View Full Version : چه پروژه ای میتواند برای شروع کار درآمد زا باشد؟؟؟
amir-aa
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 09:24 صبح
با سلام
من سه سال است که کار برنامه نویسی انجام میدم اما حالا میخوام درآمد کسب کنم از برنامه نویسی.
میخوام یک برنامه بنویسم و بفروشمش.به نظرتون چه برنامه ای بنویسم؟؟؟شخصا براش بازاریابی انجام میدم
ali_habibi1384
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 10:52 صبح
با سلام
من سه سال است که کار برنامه نویسی انجام میدم اما حالا میخوام درآمد کسب کنم از برنامه نویسی.
میخوام یک برنامه بنویسم و بفروشمش.به نظرتون چه برنامه ای بنویسم؟؟؟شخصا براش بازاریابی انجام میدم
سلام
پروژه اي كه برنامه نويسش بازاريابش باشه هيچ شانسي نداره.
پروژه اي كه بازار بهت سفارش ميده انجام بده نه از فكر خودت چون فكر خودت با واقعيت فرق داره.
قطعا پروژه اي كه تابحال براش مشتري نداشتي پروژه خوبي نيست.پس اول سفارش بعد كار
arefba
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 11:59 صبح
اگه از بازاریابی خودت مطمئنی و میدونی بعد از سه سال برنامه نویسی توان بالایی داری کافیه بری توی سایت هایی مثل همکاران سیستم و از پروژه های روزشون استفاده کنی و پیادشون کنی
amir-aa
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 18:04 عصر
پروژه های همکاران سیستم همشون مالی هستن.من برنامه مالی پیش از این نوشتم ولی زیاد انگیزه برای فروشش ندارم چون شرکت های معتبری با قیمت های ارزانتر روش کار میکنند که تعدادشون هم کم نیست.
یکی از دوستان پیشنهاد خوبی داد و گفت میتونی قفل نرم افزاری درست کنی. یک پیشنهادی توی این رنج میخوام چیزی برای شروع کار خوبه که رقبای زیادی نداشته باشه.
Cybersilent
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 23:47 عصر
از من می شنوی کلا شما هر چی بنویسی مهم نیست، مهم اینه که هنر پول کردنش رو داشته باشی.
هنر اینه که بتونی مشتری که فرق کامپیوتر با آتاری رو نمی دونه قانع کنی.
پیشنهادم اینه که بیشتر به جای کار فنی و تولید نرم افزار به بازرایابی و فروش فکر کنی، اگر بخوای می تونی همین Paint ویندوز رو هم به خیلی ها بفروشی :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.