pedram125
جمعه 01 شهریور 1392, 11:40 صبح
اول سلام دوستان.دوم روزتون بخیر.سوم اگه می دونید جواب بدید آخه تو پست قبلیم یه مشکلی رو بیان کردم برا ساخت ربات که 100 نفر دیدن فقط 1 نفر جواب داد.خوب ببخشید برم سر سوال.ببینید همون طور که می دونید(شاید نمی دونید:لبخند:)تو بعضی از سایت ها از آژاکس استفاده شده به صورتی که فقط قسمتی از صفحه رفرش یا همون ریلود و یا همون بروز رسانی میشه.وب بروزر که همون اینترنت اکسپلورر خودمونه نمی تون آژاکس رو درک کنه و وقتی رویه یه دکمه ثبت نام کلیک می کنی کل صفحه رو رفرش می کنه و به مرحله بعد که نمیره هیچ فیلد ها و تکست باکس ها رو خالی می کنه.در همین راستا من اول فکر می کردم که مشکل از نسخه اینترنت اکسپلوررم باشه و چون ایکس پی داشتم بیشتر از هشت نمی شد.الان که 8 نصب کردم بازم فرقی نکرد.تو اینترنت سرچ کردم به فارسی چیزی نبود اما تو سایت های انگلیسی نوشته بود که میشه از مرورگر های دیگه هم استفاده کرد.کنترل موزلا رو استفاده کردم به آسونی اضافه شد و حتی تمام کد های آژاکس رو می خوند اما هر دستوری دادم تا نوشته ها مورد نظر من رو به طورخودکار وارد کنه (ساختن یه جور ربات)ارور می داد و نمی گذاشت که انجام بشه.من اسم چنتا کنترل دیگه رو هم شنیدم مثل webkit . اما هرکاری کردم که مثل بقیه کامپوننت ها اونو به پروژه اضافه کنم نشد.می خواستم بدونم کسی کنترل مرورگر دیگه ای رو داره که کار مارو راه بندازه؟
راستی اینم لینک کنترل مرورگر موزلا.فقط باید فایل مربوط رو که آخرین ورژن اون Mozilla ActiveX Control 1.7.12 (http://www.adamlock.com/mozilla/MozillaControl1712.exe)
رو دانلود کنید .فایل رو نصب کنین و مثل بقیه کامپوننت ها اونو به فرم اضافه کنید(ctr+t و کنترل mozilla control رو به فرم اضافه کنید).ببینید شما می تونید با یه کدی ، یه مقدار رو درون تکست باکس ها بریزید.اگه شد لطفاکد رو بگید.
راستی اینم لینک کنترل مرورگر موزلا.فقط باید فایل مربوط رو که آخرین ورژن اون Mozilla ActiveX Control 1.7.12 (http://www.adamlock.com/mozilla/MozillaControl1712.exe)
رو دانلود کنید .فایل رو نصب کنین و مثل بقیه کامپوننت ها اونو به فرم اضافه کنید(ctr+t و کنترل mozilla control رو به فرم اضافه کنید).ببینید شما می تونید با یه کدی ، یه مقدار رو درون تکست باکس ها بریزید.اگه شد لطفاکد رو بگید.