ورود

View Full Version : سوال: کدام کیوتی چرا ؟؟ (مهم )

orache
شنبه 02 شهریور 1392, 08:32 صبح
سلام من واقعا یک مشکل بزرگی برام پیش اومده 3 بار کیوتی رو دانلود کردم نسخه های مختلفش رو ولی هرکی یه ایراد میگیره ازش
کدوم نسخه رو دانلود کنم ؟؟ 5.1 رو دانلود کردم همه گفتم 4.8.5 رو دانلود کن الان 4.5.8 رو دانلود کردم داخل پرانتز نوشته mingw میگن اینم بدرد نمیخوره (واقعا همینطوره ؟؟ ) این mingw یعنی چی ؟؟
برای نصبش چیکار کنم ؟؟ یعنی یک qt creator هم باید دانلود کرد ؟؟
بعد از نصب چه چیزای دیگه باید دانلود کنم ؟؟ قضیه ی کامپایلر چیه ؟؟اونا از کجا بیارم و چجوری تو کیوتی نصبش کنم ؟؟
ممنون میشم اگه کسی بلده کمک کنه
.
.
راستی من کلا میخام برا نرم افزار کار کنم یعنی بیشتر نرم افزار هایی که به گرافیک مربوط شه (خودم بازی ساز هستم ولی میخام در این رابطه نرم افزار هم بسازم ) نرم افزار هایی مثل ادوبی فتوشاپ و...

saied_hacker
شنبه 02 شهریور 1392, 09:19 صبح
mingw در واقع کامپایلر GNU/GCC هست ( کامپایلر لینوکس ) که برای ویندوز طراحی شده. و میتونی برنامه ها رو باهاش برای ویندوز کامپایل کنی.

کی گفته به درد نمی خوره ؟ qt creator هم داخل پکیجی که دانلود کردی هست.

omidshaman
شنبه 02 شهریور 1392, 09:47 صبح
حرف چرندی زده هر کی که گفته 5.1 بدرد نمیخوره اگر نسخه mingw رو نصب کرده باشه دیگه بعد از نصب احتیاج به برنامه خاصی نداری ولی برای نسخه vs باید visual studio رو هم نصب کنی
اتفاقا من خودم از mingw استفاده می کنم به خاطر ساپورت کامل c++11

orache
شنبه 02 شهریور 1392, 14:07 عصر
پس به نفعم شده که اونو دانلود کردم
اره راس میگین دفعه ی قبل که نوشته بود vs باید ویژوال استادیو هم نصب میکردم
الان دیگه چیزی احتیاج نیست نصب کنم ؟؟ کیوت رو دارم دانلود میکنم همین mingw رو (با ویندوز کار میکنم نه لینوکس ) بعد از نصب باید کیوت کریتور رو تو کجا نصب کنم ؟؟ تو خود کیوتی ؟؟
ببخشید بعد این 2 تا به چه دردی میخورن ؟؟ باید به هم ربطشون داد ؟؟ چجوری ؟؟

omidshaman
شنبه 02 شهریور 1392, 21:05 عصر
mingw برای کامپایل برنامست یعنی ساختن همون فایل احرایی برنامه ( exe مثلا)
Qt Creator هم محیط کد نویسیه مخصوصه کیوته
همون نسخه 5.1 mingw رو نصب کنی همراهش Qt Creator نصب میشه تنظیمات mingw هم داخلش ست شده .

alireza es
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:54 عصر
mingw برای کامپایل برنامست یعنی ساختن همون فایل احرایی برنامه ( exe مثلا)
Qt Creator هم محیط کد نویسیه مخصوصه کیوته
همون نسخه 5.1 mingw رو نصب کنی همراهش Qt Creator نصب میشه تنظیمات mingw هم داخلش ست شده .

یه سوال دارم
با min gw میشه برنامه 64 بیتی تولید کرد؟

saied_hacker
دوشنبه 04 شهریور 1392, 16:13 عصر
بله شما میتونی target رو 32 یا 64 قرار بدید ...