ورود

View Full Version : گفتگو: درخواست دسته بندی آموزش های مفید هر بخش

Direlap
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 22:31 عصر
با سلام خدمت شما عزیزان

با توجه به اینکه امر آموزش امر مهمی محسوب میشه و در این برهه از زمان و با در نظر گرفتن شرایطش بعضی از کاربرای این سایت بدون هیچ منتی اومدن و قسمتی از دانش خودشون رو اعم از تصویری، مقاله و یا انواع دیگر با کاربران سهیم شدن. لازم به ذکره که بعضی از این آموزش ها با استانداردهای بالایی تهیه شده.

از اونجایی که برای یافتن این تاپیک ها اگه کسی بخواد اونارو مطالعه کنه و به رایگان ازشون استفاده کنه به یقین میتونم بگم به همه اونا دسترسی پیدا نخواهد کرد و فقط میتونه به سهم کوچکی از اونا دسترسی پیدا کنه.

این مشکل رو میخواستم با این پیشنهادم حل کنم:

1) توی هر بخشی یک زیر بخش به نام آموزش های همان بخش ایجاد بشه .
2) فقط مدیران بهش دسترسی داشته باشن و همانطور که وقتی تاپیکی در یک بخش دیگه به اشتباه باز میشه و مدیر اون بخش همون تاپیک رو به بخش اصلی اون منتقل میکنه بتونه همه این آموزش هارو به این زیربخش منتقل کنه.
3) آموزش ها بعد اتمام بنا به صلاحدید مدیر بخش به زیربخش جدید منتقل میشن.
4) کاربری که آموزش هاش رو تموم کرده و یا هر کاربری که تاپیک آموزش رو پسند کرده و از دید مدیر دور مونده میتونه به مدیر بخش پیام شخصی بده تا به زیر بخش جدید بنا به صلاحدید مدیر انتقال داده بشه.
5) در زیربخش جدید کسی حق ایجاد تاپیک رو نباید داشته باشه و اگه امکانش باشه ایجاد کننده تاپیک به تاپیک خودش دسترسی داشته باشه تا بتونه آموزشش رو ادامه بده یا تصحیح بکنه.
6) میشه به طور آزمایشی این طرح رو در بخش سی شارپ راه اندازی بکنید تا اگه جواب گرفت بشه به کل انجمن تعمیمش داد.

در پایان میخوام تشکر کنم اگه این طرح به پیش بره میتونه گام بزرگی توی پیشرفت سایت باشه و کاربران بتونن بهتر از سایت استفاده کنن.

موفق باشید

juza66
جمعه 01 شهریور 1392, 16:01 عصر
دوست عزیز پیشنهاد شما درست و خوب و کامل

ولی کو مدیر فعال؟

خیلی از دوستان وقتی سوالی مطرح میشه یا به دنبال مقوله ای خاصی هستند گم میشند

یه سوال میپرسی بعدش کلی تابپبک مباد بالاش تو یه دقیقه سوال میره صفحه 7 8 9 10 یا یکی میاد آموزش میذاره 60 نفر دوباره همون سوال رو یه جایی دیگه میپرسن واقعا مدیریت ضعیفه مدیر پس کوشی کجایی نمی بینیمت؟

مدیریت ضعیف دوستان مبتدی هی سوال پشت سوال و دریغ از یه سرچ کوچیک!!!

Direlap
جمعه 01 شهریور 1392, 17:18 عصر
دوست عزیز متن شما اینو میرسونه که موافق کل پیشنهاد هستید.

درباره انتقادتون از مدیریت هم درسته و اگه این کار به سرانجام برسه برای اون هم یه برنامه ای دارم تا این مشکل هم رفع بشه.

الان تالار سی شارپ نه تا مدیر داره. من به شخصه چهارتاشو تو این چند وقت اخیر فعال دیدم. به فرض یکیش فعال باشه اونم کافیه و فقط لازمه یه انتقال بدن کل تاپیک رو به زیربخش. وظیفه خاصی به مدیر اضافه نمیشه و تنها تاپیک های با ارزش رو منتقل میکنن همین.

در ضمن این پیشنهاد رو من یه بار دیگه داده بودم ولی حمایت نشد. از شما هم میخوام حمایت کنید تا این بحث به سرانجام برسه چون خیلی مزایا داره.

ایجاد یک زیر بخش هم کار سختی نیست و چندتا فقط سطح دسترسی میخواد اعمال بشه.

danialafshari
شنبه 02 شهریور 1392, 11:43 صبح
سلام

خیلی از دوستان وقتی سوالی مطرح میشه یا به دنبال مقوله ای خاصی هستند گم میشند
یه سوال میپرسی بعدش کلی تابپبک مباد بالاش تو یه دقیقه سوال میره صفحه 7 8 9 10

یا یکی میاد آموزش میذاره 60 نفر دوباره همون سوال رو یه جایی دیگه میپرسن واقعا مدیریت ضعیفه مدیر پس کوشی کجایی نمی بینیمت؟

الان تالار سی شارپ نه تا مدیر داره. من به شخصه چهارتاشو تو این چند وقت اخیر فعال دیدم.
خب این نشون از فعال بودن تالاره، شاید بگید خیلی از این تاپیک ها تکراری هستند
ولی مقصر شمائید! چرا وقتی تاپیک تکراری میبینید جواب میدید؟
هر فردی مدیر هستش و مدیران بخش، مدیران اجرایی هستند و زیر هر پست می تونین پست های مغایر با قوانین سایت رو گزارش بدید و بررسی میشه.حالا چند نفر این کار رو انجام میدن؟ به قول ایشون در مدت کوتاهی تاپیک زیادی ایجاد میشه، یعنی باید مدیران همیشه باشند و .... .
من نمیگم مدیریت خیلی خوبی حاکمه ولی به قول شما 4 نفر که میگید فعال هستند، 3 نفر تازه به این جمع اضاف شدند و هنوز هماهنگی ایجاد نشده، بخشی برای ویدئو ها ایجاد شد که کسی استقبال نکرده
http://barnamenevis.org/showthread.php?413328-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE-%D9%88-%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%86
موفق باشید

Direlap
شنبه 02 شهریور 1392, 12:46 عصر
مدیر عزیز danialafshari :

منظور من از اینکه تو این چند وقت اخیر چهار تاشو فعال دیدم به خاطر حرفی بود که دوستمون زدن و گفتن کو مدیر فعال ؟
به این خاطر این حرفو زدم که برای به جواب رسیدن این تاپیک اگه یه مدیر فعال هم داشته باشیم کافیه. شما ناراحت نشید همون چهار نفر که گفتم فعاله خود شما هم توش هستید. فعال هستید و تالار رو مدیریت میکنید.

من یه بار دیگه هم این پیشنهاد رو داده بودم فکر کنم بازم نمیتونم منظورمو برسونم. لینکی که شما لطف کردید و گذاشتید تاپیکه نه زیر بخش.
پیشنهاد من ایجاد یه زیر بخشیه که فقط توش تاپیک های آموزشی باشه و با دسترسی هایی که بالا گفتم.
چرا میگم زیر بخش برای اینه که اگه تاپیک باشه میون این همه تاپیک گم میشه و نمیشه بهش راحت دسترسی پیدا کرد. اصلا به خاطر همین این پیشنهاد رو دارم میدم که بخش آموزش از بخش سوال و جواب جدا بشه.

شما یه بار دیگه لطفا پیشنهاد منو بخونید ببینید اگه اعمال بشه چه قدر خوب میشه .

SEZAR.CO
شنبه 02 شهریور 1392, 12:48 عصر
با عرض سلام
کم و بیش این چیزی رو که شما گفتید اجرا شده
به نظر من این سایت بیشتر مختص سوال پرسیدن و رسیدن به جواب
که این یک راه اموزش و گرنه می توان با یک فایل pdf هم یک زبون را یاد گرفت
ولی انصافا با وجو این همه مدیر و وی ای پی شاهد زیر آبی رفتن بعضیا باشیم

Direlap
شنبه 02 شهریور 1392, 13:06 عصر
با عرض سلام
کم و بیش این چیزی رو که شما گفتید اجرا شده
به نظر من این سایت بیشتر مختص سوال پرسیدن و رسیدن به جواب
که این یک راه اموزش و گرنه می توان با یک فایل pdf هم یک زبون را یاد گرفت
ولی انصافا با وجو این همه مدیر و وی ای پی شاهد زیر آبی رفتن بعضیا باشیم

ممنونم از شرکت شما تو این تاپیک

بله کم و بیش اجرا شده ولی به شکلی که کاربردی نبوده. مثلا یه تاپیک ایجاد شده و آدرس تاپیک های دیگرو تو خودش قرار داده و به مرور زمان خود این تاپیک هم توی خیل عظیم پرسش و پاسخ ها گم شده.

بله این سایت بیشتر مخصوص سوال و جواب پرسیدنه ولی بعضی از عزیزان که زحمت کشیدن و آموزش درست کردند چرا همه نتونن ازش استفاده کنن. چون توی این همه پرسش و پاسخ گم شده. اگه کسی این آموزش هارو ببینه مطمئنا به خیلی از سوالای خودش هم میرسه.

فقط منظورتونو از زیر آبی رفتن نفهمیدم.

omidshaman
شنبه 02 شهریور 1392, 21:19 عصر
من موافقم
ولی فکر نکنم عملی باشه میدونی چقدر زمان می بره مدیر بخش بخواد مثلاتو سی شارپ 3000 صفحه رو بگرده آموزشا رو پیدا کنه؟
تازه فقط پیدا کردن که نیست بررسی بدرد بخور بودن و تکراری نبودنش هم هست ...

Direlap
شنبه 02 شهریور 1392, 22:49 عصر
من موافقم
ولی فکر نکنم عملی باشه میدونی چقدر زمان می بره مدیر بخش بخواد مثلاتو سی شارپ 3000 صفحه رو بگرده آموزشا رو پیدا کنه؟
تازه فقط پیدا کردن که نیست بررسی بدرد بخور بودن و تکراری نبودنش هم هست ...

ممنونم از شرکت شما

لازم نیست همه اینا توی یه روز انجام بشه و کافیه به مرور زمان این کارا پیش بره.

مثلا خود این مدیرا هر روز چند تا تاپیک رو حذف ویرایش یا کنترل میکنن ؟ خیلی زیاد.(یه انتقال هم با توجه به تصمیمشون بهش اضافه میشه. که دستشونو هم میبوسیم)

و لازم نیست خود مدیر همه این آموزش هارو شناسایی کنه کافیه

4) کاربری که آموزش هاش رو تموم کرده و یا هر کاربری که تاپیک آموزش رو پسند کرده و از دید مدیر دور مونده میتونه به مدیر بخش پیام شخصی بده تا به زیر بخش جدید بنا به صلاحدید مدیر انتقال داده بشه.

veniz2008
سه شنبه 05 شهریور 1392, 16:21 عصر
سلام.
ایده، ایده ی خوبیه ولی باز هم اگر قرار باشه بدون هدف و برنامه خاصی یک زیر بخش ایجاد بشه هیچ فایده ای نداره.
من یه مثال میزنم. نمونش همین "نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ". (http://barnamenevis.org/showthread.php?64210-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D9%88-%D9%85%D9%81%D9%8A%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%8A-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE)
اگر قدرتش رو داشته باشم با نارنجک منفجرش میکنم!!. توی این 3 سال که عضو هستم فکر کنم 2 یا 3 بار بیشتر داخلش نرفتم.
24 صفحه و 954 پاسخ تا به این لحظه. خداییش آدم وحشت میکنه بخواد 24 صفحه و 954 پست رو برای پیدا کردن موضوع مورد نظرش جستجو کنه.
هر کسی این بخش رو طراحی کرده هدف بزرگ و ارزشمندی داشته ولی روی پیاده سازیش فکری نکرده (یا باهاش همکاری نشده که بتونه اونو خوب پیاده سازی کنه).
تنها راه نجات از این آشفتگی مطالب، دسته بندی صحیح مطالب هست. اینکه همه جور موضوعی رو بریزیم توی یک تاپیک اشتباه محض هست. مثل این میمونه که ما یه درایو روی سیستم داشته باشیم که همزمان فیلم سینمایی، موزیک بی کلام، موزیک سنتی و موزیک گوش کر کن، pdf ، نرم افزار و ... رو بریزیم توش. آیا چنین شخصی رو سراغ دارید؟.
اگر اطلاعات ما دسته بندی باشه و هر موضوع در جای مناسب خودش قرار بگیره به سرعت میشه بهش دسترسی پیدا کرد.
من اگر درباره گرید یه پروژه مینویسم اگر در همین زیربخش یه تاپیک مخصوص آموزش های گرید باشه، میرم اطلاعاتم رو اونجا قرار میدم. اگه یه بخش برای برنامه نویسی همزمان وجود داشته باشه شخص میره Thread و Async و ... رو میزاره توی بخش خودش. نه اینکه 954 پست با موضوعات متنوع همه بصورت نامنظم در یک تاپیک باشه. خداییش چند نفر میره پست مثلا 457 رو بخونه؟ نمیگم تقریبا میگم مطمئنا 0 نفر. کاری که برای زیربنای اون فکر نشه عاقبتش همینه. شاید اون پست بهترین پست زندگی یک شخص باشه ولی داره خاک میخوره.
اگر قراره یه زیر بخش برای آموزش ها ایجاد بشه باید دسته بندی بشه. آموزش های مالتی مدیا باید از آموزش های متنی مثل مقاله ، تحقیق و ... جدا بشه. هر کدوم از این ها هم باز باید تفکیک بشه. اگر 10 تا ویدئو درباره طراحی فرم لوگو هست، این 10 ویدئو داخل بخش مناسب خودش قرار بگیره. اگر 5 تا ویدئو درباره دیتابیس توزیع شده هست بره توی بخش خودش. با بی نظمی به جایی نمی رسیم.
قطعا پیاده سازی این موارد نیاز به همکاری صمیمانه مدیریت سایت داره و فکر نمیکنم مدیران بخش چنین اختیاراتی رو داشته باشند.
پیشنهاد دیگه برای نظم بخشیدن به موضوعات، قرار دادن همین نوع آموزش ها موقع ایجاد تاپیک هست. ما وقتی یک تاپیک ایجاد میکنیم باید نوعش رو مشخص کنیم.(مبتدی، سوال، حرفه ای، خبر و ...). چرا گزینه ای نباشه که کاربر رو مجبور به انتخاب موضوعی کنه که داره دربارش تاپیک ایجاد کنه؟.
این مورد میتونه موقع جستجو بسیار چاره ساز باشه.

Direlap
سه شنبه 05 شهریور 1392, 17:49 عصر
سلام.
ایده، ایده ی خوبیه ولی باز هم اگر قرار باشه بدون هدف و برنامه خاصی یک زیر بخش ایجاد بشه هیچ فایده ای نداره.

با تشکر از مشارکت شما.

منم با نظراتتون کاملا موافقم .

قطعا پیاده سازی این موارد نیاز به همکاری صمیمانه مدیریت سایت داره و فکر نمیکنم مدیران بخش چنین اختیاراتی رو داشته باشند.
درسته مدیران بخش نمیتونن یه زیربخش ایجاد کنن و منم به همین خاطر این موضوع رو اینجا مطرح کردم تا مدیران ارشد سایت این زیربخش رو ایجاد کنن با سطح دسترسی هایی که گفتم و بعد مدیریتشو مدیران بخش عزیز به عهده بگیرن.

هدف من از ایجاد این طرح جدا کردن آموزش های سایت از بخش پرسش و پاسخ هست. مثلا وقتی میریم به قسمت سی شارپ همه نوع تاپیک هست بریم به قسمت مثلا آموزش های سی شارپ و فقط تاپیک های آموزشی رو ببینیم.

اونجایی که گفتید باید آموزش ها دسته بندی بشه من به این قسمتش کامل فکر نکرده بودم. چون فکر نمیکنم تعداد آموزش های با کیفیت زیاد بشه تا اونارم دسته بندی کنیم. به نظر شما آیا دسته بندی مجدد این آموزش ها لازمه ؟

اینو میپرسم چون قرار نیست هر آموزش توی این بخش قرار داده بشه و فقط آموزش هایی که کامل شدن و کیفیت بالایی دارن و کامل هستن به این بخش منتقل میشن. و مثلا برای آموزش گرید ویو اونو کاربر باید جستجو کنه وگرنه اگه کسی اومده باشه به طور کامل گرید ویو رو آموزش داده باشه تاپیکش به بخش منتق میشه و دیگه نیاز نیست آموزش های دیگه ای مثل این توی بخش باشن و همچنین اگه اینطوری باشه بازم نیاز نیست مثلا آموزش های گرید رو جدا کنیم چون توی یه تاپیک به شکل کامل توضیح داده شده.

به نظر من بهتره آموزش های تصویری مد نظر ما باشه چون از هر لحاظ بهتره. نظر شما چیه ؟

SEZAR.CO
چهارشنبه 06 شهریور 1392, 08:49 صبح
این کار فقط با همکاری همه ی اعضا ممکنه

Direlap
چهارشنبه 06 شهریور 1392, 16:59 عصر
این کار فقط با همکاری همه ی اعضا ممکنه

ممنون

توی طرح پیشنهادیم اینو درنظر گرفتم که دیگه به کاربرا مرتبط نباشه و این فقط مدیره که در صورت صلاح تاپیک آموزشی رو به زیربخش منتقل میکنه و برای این که اون زیربخش هم شلوغ نشه هیچ کاربری اجازه ایجاد تاپیک تو زیربخش رو نداره و فقط شروع کننده تاپیک میتونه تاپیک خودش رو برای به روز شدن و یا رفع اشکال ویرایش کنه.

فقط چرا به این جواب ندادین ؟

http://barnamenevis.org/showthread.php?415444-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4&p=1857546&viewfull=1#post1857546

Shahram_12
چهارشنبه 06 شهریور 1392, 18:19 عصر
خیلی خیلی خوبه اگر کامل باشه و همراه با مثال

forodo
جمعه 30 خرداد 1393, 20:57 عصر
سلام
لطفاً اگر قرار شد همچین کاری انجام بدید که خیلی هم خوبه آموزش هارو از هم جدا کنید. مثلاً:
آموزش های مربوط به فایل.
آموزش های مربوط به ظاهر.
آموزش ها مربوط به گزارش گیری.
آموزش های مربوط به ارتباط با بانک از طریق ADO.Net.
آموزش های مربوط به ارتباط با بانک از طریق Linq.
آموزش ها مربوط به EF.
آموزش های مربوط به امنیت.
آموزش های مربوط به Setup.
آموزش ها مربوط به شبکه.
آموزش های مربوط به Thread.
آموزش ها مربوط به کار با اینترنت از طریق Windows Application.
و ...
منظور بنده اینه که کلی نباشه و تا جایی که جا داره ریز باشه.
حتی می تونه کار با کنترل ها باشه. مثلاً یه تاپیک هست که در مورد DataGridView هستش.
مثلاً کار با کنترل های کامپوننت خاصی.
حتی اگه شده بخش تو بخش بشه یعنی مثلاً بانک اطلاعاتی و داخل این بخش کار با ADO و Linq و ....
فرد به جای اینکه بگرده یه راست بره سراغ چیزی که می خواد.
با تشکر از همگی