ورود

View Full Version : در مصاحبه برای استخدام برنامه نویس دات نت چه می پرسند؟!

reza_devel0per
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 22:42 عصر
با سلام

دوستان من چند روز دیگه باید برم یک شرکت نرم افزاری برای مصاحبۀ قبل از استخدام (در زمینه برنامه نویسی دات نت).
دوستانی که تجربه دارند، میشه لطفا راهنمایی کنند که چه سوالاتی معمولا در این زمینه پرسیده میشه؟!

Cybersilent
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 23:53 عصر
هر چند دیر ولی...
بستگی به شرکتش داره ولی چند تا نکته که به نظرم میاد رو میگم:
اگر دیدید از شما بیشتر درباره مسائل فنی و تکنیکی پرسیدند یقین کنید که این آدما حرفه ای و ریشه دار نیستند. یک با تجربه می دونه که مسائل فنی و تخصص رو میشه به نیرو یاد داد اما کنار اومدن با اخلاقیات و روحیات کاری شخص خیلی تعیین کننده هستند.
سعی کنید صادقانه جواب بدید اگر گفتید که مثلا #C رو بلدم ، واقعا بلد باشید نه اینکه چند تا چیز مبتدی می دونید بگید بلدم... اصلا هم به این فکر نکنید که من که به چیزای زیادی مسلط نیستم.
در مورد دستمزد سعی کنید انعطاف پذیر باشید و نگید که من حقم اینقدر هست، ولی حواستون باشه که با کی طرف هستید و آیا کارفرمای شما خودش خاک کف بازار رو خورده که ارزش کار شما رو بدونه یا نه...اگر نه پس زیاد امید خیر از این آدم نداشته باشید.

fjm11100
جمعه 15 شهریور 1392, 14:36 عصر
عموما چیزهایی در مورد مفاهیم شی گرایی مانند کلاسها، فرق abstract class با اینترفیس، یا کاربرد اینترفیس و ... چیزهایی هم در مورد کلماتی مثل public، private،internal و ... ژنریکها، وب سرویس
چیزهایی در مورد دیتابیس و روش اتصال به آن هم می پرسند و همچنین نوع داده ها
در موارد کمتری چیزایی مثل ریموتینگ، دیزاین پترن ها و معماری های نرم افزار
هرچند هرچی سوالات بیشتر از سینتکس یا اصطلاحات باشه یعنی طرف مصاحبه کننده کم تجربه تره و کمتر کار کرده! چون اینا چیزایی هستند که برای تازه کارها مهمند و اگر کسی کار کرده باشه میدونه مسائلی در برنامه نویسی هستند که خیلی کاربردی ترند و بیشتر با آنها برخورد می شود. مثلا خیلی از این شرکتهایی که درباره اینترفیس یا نحوه نوشتن ایندکسر می پرسند در کل پروژه شان یک خط هم شی گرایی اصولی رعایت نشده!!!