PDA

View Full Version : سوال: طراحی وب و... آخ آخ آینده و موفقیت...

Mfbaharvand
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 00:30 صبح
سلام
می خواستم بدونم آینده ی شغلی طراحان وب چطوره؟
من طراحی وب می خونم و خیلی به این رشته علاقه دارم اما صحبت های بعضی از اطرافیانم باعث شده کمی سست بشم امکان داره من بتونم با کسب مهارت توی این رشته موفق بشم......؟؟؟
چطور میتونم موفقیم و تضمین کنم...؟؟؟؟
در ضمن من دانشجوی کارشناسی نرم افزارم و این کلاس و خارج از دانشگاه ثبت نام کردم...
ممنون میشم اگه کسی جواب من و بده...

علیرضا.ا
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 00:37 صبح
به نظر من که اینده اینترنته
یه طراح وبسایت خلاق میتونه موفق بشه
به شرطی که واقعا بلد باشه..

azamicu
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 00:41 صبح
سلام دوست عزیز
اگه این چند تا نکته ای که با تجربه شخصی خودم بدستآورد رو رعایت بکنی مطمئن باش موفق میشی چون من خودم از این راه دارم زندگی میکنم
1- خلاقیت
2- استفاده درست از منابع
3- بروز بودن و استفاده از تکنولوژی های جدید
4- کسب تخصص در یکی از زیر شاخه های وب
5- داشتن پشت کار و نترسیدن از کارهای سخت
6- کمک گرفتن از افراد با تجربه(باعث سرعت در پیشرفت کار میشه)
و ...

بنده هم آماده کمک به شما و همه دوستان عزیز هستم
اطلاعات تماسم درسایت شخصی خودم: http://www.sarat.ir/

mohamad_torabi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 01:04 صبح
ببین اول بشین تا میتونی یادبگیر هرزبانی که خودت دوست داره هروز یه چیز جدید یاد بگیر بروز باش به اطرافیانت اگه واقعاااااااا به کارت علاقه داری توجه نکن اگه به کارت علاقه داشته باشی موفق میشی ببین خودت چی میخوای نه اطرافیانت به نظرم بدترین ادما کساین که رو یه موضوع میمونن پس سعی کن چند زبان رو یاد بگیری موفق باشی

هزاره سوم
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 12:14 عصر
در ادامه حرف دوستان باید چندتا نکته رو بگم
رفتن زندگی به سمت اینترنتی شدن رو همه دارن به عینه میبیننن و تا چند سال آینده این موضوع بیشتر و بیشتر میشه
حالا منطق شما چی میگه؟ وقتی بچه 7 ساله تا یه آدم 60 ساله داره (هر دوی اینها رو توو فامیل دیدم) وقتش رو با نت میگذرونه به نظرتون نیاز به این هنر چقدر بیشتر میشه؟؟
فقط یادتون باشه اگر درآمد میلیونی میخواید باید هنر و تجربه و کارتون به اندازه میلیون بیارزه.
توو هر کاری ک میرید سعی کنین تک باشید حالا طراح وبسایت یا یه کارگر شهرداری(با احترام به همه این اشخاص)
موفق باشید

parsboy
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 12:33 عصر
طراحی وب و... آخ آخ آینده و موفقیت...

باسلام لطفا برای پست هاتون عنوان مناسب انتخاب کنید!
موفق باشید.

mohamad_torabi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 12:36 عصر
و این که یه برنامه نویس همیشه برنامه نویس نیست دوستان فقط خوبی ها رو گفتن بدی زیاد داره مثل چشم که بدترین از نظر من خوبی ها که خوبین ببین میتونی با بدیاش کنار بیای بعد برو دنبالش

علیرضا.ا
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 13:36 عصر
پیشنهاد میکنم در کنار طراحی وب فتوشاپ هم یاد بگیری-طراحی بکگراند سایت یا div ها و...

azamicu
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 14:05 عصر
سلام دوستان اگه کسی میخواد طراحی وب رو حرفه ای یاد بگیره ما میتونیم تو زمینه مشاوره و آموزش به دوستان کمک کنیم و آدرس سایت هم همه شما حتما می دونید http://www.sarat.ir/
از طراحی با فتوشاپ گرفته تا نوشتن لایه بیزینس با java هرچی که بخواید
البته شبها هم می تونید تو یاهو مارو دنبال بکنید

mohamad_torabi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 14:18 عصر
از نظر من طراحی تنها به دردت نمیخوره بشین برنامه نویسی رو هم یادبگیر

idocsidocs
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 14:33 عصر
سلام
می خواستم بدونم آینده ی شغلی طراحان وب چطوره؟
من طراحی وب می خونم و خیلی به این رشته علاقه دارم اما صحبت های بعضی از اطرافیانم باعث شده کمی سست بشم امکان داره من بتونم با کسب مهارت توی این رشته موفق بشم......؟؟؟
چطور میتونم موفقیم و تضمین کنم...؟؟؟؟
در ضمن من دانشجوی کارشناسی نرم افزارم و این کلاس و خارج از دانشگاه ثبت نام کردم...
ممنون میشم اگه کسی جواب من و بده...

بدترین مشکل این حرفه اینه که سیستمهای اوپن سورس و رایگان زیادی هست که باعث شده مشتریا به کار ارزون/مفتی عادت کن. حتی ممکنه نخوان که 200 تومن بابت یه برنامه/سایت بپردازن!

در کل اینکه شما زبانهای برنامه نویسی رو یادبگیرید یه بحثه و موفقیت توی بازار برنامه نویسی (بازار ایران) یه بحث کاملا متفاوت!

دانیال دزفولی
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 15:21 عصر
سلام
دوست عزیز من همه ی حرف هایی که دوستای دیگه زدن و همین طور حرف خودتو قبول دارم

و من هم دارم طراحی وب کار میکنم -در کنار درسم- از می ترسم که نکنه تا زمان حرفه ای شدنم نرم افزار طراحی وب اونقدر کار رو آسون کنه که دیگه نیازی به یه برنامه نویس نباشه

دانیال دزفولی
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 15:22 عصر
از نظر من طراحی تنها به دردت نمیخوره بشین برنامه نویسی رو هم یادبگیر

دوست من 3 سال از من بزرگتره و 15 تا زبان برنامه نویسی بلده سال 2015 هم به امید خدا میره برزیل و اول میشه-برای طراحی وب-

هزاره سوم
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 15:51 عصر
سلام دوستان اگه کسی میخواد طراحی وب رو حرفه ای یاد بگیره ما میتونیم تو زمینه مشاوره و آموزش به دوستان کمک کنیم و آدرس سایت هم همه شما حتما می دونید http://www.sarat.ir/
از طراحی با فتوشاپ گرفته تا نوشتن لایه بیزینس با java هرچی که بخواید
البته شبها هم می تونید تو یاهو مارو دنبال بکنید

من موندم شده شما جایی از انجمن لینک سایتتون رو نذارید؟؟؟!!!!
چه خبره!!!
حداقل لینک رو بزارید تووو امضا تون دیگه نیازی به این جور حرکت ها نیست!!

mohamad_torabi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 15:54 عصر
من موندم شده شما جایی از انجمن لینک سایتتون رو نذارید؟؟؟!!!!
چه خبره!!!
حداقل لینک رو بزارید تووو امضا تون دیگه نیازی به این جور حرکت ها نیست!!
تبلیغات از این بهتر تو سایتی که 10000000 نفر هستند:قهقهه:

azamicu
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 16:40 عصر
سلام دوستان عزیز
واقعا متاسفم از طرز فکر شما
تنها هدف بنده کمک به دوستان بودش و شما یک نفر رو توی این سایت پیدا نخواهید کرد که بابت کمکی که از جانب ما بهش شده چیزی طلب کرده باشم
واقعا خیلی حرف زشتی بودش خیلی
آدم باید تا چیزی رو مطمئن نشده نگه
و بنده تا به حال هیچ سوالی توی زمینه طراحی وب از بچه ها نپرسیدم و فقط هدفم کمک بودش واقعا خیلی ...

mohamad_torabi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 16:46 عصر
سلام دوستان عزیز
تنها هدف بنده کمک به دوستان بودش و شما یک نفر رو توی این سایت پیدا نخواهید کرد که بابت کمکی که از جانب ما بهش شده چیزی طلب کرده باشم
و بنده تا به حال هیچ سوالی توی زمینه طراحی وب از بچه ها نپرسیدم و فقط هدفم کمک بودش واقعا خیلی ...
من که حرف بدی نزدم شما تو تمام تاپیک ها با هرموضوعی که لینک سایت رو گذاشتین درضمن من از شما عذر خواهی میکنم این موضوع رو کشش ندید:چشمک:

f_talebi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 18:49 عصر
سلام
دوست عزیز من همه ی حرف هایی که دوستای دیگه زدن و همین طور حرف خودتو قبول دارم

و من هم دارم طراحی وب کار میکنم -در کنار درسم- از می ترسم که نکنه تا زمان حرفه ای شدنم نرم افزار طراحی وب اونقدر کار رو آسون کنه که دیگه نیازی به یه برنامه نویس نباشه
چه نرم افزارهایی؟ آیا میشه درآینده نیازی به برنامه نویسی نباشه؟

دانیال دزفولی
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 18:54 عصر
سلام دوستان عزیز

من هر وقت از آقای azami سوال می کنم خیلی راحت جوابم رو میده و حتی اگه کاری هم انجام داده باشم ازش انتقاد می کنه

و به نظرم حق ایشون نیست اینجوری در باره شون بگید

دانیال دزفولی
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 18:56 عصر
چه نرم افزارهایی؟ آیا میشه درآینده نیازی به برنامه نویسی نباشه؟

همین الآن هم خیلی برنامه هست کافیه این عبارت رو توی اینترنت سرچ کنی

ساخت سایت بدون نیاز به کد نویسی همین بعد می فهمی چه خبره

یه نمونش artister

f_talebi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 19:09 عصر
با این حساب دلم میخواد بدونم چه دلایلی داره که ما سراغ برنامه نویسی طراحی وب میایم .دوستان عزیز چه دلایل قانع کننده ای دارن؟

idocsidocs
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 19:44 عصر
با این حساب دلم میخواد بدونم چه دلایلی داره که ما سراغ برنامه نویسی طراحی وب میایم .دوستان عزیز چه دلایل قانع کننده ای دارن؟
دلیل اصلیش اینه که فکر می کنن با یادگیری چندتا زبان برنامه نویسی می تونن میلیونر بشن!

نیاز به برنامه نویسی که هیچوقت از بین نمی ره اما کم کم شرکتهای کوچیک و برنامه نویس های مستقل بازار خودشون رو از دست می دن.

علیرضا.ا
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 19:56 عصر
درسته که نرم افزار زیاده ولی هیچی کار دست نمیشه......
طراحی وب اگه قشنگ باشه کارت خوب میگیره-ترکیبی از html+css+js+jquery

دانیال دزفولی
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 20:59 عصر
درسته که نرم افزار زیاده ولی هیچی کار دست نمیشه......
طراحی وب اگه قشنگ باشه کارت خوب میگیره-ترکیبی از html+css+js+jquery

ولی این فقط حرف الآن نیست حرف از فرداست که نرم افزار ها قدرمتند تر میشن

mohamad_torabi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 21:18 عصر
چون به این کار علاقه دارم دلیل از این بهتر؟

Mfbaharvand
جمعه 01 شهریور 1392, 23:09 عصر
سلام از همه ی کسانی که برای این تاپیک نظر گذاشتن ممنونم بعضی از نظرات واقعا دلگرم کننده و راهنما بودند و اگر باعث این تاپیک مسبب مکدر شدن خاطر بعضی از عزیزان شد رسما عذر خواهی می کنم .
امیدوارم موفق و پیروز باشید...

Mfbaharvand
جمعه 01 شهریور 1392, 23:44 عصر
طراحی وب و... آخ آخ آینده و موفقیت...

باسلام لطفا برای پست هاتون عنوان مناسب انتخاب کنید!
موفق باشید.

سلام معذرت می خوام اگه ناراحتتون کرده اما باید یه چیزی می نوشتم که بتونه مردم و به سمت خودش جذب کنه و من بتونم به جوابم برسم در ضمن هیچ چیز درد آورتر از سردرگمی و نداشتن برنامه ریزی درست برای آینده و موفقیت نیست...!
ایام به کام

idocsidocs
شنبه 02 شهریور 1392, 00:28 صبح
سلام معذرت می خوام اگه ناراحتتون کرده اما باید یه چیزی می نوشتم که بتونه مردم و به سمت خودش جذب کنه و من بتونم به جوابم برسم در ضمن هیچ چیز درد آورتر از سردرگمی و نداشتن برنامه ریزی درست برای آینده و موفقیت نیست...!
می شه بگید از این بحث چه نتیجه و تصمیمی برای آیندتون گرفتید؟

Mfbaharvand
شنبه 02 شهریور 1392, 00:35 صبح
سلام من نگفتم تصمیمی در مورد آینده ام گرفتم ایشون (parsboy) با عنوان تاپیک من مشکل داشتند من هم صرفا بیان کردم براشون که منظور از بیان این عنوان چی بوده حرفی من باب تصمیم گیری نزدم...

refugee
شنبه 02 شهریور 1392, 13:34 عصر

مسلما همه نیاز های ما رو این برنامه ارتیستر و .. فراهم نمیکند . یه سری امکانات را در اختیارمون قرار میدند .

بعدشم این برنامه ارتیستر یک نرم افزار برای ساخت قالب وبسایت میباشد (البته قالب رایگان بذاری بهتر از این قالب های ارتیستر است ) نه برنامه نویسی وبسایت .

پس برنامه نویسی را با طراحی قالب اشتباه نگیریم .

omidabedi
شنبه 02 شهریور 1392, 14:13 عصر
همین الآن هم خیلی برنامه هست کافیه این عبارت رو توی اینترنت سرچ کنی

ساخت سایت بدون نیاز به کد نویسی همین بعد می فهمی چه خبره

یه نمونش artister

artister که اصلا جالب نیست و نمیشه باهاش قالب های حرفه ای دراورد.
هنوز برنامه نویسی به نقطه ی عطفش نرسیده که کار براش نباشه
هر روز زبان های جدید و تکنیک ها و الگوریتم های برنامه نویسی و طراحی میاد

tadayoni
شنبه 02 شهریور 1392, 17:22 عصر
اخه وقتی یکی پیدا میشه که میگه من با 30 تومان سایت میزنم واسه سود 2 هزار تومانی !!! خداوکیلی از شغلمون چطور متنفر نشیم?! بابا بقال سود فروش ماستش در روز چندین برابر اون سایته. من که اعصابم داغون میشه با کیا میریم 13 بدر. دوستان منظورم یکی از تاپیک های دیگه بود نه صحبت های این تاپیک

mohamad_torabi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 16:50 عصر
دوست عزیز پست های ایشون توسط مدیر بخاطر تبلیغ بود که حذف شد یعنی دقیقا کاری که شما داری میکنید