View Full Version : سوال: چطور یک کلاس رو که از قبل نوشتم در کتابخانه جاوا قرار بدم ؟ ( برای استفاده از اون با import )
siroos.fa
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 00:38 صبح
سلام دوستان یه سوالی داشتم و اون اینه که : من یه سری کلاس از قبل تعریف شده دارم که همه رو داخل یه پوشه گذاشتم ... حالا برای نوشتن برنامه هام به اون کلاس ها نیاز دارم ( مثه کلاس های خود جاوا ) و میخوام که مثلا با import داخل کلاسای دیگه ازشون استفاده کنم ... چه راهی رو بهم پیشنهاد می کنید ؟ قبلش این توضیح رو بدم که من پوشه ای رو که شامل کلاس های نوشته شده توسط خودم هست رو در مسیر : C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_25 و از اونجا داخل یه فایل زیپ شده که اسمش src.zip هست و کلاس های خود جاوا داخلش هست کپی کردم اما مشکلی که هست اینه که وقتی از import استفاده می کنم ارور میده و میگه که همچین پوشه ای داخل کتابخونه جاوا یافت نمیشه ... کار دیگه ای باید انجام بدم که انجام ندادم ؟ اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه ... ممنون موفق باشید.
spiderman200700
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 01:19 صبح
باید کلاس ها رو در کنار کلاس های پرژتون کپی کنید. دیگه import هم نمیخواد.
siroos.fa
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 01:45 صبح
باید کلاس ها رو در کنار کلاس های پرژتون کپی کنید. دیگه import هم نمیخواد.
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ آخه تا حدودی من مبتدی ام ... منظور از کلاس های پرژتون چیه ؟ ... اگه امکانش هست هر دو روش رو بگید هم با import هم این روش پرژتون .. ممنون.
cups_of_java
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 10:54 صبح
اول اینارو بدون:
1) Importی که می نویسی جاوا عینن دنبال پوشه هایی معادل اون Import میگرده تا کلاس ها رو پیدا کنه.
2) جاوا توی کدوم دایرکتوری ها دنبال اون مسیر های import میگرده؟ توی دایرکتوری هایی که توی متغیر CLASS_PATH تعریف شده باشن + دایرکتوری جاری
حالا شما خودت باید بتونی کلاست رو جایی بزاری که دیده بشه!
راههای مرسومش این هست که:
1) ازشون جار درست کنی و اون جار فایل رو بزاری توی CLass_PATH
2) کلاس ها رو کپی کنی توی دایرکتوری ای که توی CLASS_PATH باشه
مثلن همون دایرکتوری های lib یا out یا build ... که IDE براتون میسازه و تو CLASS_PATH میزارتش
atrin-hojjat
دوشنبه 11 شهریور 1392, 04:42 صبح
درود!
ابتدا باید کلاس(ها) رو توی یک پکیج قرار بدی :
package packagename;
برای کامپایل آن هم :
javac -d filename.java
اگر کلاسهات توی یک پکیج باشند نیازی به import نیست.
در غیر این صورت :
یا ->
ازشون جار درست کنی و اون جار فایل رو بزاری توی CLass_PATHو یا ->
کلاس ها رو کپی کنی توی دایرکتوری ای که توی CLASS_PATH باشهو یا->
در دایرکتوری جاری بریزیشون
و سپس package انها را import کنی!
بدرود!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.