PDA

View Full Version : سوال: برگرداندن یک سطر یا ستون از GridView



hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 12:00 عصر
سلام دوستان
چطوری میشه یک ستون از دیتا گرید ویو که روی آن کلیک کردی رو برگردونه
مثلا من می خوام یک ستون دلخواه از سطری که من انتخاب کردم رو نشون بده

Amin69
جمعه 01 شهریور 1392, 12:13 عصر
سلام. object value = dataGridView1[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex, dataGridView1.CurrentCell.RowIndex].Value;

hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 12:18 عصر
سلام. object value = dataGridView1[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex, dataGridView1.CurrentCell.RowIndex].Value;
خب الا من چجوری بهش بگم اطلاعات ستون id از سطری که انتخاب کردم رو به من بده ؟

salargham
جمعه 01 شهریور 1392, 12:21 عصر
سلام دوست عزیز
در رویداد RowEnter دیتاگرید کد مورد نظر را درج کنید.
textbox1=dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();

Amin69
جمعه 01 شهریور 1392, 12:22 عصر
خب الا من چجوری بهش بگم اطلاعات ستون id از سطری که انتخاب کردم رو به من بده ؟

منظورتون رو متوجه نشدم؛ دقیقا خروجیتون میخواید چی باشه؟ کل ستون یعنی یک datacolumn یا فقط میخواید به تک تک سلول های اون ستون دسترسی پیدا کنید؟ یا ...

salargham
جمعه 01 شهریور 1392, 12:25 عصر
برای اینکه ستون مورد نظر رو انتخاب کنی،ستونهای دیتاگرید رو از 0 بشمُر و عدد ستون مورد نظر را در داخل Cells[] قرار بده

salargham
جمعه 01 شهریور 1392, 12:27 عصر
مشکل حل شد یا نه؟

hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 12:30 عصر
مشکل حل شد یا نه؟
نه داداش ارور میده
109590

hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 12:32 عصر
منظورتون رو متوجه نشدم؛ دقیقا خروجیتون میخواید چی باشه؟ کل ستون یعنی یک datacolumn یا فقط میخواید به تک تک سلول های اون ستون دسترسی پیدا کنید؟ یا ...
می خوام یک سلول از سطری رو که انتخاب کردم رو تو تکست باکس نمایش بده

Amin69
جمعه 01 شهریور 1392, 12:33 عصر
اینم کدی که مقدار ستون id از سطری رو که انتخاب کردید رو بر میگردونه: object value = dataGridView1["id", dataGridView1.CurrentCell.RowIndex].Value;

Amin69
جمعه 01 شهریور 1392, 12:34 عصر
ریختن در یک تکست باکس: textbox1.text = dataGridView1["id", dataGridView1.CurrentCell.RowIndex].Value.ToString(); بجای شماره ستون بهتره که از اسم ستون استفاده کنید؛ چون ممکنه بعدا محل ستون رو جابجا کنید و اندیسش تغییر کنه...

salargham
جمعه 01 شهریور 1392, 12:35 عصر
این خطا یعنی اون شماره ستونی که وارد cell[] کردید وجود نداره،یه بار چک کن برنامه رو!

hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 12:40 عصر
ریختن در یک تکست باکس: textbox1.text = dataGridView1["id", dataGridView1.CurrentCell.RowIndex].Value.ToString(); بجای شماره ستون بهتره که از اسم ستون استفاده کنید؛ چون ممکنه بعدا محل ستون رو جابجا کنید و اندیسش تغییر کنه...
باز هم همون ارور رو میده
109595

hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 12:41 عصر
این خطا یعنی اون شماره ستونی که وارد cell[] کردید وجود نداره،یه بار چک کن برنامه رو!
نه هست نمیدونم چشه

salargham
جمعه 01 شهریور 1392, 12:53 عصر
اینم یه نمونه

roolinjax
جمعه 01 شهریور 1392, 13:10 عصر
سلام این قطعه کد رو در رویداد کلیک مربوط به دیتاگرید بنویس :
dataGridView1.SelectedRows[0].Cells["id"].Value.ToString();

غیر ممکنه جواب نده
فقط یه مسئله ای ، اونم اینکه باید خصوصیت selectionMode مربوط به دیتاگرید روی FullRowSelect باشه تا درست کار کنه

hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 13:16 عصر
سلام این قطعه کد رو در رویداد کلیک مربوط به دیتاگرید بنویس :
dataGridView1.SelectedRows[0].Cells["id"].Value.ToString();

غیر ممکنه جواب نده
فقط یه مسئله ای ، اونم اینکه باید خصوصیت selectionMode مربوط به دیتاگرید روی FullRowSelect باشه تا درست کار کنه
نه خب با همه سلولای دیگه کار می کنه به جز این سلول نمی دونم چرا

roolinjax
جمعه 01 شهریور 1392, 13:36 عصر
پس احتمالا شما header مربوط به row رو غیر فعال نکردی
در این صورت باید شماره Cells[1].Value رو بزنی
شماره صفر میشه شماره اولین ستون که خوب هیدر هستش.

hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 13:58 عصر
پس احتمالا شما header مربوط به row رو غیر فعال نکردی
در این صورت باید شماره Cells[1].Value رو بزنی
شماره صفر میشه شماره اولین ستون که خوب هیدر هستش.
نه غیر فعاله کلا رو این سلول ارو میده :(

farhad.k.t
جمعه 01 شهریور 1392, 14:20 عصر
دوست عزیز تاجایی که من فهمیدم شما گفتی که مقدار سلول ID ردیف انتخاب شده رو در یک تکست باکس بریزی.

textBox1.text=dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();

این کد تقریبا شبیه کدیه که دوستمون گفت ولی در حالت SelectedRow همونطور که از اسمش معلومه باید یک ردیف رو انتخاب کنی .

farhad.k.t
جمعه 01 شهریور 1392, 14:33 عصر
مشکلتون حل شد؟

hamid_73
جمعه 01 شهریور 1392, 19:02 عصر
مشکلتون حل شد؟
na nashod :(

Amin69
جمعه 01 شهریور 1392, 19:07 عصر
سلام. یا اسم ستون‌تون id نیست یا اصلا سلولی انتخاب نشده یا ... بهتره که نمونه کد یا برنامه‌تون رو اینجا بذارید تا معلوم بشه مشکلش چیه...

IMANBAJELAN
سه شنبه 16 مهر 1392, 11:18 صبح
سلام
اون سلول خالیه؟