ورود

View Full Version : طراحی چند جدول

azadeh_1510
شنبه 02 شهریور 1392, 09:29 صبح
دوستان عزیز سلام
برای طراحی جداول یک دانشگاه
1-برای قسمتی که درسها پیش نیاز دارند و ممکن است هر درس چند تا پیش نیاز داشته باشد و یک جدول به نام "درسها" داریم.باید به چه شکل عمل کنم؟
2-میخواهیم برای غیبت بیش از 3 جلسه دانشجو در هر درس، آن درس حذف شود....آیا باید در جداول بیاید؟ اطلاعات حضور برای هر درس را چطور نگه دارم؟
چون من جدول درس و جدول دانشجو و جدول استاد را به هم لینک زده ام .

مهدی هادیان2
دوشنبه 04 شهریور 1392, 15:10 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام

-برای قسمتی که درسها پیش نیاز دارند و ممکن است هر درس چند تا پیش نیاز داشته باشد و یک جدول به نام "درسها" داریم.باید به چه شکل عمل کنم؟
به نظرم درس و پیش نیاز رو بایستی گراف در نظر بگیریم؛ آقای محمد سلیم زاده مثالی در رابطه با پیاده سازی گراف در همین سایت زده بودند.

2-میخواهیم برای غیبت بیش از 3 جلسه دانشجو در هر درس، آن درس حذف شود....آیا باید در جداول بیاید؟ اطلاعات حضور برای هر درس را چطور نگه دارم؟
حضور و غیاب دانشجو بایستی مشخص شود. اگر تحلیل به خوبی معین شود جای این فیلد به درستی در خواهد آمد.
از باب مثال عرض میکنم رابطه درس و استاد چند به چند است بنابراین کلاسی بین این ها به نام ارائه می آید.
ولی اینکه بعد از 3 بار غیبت حذف شود مربوط به متدی می شود که شما در کلاس مربوطه قرار میدهید و با کد نویسی تعداد غیبت ها را می شمارید و ...
موفق باشید.

مهدی هادیان2
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 09:54 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در پست قبل خدمتتون عرض کردم که به نظرم درس و پیش نیاز رو بایستی گراف در نظر بگیرید ولی امروز در یک دست نوشته خواندم:
check each instance connection between object of a single class
بعد به عنوان مثال همین درس و پیش نیاز رو مثال زده بود که درس کلاسی ست که با خودش رابطه داره و بایستی روی این موضوع حساس بود.
برای خودم هم تناقض پیش آمده است؛ یعنی در این مواقع بایستی برای درس و پیش نیاز کلاس های جداگانه تعریف کرد؟

محمد سلیم آبادی
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 14:00 عصر
به نظرم درس و پیش نیاز رو بایستی گراف در نظر بگیریم؛
به شرطی که یک درس بیش از یک پیش نیاز داشته باشه. منظور بصورت مستقیم هست.
مثلا در این حالت درخت باید در نظر گرفت
درس ریاضی مهندسی یک پیشنیاز داره به نام معادلات دیفرانسیل و درس معادلات دیفرانسیل یک پیش نیاز داره به نام ریاضی عمومی 2

در حالت زیر گراف باید درنظر گرفت
مثلا درس تنظیم خانواده دو پیش نیاز داره نام معارف اسلامی 2 و تربیت بدنی 1

مهدی هادیان2
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 21:12 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم

به شرطی که یک درس بیش از یک پیش نیاز داشته باشه. منظور بصورت مستقیم هست.
مثلا در این حالت درخت باید در نظر گرفت
درس ریاضی مهندسی یک پیشنیاز داره به نام معادلات دیفرانسیل و درس معادلات دیفرانسیل یک پیش نیاز داره به نام ریاضی عمومی 2

در حالت زیر گراف باید درنظر گرفت
مثلا درس تنظیم خانواده دو پیش نیاز داره نام معارف اسلامی 2 و تربیت بدنی 1
با سلام
با تمام این تفاسیر باید چه کرد؟
لطفا راجع به جمله زیر هم توضیحاتی بفرمائید:
با سپاس فراوان

mahan.2002
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 21:50 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در پست قبل خدمتتون عرض کردم که به نظرم درس و پیش نیاز رو بایستی گراف در نظر بگیرید ولی امروز در یک دست نوشته خواندم:
بعد به عنوان مثال همین درس و پیش نیاز رو مثال زده بود که درس کلاسی ست که با خودش رابطه داره و بایستی روی این موضوع حساس بود.
برای خودم هم تناقض پیش آمده است؛ یعنی در این مواقع بایستی برای درس و پیش نیاز کلاس های جداگانه تعریف کرد؟
با سلام
بنظرم این مورد خواصی نیست که یک موجودیت یا یک عنصر با موجودیت از همون نوع یا همون عنصر ارتباط داشته باشه ... مثل همین مثالی که خودتون هم زدید .. مثال درس و یا مثال برای افراد ..
یک فرد میتونه با فرد دیگر رابطه داشته باشه ارتباط همسری ، پدری رو فرزندی، یا خواهر برادری .. هر کدام از یک نوع موجودیت "فرد" استفاده میکنند ... ولی باهم ارتباط میتونن داشته باشن .. البته مثال هایی دیگه ای هم میشه زد ..
مثل ارتباط ادرس .. که جدول خیابان با خیابان های دیگه میتونه داشته باشه و به همین ترتیب..

مهدی هادیان2
سه شنبه 12 شهریور 1392, 00:05 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم

بنظرم این مورد خواصی نیست که یک موجودیت یا یک عنصر با موجودیت از همون نوع یا همون عنصر ارتباط داشته باشه ...
با سلام
به عقیده بنده اگه بخواهیم درس و پیش نیاز رو یک کلاس در نظر بگیریم؛ مصداق جمله ای که عرض کردم میشود.

مهدی هادیان2
شنبه 06 مهر 1392, 05:58 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
لطفا دوستان نظر قطعیشون رو راجع به پیاده سازی درس و پیش نیاز بدهند با سپاس فراوان