه ثبت شده رو در استیمول نشان بده و چاپ کنه و یا اینکه مقداری رو جستجو میکنم که در دیتاگرید ویو نشان میده رو چاپ کنه ممنون میشم کسی همچین کدی داشته باشه در اختیار من قرار بده یک دنیا ممنون میشم اطلاعات شرکت یا فروشگاه به طور اتوماتیک از دیتبیس خوانده بیشه و در بالا نشان داده بیشه و اطلاعات در جدول فروش که همون لحظه ثبت شده رو چاپ کنه در استیموا خواهشن یکی من رو کمک کنه خیلی نباز دارم به همچین چیزی.

aslan
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 15:18 عصر
سلام
دوست عزیز کد زیر یه تکه از یک برنامه هستش در ارتباط با سوال شما ..... با استفاده از کد ارائه شده میتونین مشکلتون را حل کنید ( ارسال اطلاعات گرید ویو به استیمول از طریق دیتا تیبل )
در ارتباط با اطلاعات شرکت ( در واقع هدر گزارشتون هم اگر تعداد فیلد هاتون کمه میتونین از variable استفاده کنین و یا خیلی از راههائئ که وجود داره ......)
موفق باشید

System.Data.DataTable tbl = new System.Data.DataTable("f");
tbl.Columns.Add("KalaId");
tbl.Columns.Add("KalaName");

object[] vs = new object[2];

foreach (DataGridViewRow row in dgvDarChap.Rows)
{
vs[0] = row.Cells["Kala_Id"].Value.ToString();
vs[1] = row.Cells["Kala_Name"].Value.ToString();

tbl.Rows.Add(vs);

}

DataView objviewKala = new DataView(tbl);

Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + "\\Report\\Darkhast.mrt");

stiReport1.RegData("viewKala", objviewKala);

stiReport1.Compile();
// stiReport1.Design();
stiReport1.Show();

fakhravari
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 15:57 عصر
فيلم آموزشي :چشمک: سايت استيمول

hadimtn
یک شنبه 25 بهمن 1394, 16:43 عصر
دوست عزیز کد زیر یه تکه از یک برنامه هستش در ارتباط با سوال شما ..... با استفاده از کد ارائه شده میتونین مشکلتون را حل کنید ( ارسال اطلاعات گرید ویو به استیمول از طریق دیتا تیبل )

سلام؛
قصد داشتم اطلاعات DataGridView رو مستقیم چاپ کنم این روش رو خواستم پیاده کنم ولی نشد!
کدهایی که نوشتم؛

System.Data.DataTable tbl = new System.Data.DataTable("f");
tbl.Columns.Add("ObjectName");
tbl.Columns.Add("BrandName");
tbl.Columns.Add("Number");
tbl.Columns.Add("Minimum");
tbl.Columns.Add("InPrice");
tbl.Columns.Add("OutPrice");
tbl.Columns.Add("SaleDate");

object[] vs = new object[7];

foreach (DataGridViewRow row in buyListViewer_DataGridView.Rows)
{
vs[0] = row.Cells["ObjectName"].Value.ToString();
vs[1] = row.Cells["BrandName"].Value.ToString();
vs[2] = row.Cells["Number"].Value.ToString();
vs[3] = row.Cells["Minimum"].Value.ToString();
vs[4] = row.Cells["InPrice"].Value.ToString();
vs[5] = row.Cells["OutPrice"].Value.ToString();
vs[6] = row.Cells["SaleDate"].Value.ToString();

tbl.Rows.Add(vs);
}

DataView objviewKala = new DataView(tbl);

Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
//report.Load(System.Windows.Forms.Application.Start upPath + "\\Report\\Darkhast.mrt");
report.Load("report.mrt");
report.RegData("viewKala", objviewKala);
report.Compile();
//report.Design();
report.Show();

و خطا:

139070