PDA

View Full Version : گفتگو: ایا ارزش کار داره؟

mohamad_torabi
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 23:59 عصر
سلام من همونظور گه گفتم دارم کانون مجازی میسازم برای برنامه نویسا اگه کسی خوایت بیاد بهم پویاش کنیم ببینید این قالبی هست که من امروز زدم http://m-torabi.ir/ خوشم نیومد اینو در حال زدنم
109571
میخواستم بدونم کدوم ارزش داره بیشتر کار کنم و این که یه کانون برنامه نویسی مجازی باید چه امکاناتی داشته باشه؟

سعید کشاورز
جمعه 01 شهریور 1392, 00:27 صبح
واقعا خسته نباشید ب خاطر تمام زحماتی ک تا الان کشیدید.
به نظرم خیلی جای کار دارن ..
من خیلی دوست دارم تو ب ثمر رسیدن این طرح بهتون کمک کنم ولی متاسفانه مشغله اجازه کار را بهم نمیده
ولی از همین جا براتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم روزی بیاد ک اسم شما را در ابتدای لیست بزرگترین برنامه نویسان کشور ببینیم.
Good Luck

mohamad_torabi
جمعه 01 شهریور 1392, 00:31 صبح
من خیلی دوست دارم تو ب ثمر رسیدن این طرح بهتون کمک کنم ولی متاسفانه مشغله اجازه کار را بهم نمیده
ولی از همین جا براتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم روزی بیاد ک اسم شما را در ابتدای لیست بزرگترین برنامه نویسان کشور ببینیم.
Good Luck
امیدوارم باهم تو لیست باشیم

mehbod.rayaneh
جمعه 01 شهریور 1392, 00:32 صبح
Good Luck
درود
ب شدت با آقا سعید گل مواققم
جای کار زیادی داره ولی با پشت کار زیادی ک از شما سراغ دارم و با کمک دوستان مطمئنم ک موفق خواهید بود.
حقیقتش من هم چند وقتیه سرم شلوغه و حتی بعضی پروژه ها رو هم قبول نمیکنم! ب خاطر همین سعادت بودن در کنارتون را ندارم
ولی خوشحال میشم در جریان روند کار قرار بگیرم!
براتون آرزوی موفقیت میکنم و "امیدوارم روزی بیاد ک اسم شما را در ابتدای لیست بزرگترین برنامه نویسان کشور ببینیم." (این تیکه آخرو از آقا سعید کپی کردم:لبخند:)
موفق و پیروز باشید

mohamad_torabi
جمعه 01 شهریور 1392, 00:35 صبح
درود
ب شدت با آقا سعید گل مواققم
جای کار زیادی داره ولی با پشت کار زیادی ک از شما سراغ دارم و با کمک دوستان مطمئنم ک موفق خواهید بود.
حقیقتش من هم چند وقتیه سرم شلوغه و حتی بعضی پروژه ها رو هم قبول نمیکنم! ب خاطر همین سعادت بودن در کنارتون را ندارم
ولی خوشحال میشم در جریان روند کار قرار بگیرم!
براتون آرزوی موفقیت میکنم و "امیدوارم روزی بیاد ک اسم شما را در ابتدای لیست بزرگترین برنامه نویسان کشور ببینیم." (این تیکه آخرو از آقا سعید کپی کردم:لبخند:)
موفق و پیروز باشید
:قهقهه: انشالا همه بچه های این سایت میان تو لیست

omidabedi
جمعه 01 شهریور 1392, 01:44 صبح
دقیقا پروژتون چیه؟؟
من در حد توانم میتونم کمکتون کنم
موفق باشید

tadayoni
جمعه 01 شهریور 1392, 09:42 صبح
هدف نهایی کانون رو مشخص کنید تا بر حسب اون بشه نظر داد چون یه کانون میتونه به موارد مختلفی بپردازه که اهداف اونها ممکنه با هم متفاوت باشه

mohamad_torabi
جمعه 01 شهریور 1392, 12:32 عصر
یه کانون برای برنامه نویسا

mohamad_torabi
جمعه 01 شهریور 1392, 12:38 عصر
دقیقا پروژتون چیه؟؟
من در حد توانم میتونم کمکتون کنم
موفق باشید
پروژه میخوایم با بچه ها یه کاتون برا برنامه نویسا بسازیم مثل همین جا ولی انجمن نیست باید یه قسمت ارسال مطلب بسازیم که من بلد نیستم

mohamad_torabi
جمعه 01 شهریور 1392, 12:39 عصر
هدف نهایی کانون رو مشخص کنید تا بر حسب اون بشه نظر داد چون یه کانون میتونه به موارد مختلفی بپردازه که اهداف اونها ممکنه با هم متفاوت باشه
همه ی موارد این کانون وصل میشه به برنامه نویسی

omidabedi
جمعه 01 شهریور 1392, 13:25 عصر
پروژه میخوایم با بچه ها یه کاتون برا برنامه نویسا بسازیم مثل همین جا ولی انجمن نیست باید یه قسمت ارسال مطلب بسازیم که من بلد نیستم

چرا نمیایم از یه cms استفاده کنیم مثله دروپال؟؟
نیازهاتون هم کامل براورده میشه و با هم تکمیلش میکنیم اگر موافق باشید

omidabedi
جمعه 01 شهریور 1392, 13:26 عصر
فقط قالب میمونه که اگر بخواید اختصاصی باشه که هیچی از پایه شروع به نوشتن میکنیم اگرم نه که قالب اماده ی سبک و جذاب زیاد داره از همونا استفاده میکنیم اگرم نه که قالبی رو که نوشتیم تبدیل میکنیم فقط زحمتش خیلیه

mohamad_torabi
جمعه 01 شهریور 1392, 13:27 عصر
چرا نمیایم از یه cms استفاده کنیم مثله دروپال؟؟
نیازهاتون هم کامل براورده میشه و با هم تکمیلش میکنیم اگر موافق باشید
دوست دارم با کدنویسی بسازم که یه تمرینی هم باشه برا خودم ممنون از پیشنهادتون

omidabedi
جمعه 01 شهریور 1392, 13:41 عصر
دوست دارم با کدنویسی بسازم که یه تمرینی هم باشه برا خودم ممنون از پیشنهادتون

اگر قراره یه مرجع باشه خوب نیست که بخواید تمرینی اونو بالا بیارید چرا که بعدا از لحاظ امنیتی و طراحی کلی باگ توش در میاد اگر بخواید بدون تجربه کار کنید.

برای ارسال مطلب هم یک textarea میشازید و یا از ادیتور های رایگان استفاده کنید مثله ckeditor و... و اونو با توجه به نکات امنیتی در دیتابیس ذخیره میکنید و بعد اونو نمایش میدید
کار سخت نیست

mohamad_torabi
جمعه 01 شهریور 1392, 13:50 عصر
اگر قراره یه مرجع باشه خوب نیست که بخواید تمرینی اونو بالا بیارید چرا که بعدا از لحاظ امنیتی و طراحی کلی باگ توش در میاد اگر بخواید بدون تجربه کار کنید.

برای ارسال مطلب هم یک textarea میشازید و یا از ادیتور های رایگان استفاده کنید مثله ckeditor و... و اونو با توجه به نکات امنیتی در دیتابیس ذخیره میکنید و بعد اونو نمایش میدید
کار سخت نیست
منظور اینه که اول یه نسخه تستی بالا بیاریم ببینیم چی میخواد و این که من اصلا تا حالا با دیتابیس کار نکردم