ورود

View Full Version : تنظیم سایز چاپگر حرارتی

omid.n1990
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 23:25 عصر
سلام، سایز چاپگر حرارتی 8 سانتی رو چطوری تنظیم کنم؟؟؟
تو تنظیمات صفحه چاپ طول و عرض رو چی انتخاب کنم؟؟؟؟؟
بزنم عرض هشت طول 0؟ درسته

omid.n1990
جمعه 01 شهریور 1392, 10:47 صبح
کسی نیست واقعا با این چاپگرها کار کرده باشه؟؟؟ سریع نیاز دارم، بی زحمت کسی کار کرده یا توضیح بده یا یه نمونه کوچیک داشته باشه خیلی ممنون میشم
میگن که تفاوتی با پرینت معمولی نداره، ولی من میخوام بدونم طول رو چه عددی باید تنظیم کنم؟؟ چون تو page footer هم میخوام داده بذارم میترسم سایز پیش فرض بذارم کامل اون رو بذاره،
Mahmoud Zaad
جمعه 01 شهریور 1392, 10:54 صبح
سلام
شما اصلاً نباید به تنظیمات دست بزنید، فقط باید گزارش تون رو با عرض 8 سانتی متر طراحی کنید یعنی از گوشه بالای سمت چپ کریستال شروع کنید و فیلدها رو بچینید تا عرض 8 سانتی متری. طولش هم مهم نیست هر جا که گزارش تموم بشه خود چاپگر کاغذ رو برش می زنه حالا گزارش می خواد 5 سانتی متر باشه یا 50 سانتی متر!

omid.n1990
شنبه 02 شهریور 1392, 00:28 صبح
تشکر، اما یک نکته باقی میمونه!
الان تو فوتر هم یک سری اطلاعات هست، طول صفحه ام 29 سانت برگ آ4 هست، خروجی رو که میبینم، پایین صفحه آ4 اون بخش فوتر رو نشون میده در نتیجه احتمالا تو چاپگر حرارتی 29 سانتی متر رو احتمالا چاپ میکنه درسته؟؟؟؟
چاپگر حرارتی الان در اختیارم نیست که تست کنم
Mahmoud Zaad
شنبه 02 شهریور 1392, 15:02 عصر
نه لزوماً اینطوری نیست که چون شما توی فوتر هم اطلاعات دارید پس طول گزارش شما 29 سانتی متر باشه. شما اگه با یه پرینتر مجازی مثل Nitro PDF گزارشتون رو چاپ کنید(خروجی pdf بگیرید) طول گزارشتون مشخص میشه.

cisco ++
چهارشنبه 06 شهریور 1392, 09:47 صبح
سلام
من امروز این پست رو دیدم و جالبه که تا حدودی هم مشکل منم هست !
اندازه فاکتور من 8 در 10 هست با چاپگر حرارتی ولی متاسفانه چاپگر موقع چاپ خیلی بیشتر از 10 سانت چاپ میکنه ولی عرضش همون 8 سانت هست
مشکل از کجا میتونه باشه؟
تو مشخصات چاپگر 8 * 29 (البته به سانتی متر) آورده که فکر میکنم نهایت اندازه یک کاغذ چاپ باید باشه
میدونید چطور گزارش رو دستکاری کنم که همون 8*10 چاپ کنه نه بیشتر؟