View Full Version : سوال: کیفیت محصولات شبکه فرزان (مدیر شبکه) یا itttc؟؟؟
hadi_723
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 00:57 صبح
کسی از محصولات شبکه فرزان (مدیر شبکه) یا itttc استفاده کرده؟؟ میخوام ببینم کیفیتشون رو چجور میدونید؟ میخوام اگر خوبه پکه mcitp یکیشون رو خریداری کنم، ممنون میشم راهنمایی بدید:خجالت::قلب:
cybercoder
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 21:51 عصر
ITTTC تایید شده هست توسط بسیاری سازمان های معتبر. علاوه بر اون بهزاد نظرداد انسان با سواد و دانشمندی هست که تجربه زیادی داره. البته فکر می کنم اکثر محصولات ایشان ترجمه nugget هست.
اردلان
یک شنبه 24 شهریور 1392, 14:05 عصر
من همه محصولات این شرکتها رو دیدم، اصلا طرف itttc، نرو!!! محصولات فرزان هم سعی کرده با itttc، رقابت کنه، و دیگه وقتی میخواد جای اونو پر کنه، واضحه که دست کمی از اون نداره! itttc، بیشتر تئوری کار می کنه و محصولات فرزان هم با اینکه مثلا عملی کار کرده اما خیلی قوی نیست، بعضی از پیاده سازیهایی که اساسا تو محیط دامین یاد میدن، برده تو workgroup یا تو انتقال مطالب اشتباهاااااااات فاحش وححححححشتناکی داره، تو بعضی فیلمهاشم با اینکه چندبار پیغام های خطارو دیده، ولی نمیدونسته دلیلش چیه و مدام پافشاری کرده، یه جاهایی برطرف کرده یه جاهایی خسته شده، ول کرده، اعتماد به نفسه دیگه :لبخند: به هر حال این بنده خداها هم میخوان امرار معاش کنن، ولی چیزی که باعث ناراحتی و تاسف هست اینه که هرکسی میاد و خودشو متخصص جا میزنه، من به شخصه هرباری که به مدیرشبکه یا itttc، ایمیل زدم و سوالات فنی، یا اشتباهات تدریس رو از اونها سوال کردم، پاسخی دریافت نکردم!!!!
cybercoder
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 00:09 صبح
من نمی خوام دفاع کنم ولی بهزاد نظرداد جزو اولین کسانی هست که راهنمای ویندوز 2000 سرور رو به انگلیسی نوشت. فارغ التحصیل دانشگاه لانگ بیج هست ایشون شاید موقعی که حتی من به دنیا نیومده بودم! سابقه کار برای IBM، Cisco و Microsoft و خیلی جاهای دیگه هم زمانی که در ایالات متحده بوده در کارنامش هست! من نمی دونم چطور شما به همین سادگی در مورد دانش دیگران نظر میدی وقتی شناختی نداری، من که جراتش رو ندارم!
اردلان
شنبه 06 مهر 1392, 22:38 عصر
بهتره دوستان دیگه هم نظر بدن، من با دلیل نارضایتیم رو گفتم، مباحثی که من مشاهده کردم، مشکلات فنی، در انتقال اصل مطلب داشت و شما چطور توقع داری بیام و بگم چون فلان شرکت این سوابق رو تو رزومش داره و یا فارغ اتحصیل از فلان دانشگاهه پس هرچی که گفته درسته و تکمیله و دیگه هیچ کس نمی تونه رو گفته اون چرا بیاره بی چون و چرا غلط هم که بود درست فرض کنه!!!
من مثل شما به حاشیه نگاه نمی کنم، به کیفیت نگاه میکنم !
اردلان
شنبه 06 مهر 1392, 23:14 عصر
بهتره واقع بینانه و بی طرف نظر داد، اینکه ایشون فارغ اتحصیل از چه دانشگاهیه و سابقه کاری در این شرکتهای به این بزرگی و معروفی رو داره که آیا در واقعیت اینطور باشه یانه و ما نمی دونیم، برای کسی که می خواد با صرف هزینه، آموزشهای مورد نیازشو، از این طریق یاد بگیره و در عمل نتیجه ای عایدش نشه، چه فایده ای داره؟؟؟؟؟؟؟
مگه اصول شبکه، داستانه که همش تئوری گویی بشه و اینقدر تو تلفظ کردن اصطلاحات و داشتن لهجه تمرکز شده باشه که کلا دلتو از هرچی شنیدنه به هم بزنه؟ آخه اون کسی که میاد به این بسته های آموزشی پول میده به امید اینه که یه چیزی یاد بگیره و مشکلش برطرف بشه نه اینکه پولشو بریزه دور وقتشم از دست بده!!!!
itttc که اینجوری، از اون نا امید شدیم دیدیم یه شرکت دیگه که همون مدیر شبکه هست آموزش داره گرفتیم، بدتر از بد خورد تو حالمون، آخه وقتی کسی با قاطعیت و اعتماد به نفس میاد و میگه فرق بین عملکرد Seize و transfer در مباحث Active Directory یکسان هست، دیگه چطور میشه به مباحث کلیدیتر اون مدرس اعتماد و اکتفا کرد! نمونه های اینچنینی رو زیاد در طول درس دیدم و نا امید شدم، درست مطالبی بودن که امیدوار بودم بتونم از این طریق، اطلاعاتم رو کامل کنم، itttc که فقط رو تلفظ و لهجه تمرکز گرده و محصولات فرزان هم که حتی اصول و تفاوت خیلی از عملکردهای اصلی رو به اشتباه میگه!! دوست عزیز من به شخصه از خریداری تمام محصولات شبکه به این سبک، واقعا پشیمون شدم و دیگه طرفشون نمیرم، شما شاید راضی باشی نطر من که اینچنین نیست و اصلا نه تنها مشکلم رو برطرف نکرد کلی هم باعث سردرگمی من شد و بین اطلاعات اصلی خودم و اطلاعاتی که مدرس توضیحات غلط میداد، دچار تضاد شدم، جناب آقای نظرداد هر رزومه ای که داره برای خودش خوبه و فرزان هم به همین شکل، وقتی تدریس مناسب و صحیح نباشه اینها جز تبلیغ و تزئین معنای دیگه ای پیدا نمیکنه.
hghyami
سه شنبه 09 مهر 1392, 12:38 عصر
ببینید یک داستانی هست این هست که صرفاً اگر کسی نتونه درست آموزش بعده ربطی به دانش شخص نداره. آموزش دادن خودش به نحوی هنر هست و من دیدم اشخاصی رو که زمان آموزش خیلی خوب هستن و زمان کار نه. دلیلش این هست که در مورد علم I.T عملی و تئوری با هم فرق داره. من خودم رو مثل میزنم که الان چندین سال هست که با Storage تو هر سیز و اندازه کار کردم. پروتکلهای مختلف FC FCOE ISCSI NAS DAS و غیره. الان چند وقت هست که خودم رو دارم برای CCIE Storage آماده میکنم و میبینم که اون چیزی که تو کتاب هست و اون چیزی که من زمان کار استفاده میکنم %۱۰۰ یکسان نیست. همینطور هم وقتی خیلی جاها که ما زمان کار دیدیم و مشکلات رو بر خردیم و حل کردیم ولی وقتی زمانی که کلاس میرفتم معلم نمیدونست جواب رو؟؟ چون اون کتابی بیشتر کار کرده و من عملی. چیزی که cybercoder میگه درست ممکن هست باشه. بازم میگم آموزش خودش یک جور دانش هست که همه ندارند.
http://www.cisco.com/web/learning/le3/ccie/docs/CCIEStoragelabblueprint.pdf
cybercoder
شنبه 13 مهر 1392, 00:14 صبح
خوب مباحث IT رو که عملا نمیشه بومی سازی کرد. منظور من این نبود که ایشون خیلی خوب درس میده من این رو نگفتم شاید شیوه ارائه مطالب ایشون بدرد عموم نخوره یا بخوره من بحثی روش ندارم حرف من چیز دیگری بود این که دانش ایشون رو نمی شه بهمین سادگی محک زد. اگر از من بپرسید میگم برید طرف خبره های آموزش مثل Train Signal یا INE
hadi_723
پنج شنبه 25 مهر 1392, 12:05 عصر
محصولات مدیر شبکه رو گرفتم و دارم مطالعه میکنم! پستهای این دوستمون و یکی دیگه از دوستان جای دیگه که دیدم یکم خورد تو ذوقم:اشتباه: ولی خوب اینارو میخونم کنارش سعی میکنم ماله trainsignal رو هم بگبرم ببینم
علی مرادی فر
سه شنبه 14 آبان 1392, 18:44 عصر
من نمونه محصولات itttc رو دیدم و باید بگم که زیاد جالب نیست، تقریبا مثل CBT و ... سعی کرده فقط یه چیزی در مورد مبحث بگه و رد بشه!
محصولات فرزان باز هم قوی تر از این بوده، حداقلش اینه که تمامی مباحث مثل آموزشگاهها گفته میشه... بعضی از محصولاتش هم هست که واقعا قوی کار شده و چیزی که نشون میده واقعا برای کارشون زحمت میکشن کتابهای تئوری که تولید کردن و هیچ کدوم از رقباشون تا به حال همچین چیزی نداشتن!!!
در ضمن تو حوزه شبکه و آی تی استفاده از فیلم و کتاب و ... تازه اول راهه چیزی که تعیین کنندس تمرین و تجربه س
اردلان
چهارشنبه 15 آبان 1392, 00:45 صبح
دوست عزیز شما که از محصولات فرزان استفاده کردین و از کتابهاشون راضی هستین بفرمایین چه کتابیو از این گروه مطالعه کردین؟ کتاب ویندوز 7 پر از غلط هست نمونش پیاده سازیهای WDS هست پر از اشتباهات مفهومی و چاپیه! شما از کدوم رقبا حرف می زنین؟ کدوم مباحث خیلی قویه؟ موضوعات رو نام ببرید! مطالعات شبکتون رو روی سایتهای ارائه دهنده موضوعات آموزشی شبکه بیشتر کنین! سبک جدید و قویه آموزش رو ببینین متوجه خیلی از تفاوتها و مشکلات میشید. ارائه بحث و گفتمان و برطرف کردن ایرادات و ابهامات مباحث آموخته شده بزرگترین امتیاز در زمینه آموزشهای شبکه هست شرکت محبوب شما حتی به ایمیلهای فنی هم پاسخگو نیست!! نظرات متفاوته هرکس میتونه محصولات انواع و اقسام شرکتهای مختلف رو خریداری کنه مهم اینه که مشتری دائمی بشه!
علی مرادی فر
چهارشنبه 15 آبان 1392, 10:28 صبح
والا از فیلم های دوره ISA گروه فرزان استفاده کرده بودم که به نظرم خوب بود! کتاب ویندوز 7 رو نخوندم راستیتش پس نظری نمیدم....
اما جدیدا کتاب 70-417 رو سفارش دادم واسم آوردن واقعا عالیه. با پی دی اف اصلی مایکروسافت مقایسه کردم تا حایی که وقت کردم بخونم که چیزی رو جا ننداخته
به هر حال هرکسی خودش میتونه تصمیم بگیره که چطوری شبکه بخونه اما برای کسانی که بودجه کلاس رفتن ندارن به نظر من که این آموزشها خوبه. در کنارش هم تمرین و تکرار
hamid59022
دوشنبه 20 مرداد 1393, 14:28 عصر
سلام با اين لهجه افتضاح بهتره برين همون فيلم هاي انگليسي را ببينيم - براي اينكه نشان بديم داخل امريكا حتما نبايد لهجه آمريكايي فارسي صحبت كنيم
سعی کرده فقط یه چیزی در مورد مبحث بگه و رد بشه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.