PDA

View Full Version : ازتقا برنامه تحت فاکس پرو 2.6

mammut2007
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 16:17 عصر
با سلام خدمت همه دوستان.
به کمک فوری نیاز دارم.
من یک برنامه تحت فاکس پرو دارم که برنامه نویسی شده توسط یک شرکته.مال 10 سال پیش.
حالا می خوام بروی اطلاعات یک سند که در دیتابیس این برنامه هست، آیتم یا منویی اضافه کنم تا بتونم از اون سند هنگامی که بازه پرینت بگیرم.کسی میدونه باسد چیکار کنم. خیلی ممنون میشششششششم.

متاسفانه هنوز نتونستم فاکس پرو2.6 خوب کار کنم. آخه منابع اون خیلی کمه

mammut2007
جمعه 01 شهریور 1392, 17:05 عصر
پس چرا کسی کمک نمیکنه؟:گریه::گریه::گریه::گر ه:
لطفا راهنمایی کنید

farhad_shiri_ex
شنبه 02 شهریور 1392, 06:55 صبح
farhad_shiri_ex@yahoo.com
اگه دوست داشتید می تونید دقیقا بگید چیکار می خواهید بکنید تا بتونم کمکتون کنم.
1- منظور از آیتم درج یک (فیلد) به جدول اسناد هست یا ....؟
2- برای اضافه کردن منو باید سورس برنامه اشو داشته باشید آیا سورس را دارید؟
3- اگر سورس دارید شرکت تولید کننده اش آیا پیشتبانی براتون انجام نمی ده در غیر اینصورت آیا اجازه استفاده از سورس را دارید؟
البته اگر تغییر در اطلاعات باشه کار خیلی سختی نیست اما اگه تو سورس تغییر می خواهید کمی زمان بر هستش به هر حال همون طوری که گفتم در صورت تمایل با من مکاتبه کنید امیدوارم کمکتون کنم.
البته اینم بگم در صورتی که مایل بودید می تونید همین جا مطرح کنید!

mammut2007
شنبه 02 شهریور 1392, 10:42 صبح
farhad_shiri_ex (http://barnamenevis.org/member.php?10060-farhad_shiri_ex) ، سپاسگذارم.
ببخشید من تو فاکس پرو مبتدی هستم. میشه بگید از کجا بدونم سورس برنامه رو دارم یا نه؟
تو مسیر برنامه یک سری فایل تو دو پوشه prg و dbf هست. باید چی رو بررسی کنم که بدونم سورس دارم یا نه؟

در ضمن منظورم اینه، مثلا اطلاعات یک سند مالی رو پیش رو دارم، حالا می خوام یک کلید اضافه کنم، مثلا با زدن f2 اطلاعات مالی مثل مبلغ و تاریخ روی چک بانک چاپ بشه. بازم ممنون

farhad_shiri_ex
سه شنبه 05 شهریور 1392, 07:50 صبح
یکی از این راهها اینه که ببینید تو همون شاخه prg فایلهایی که هست سورس برنامه تون هست یانه چه جوری بفهمین اشم حتما باید فاکس پرو رو بشناسید اگه نه که باید از کسی که بلده کمک بگیرید برای اضافه کردن چنین امکانی که گفتید به برنامه حتما باید سورس را داشته باشید در غیر اینصورت امکانپذیر نیست لطفا در صورتی که سورس را ندارید به حقوق مولف این نرم افزار احترام بگذارید و از برنامه های ضد سورس استفاده نکنید فکر کنم تو پست قبلی هم که توضیح دادم بهتون اگه از طریق همون شرکتی که متولی برنامه هست اقدام کنید خیلی بهتره اگه قرار باشه هر نرم افزاری که می خریم خودمون بریم سراغ رفع عیب ایراداش که پس امثال من که کارمون اینه چه کنیم البته اینم بگم نه اینکه نخوام کمکتون کنم .

mammut2007
سه شنبه 05 شهریور 1392, 09:21 صبح
یکی از این راهها اینه که ببینید تو همون شاخه prg فایلهایی که هست سورس برنامه تون هست یانه چه جوری بفهمین اشم حتما باید فاکس پرو رو بشناسید اگه نه که باید از کسی که بلده کمک بگیرید برای اضافه کردن چنین امکانی که گفتید به برنامه حتما باید سورس را داشته باشید در غیر اینصورت امکانپذیر نیست لطفا در صورتی که سورس را ندارید به حقوق مولف این نرم افزار احترام بگذارید و از برنامه های ضد سورس استفاده نکنید فکر کنم تو پست قبلی هم که توضیح دادم بهتون اگه از طریق همون شرکتی که متولی برنامه هست اقدام کنید خیلی بهتره اگه قرار باشه هر نرم افزاری که می خریم خودمون بریم سراغ رفع عیب ایراداش که پس امثال من که کارمون اینه چه کنیم البته اینم بگم نه اینکه نخوام کمکتون کنم .

ظاهرا سورس برنامه وجود داره. البته اجازه تغییر در برنامه داریم ، چون قبلا همکاران این کارو کردن.این کار نیاز ضروری هستش برا ادارمون. پس لطفا راهنمایی کنید.

farhad_shiri_ex
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 13:02 عصر
دوست عزیز میشه بفرمائید چطور کمکتون میشه کرد وقتی نه سورس را دارم نه می دونم چه منطقی داره شما یک سوال کلی پرسیدید شما با یک فایل اکسل یا word که سر کار ندارید که مثلا الان میخواهید یک فرمول رو تغییر بدید راه حلش هم یکسان باشه و اینجا مطرحش کنیم شما استفاده کنید با نرم افزار سر و کار داریم که طبعا برای تغییر در چنین برنامه ای حتی اگه خیلی کوچیک هم که باشه نیاز به یکسری اطلاعات هست تا بتونید به خواسته هایی که دارید برسید کار من بیشتر در زمینه مهندسی معکوس در نرم افزار و تبدیل پروژهای تحت سیستم های قدیمی به Platform ویندوز هستش و تغییر در پایگاه داده های این پروژه ها به SQL Server ویا Oracale می باشد در صورتی که مایل بودید می تونید با من مکاتبه کنید البته قابل ذکر است که در گمرک ایران و یک کارخانه معتبر در زمینه الکتورنیک با موفقیت این کار را انجام داده ایم.

mammut2007
شنبه 09 شهریور 1392, 07:12 صبح
دوست عزیز میشه بفرمائید چطور کمکتون میشه کرد وقتی نه سورس را دارم نه می دونم چه منطقی داره شما یک سوال کلی پرسیدید شما با یک فایل اکسل یا word که سر کار ندارید که مثلا الان میخواهید یک فرمول رو تغییر بدید راه حلش هم یکسان باشه و اینجا مطرحش کنیم شما استفاده کنید با نرم افزار سر و کار داریم که طبعا برای تغییر در چنین برنامه ای حتی اگه خیلی کوچیک هم که باشه نیاز به یکسری اطلاعات هست تا بتونید به خواسته هایی که دارید برسید کار من بیشتر در زمینه مهندسی معکوس در نرم افزار و تبدیل پروژهای تحت سیستم های قدیمی به Platform ویندوز هستش و تغییر در پایگاه داده های این پروژه ها به SQL Server ویا Oracale می باشد در صورتی که مایل بودید می تونید با من مکاتبه کنید البته قابل ذکر است که در گمرک ایران و یک کارخانه معتبر در زمینه الکتورنیک با موفقیت این کار را انجام داده ایم.

سپاسگذارم، پس من با اطلاعات جامع تر بر می گردم.