ورود

View Full Version : دلایل عدم موفقیت یک توسعه دهنده ی وب در دنیای پر رقابت مجازی

omidabedi
شنبه 02 شهریور 1392, 11:36 صبح
سلام دوستان
میخوام نظرتون رو در این باره بگید که چرا یک توسعه دهنده ی وب در این عرصه موفق نیست(البته اونایی که موفق نیستن)

بنظر خودم:
در این چند وقتی که من عضو انجمن شدم هر از چند وقتی یکی از اعضا سایت شخصی خودشو معرفی میکنه من خودم هر از گاهی بهشون سر میزنم اما میبینم بعد گذشته این چند وقت زیاد به اون چیزی که فکر میکردن نرسیدن چرا که تک نفره نمیشه با سایت های مطرح و قدیمی رقابت کرد و همچنین سرمایه ای نیست که بخوان تو سایت های بزرگ تبلیغ کنن.
بنظرم مشکل از اینجاست که در ایران دوستان (همچنین خودم) تمایل به کار گروهی ندارند و تکروی میکنند که فکر میکنم کار بسیار اشتباهی است چرا که هممون میتونیم رو یه سایت سرمایه گذاری کنیم و با هم کار کنیم که هم در زمینه ی تولید محتوا و رنک افزایش پیدا میکنه.
به طور مثال یه سایتو برای نمونه میگم:
چن سال پیش سایت نارنجی که در مورد فناوری های اطلاعات و ارتباطات و ..... وبلاگ نویسی میکنه راه اندازی شد و در مدت زمان خیلی کوتاهی جز سایت های پربازدید در این زمینه قرار گرفت و الان هم که فکر کنم اول هست.از روی کنجکاوی بدنبال تبلیغاتش در سایت های مختلف گشتم و دیدم خب بدون تبلیغ هم نبوده اما تا محتوای سایت جذاب نباشه کاربر فقط برای یکبار بازدید میکنه برای همین نگاهی به لیست نویسنده ها کردم که دیدم بعععله از یک تیم منسجم و فعال تشکیل شده مثل یک روزنامه که سردبیر و مدیر و .... داره خب الان هم که برای تبلیغ نوبت میده و ماهانه بالای 10 میلیون درامد داره

من خودم از این به بعد به دنبال گروهی هستم که بتونیم با هم یک سایتو بالا بیاریم و روش کار کنیم و کم کم به موفقیت نزدیک بشیم.
ایا کسی مایل به همکاری هست؟؟

لطفا نظر خودتونو در مورد این تاپیک بیان کنید.
با تشکر :)

na_des
شنبه 02 شهریور 1392, 12:19 عصر
سلام
خوب همکاری در کار گروهی مستلزم کمی شناخت و اعتماده ، که در اینجا و محیط های مجازی به نظرم نبود این دو گزینه بزرگترین مشکله . من تازه کارم و به جای اینکه با چالش های کارگروهی بخوام دست و پنجه نرم کنم سعی میکنم انفرادی کار کنم و خودم مشکلاتم حل کنم

omidabedi
شنبه 02 شهریور 1392, 14:00 عصر
سلام
خوب همکاری در کار گروهی مستلزم کمی شناخت و اعتماده ، که در اینجا و محیط های مجازی به نظرم نبود این دو گزینه بزرگترین مشکله . من تازه کارم و به جای اینکه با چالش های کارگروهی بخوام دست و پنجه نرم کنم سعی میکنم انفرادی کار کنم و خودم مشکلاتم حل کنم

تا وقتی مبتدی هستی که مشکلی نیست برای کسب تجربه اما فراموش نکنیم که در گروه با بحث و تبادل نظر زمینه ی پیشرفت چند برابر است.
اگر یک گروه قانون مند و منظم با وظایف مشخص شده برای هر عضو باشه مشکلات به حداقل میرسه و بازدهی بالا میره.

بقیه ی دوستان نظری ندارند؟؟

mohamad_torabi
شنبه 02 شهریور 1392, 15:17 عصر
من هم همینطور زمانی شناختی از کسی ندارم نمیتونم باهاش کر کنم البته ایهم رو بگما دنبال کسی هستم که باهم سایت برنامه نویس خودم رو با هم پویا کنیم که در حال ساخته

morteza147
شنبه 02 شهریور 1392, 17:04 عصر
خوبه
به نظر من هم کار گروهی خوبه اما همه تو یه جا با هم کار کنن
من آماده همکاری هستم

na_des
شنبه 02 شهریور 1392, 22:33 عصر
برای کسب تجربه اما فراموش نکنیم که در گروه با بحث و تبادل نظر زمینه ی پیشرفت چند برابر است.
اگر یک گروه قانون مند و منظم با وظایف مشخص شده برای هر عضو باشه مشکلات به حداقل میرسه و بازدهی بالا میره.

با نظرتون موافقم . پیشنهاد خودتون چیه ؟

omidabedi
شنبه 02 شهریور 1392, 23:39 عصر
با نظرتون موافقم . پیشنهاد خودتون چیه ؟

من خودم که نظرمو گفتم و دلیل عدم موفقیت هم گفتم.قصدمم اینه که یه گروه راه اندازی کنم اصولی
سایت که دارم یه بخش رو میزارم برای تبادل نظر اعضای گروه و رای گیری و و و
یه سایت رو بالا میاریم و هر کسی در حد توانش کار میکنیم با هم تا به نتیجه برسیم

moalla
یک شنبه 03 شهریور 1392, 00:00 صبح
یه مصاحبه از کسی که نارنجی رو راه انداخته خوندم. خود موسس که اسمشون یادم نیست مساله اصلی رو راه اندازی یه گروه کاری منظم و منسجم میدونستن
مشکل کار همینجاست
ماها که سرمایه انچنانی نداریم تا بتونیم حداقل یسال خرج ایدمون و کارمنداش بکنیم تا کم کم کار خودکفا بشه
باید از الان فکر این رو بکنیم که همین نیروهایی که الان نوشتن هستن پس فردا یکم حس کنن کار به نتیجه نخواهد رسید سریع شل میشه و حتی ممکنه ول کنن برن
خوب برای رفع این شکل چکار باید کرد؟
باید اقرار کرد فرهنگ کار گروهی کردن در ما خیلی ضعیفه

omidabedi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 00:10 صبح
یه مصاحبه از کسی که نارنجی رو راه انداخته خوندم. خود موسس که اسمشون یادم نیست مساله اصلی رو راه اندازی یه گروه کاری منظم و منسجم میدونستن
مشکل کار همینجاست
ماها که سرمایه انچنانی نداریم تا بتونیم حداقل یسال خرج ایدمون و کارمنداش بکنیم تا کم کم کار خودکفا بشه
باید از الان فکر این رو بکنیم که همین نیروهایی که الان نوشتن هستن پس فردا یکم حس کنن کار به نتیجه نخواهد رسید سریع شل میشه و حتی ممکنه ول کنن برن
خوب برای رفع این شکل چکار باید کرد؟
باید اقرار کرد فرهنگ کار گروهی کردن در ما خیلی ضعیفه

اره واقعا مشکل همینجاست که اعضای یه گروه با هم همدل و متحد نیستند و به عنوان یک کارمند برای مدیر گروه کر میکنند و توقع دارند اما اینجور نیست واقعا گروه ماله اعضاست و و اعتبارش رو اعضاش بدست میارند.
مسئله بعد هم اینه که مثلا کسی که رفته رشته کامپیوتر رو خونده اکثرشون علاقه ای نداشتن و ناپلئونی اومدن بالا و انتظار یه کار دولتی رو دارن که راحت باشه با حقوق مناسب و اونایی هم که واقعا علاقه داشتن چنان غرور برشون داشته که حاضر نیستن توی گروه کار کنند و درامدشون تقسیم بشه یا حتی از بقیه ی اعضا یا مدیر گروه حرف شنوی داشته باشند.
راستش من یک اسپانسر پیدا کردم که ما یک گروه جمع کنیم و فلان اسکریپت رو در ایران پشتیبانی کنیم.اما نشد چون کسی که واقعا علاقه داشته باشه و فرهنگ کار گروهی داشته باشه پیدا نشد.

omidabedi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 00:57 صبح
<<<<<<<<<<<<up>>>>>>>>>>>>

هزاره سوم
یک شنبه 03 شهریور 1392, 09:59 صبح
با اجازه منم هستم

na_des
یک شنبه 03 شهریور 1392, 10:13 صبح
من خودم که نظرمو گفتم و دلیل عدم موفقیت هم گفتم.قصدمم اینه که یه گروه راه اندازی کنم اصولی
سایت که دارم یه بخش رو میزارم برای تبادل نظر اعضای گروه و رای گیری و و و
یه سایت رو بالا میاریم و هر کسی در حد توانش کار میکنیم با هم تا به نتیجه برسیم
باشه با این که زیاد خوشبین نیستم و میدونم این تاپیک ها دوره ای و پس مدتی به فراموشی سپرده میشه .
از موقعی که من یادم میاد در مورد مشکلات کار گروهی و .... در ایران صحبت شده . مگه خارجیا از فضا اومدن که ما نمیتونیم مثه اونا باشیم . شایدم دلیلش همینه که ما فقط از مشکل حرف میزنیم و قدمی برای حلش بر نمی داریم . کاش یه روزی برسه که ما از اونا بهتر باشیم ...

omidabedi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 11:24 صبح
تنظیمات دسترسی برای اعضا مشخص شد.
هر کسی که مایل هست با ما همکاری کنه یک حساب کاربری در سایت ایجاد کنه و به من اطلاع بده تا دسترسی پشتیبانی رو بهشون بدم.
http://shiraz-web.ir

omidabedi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 11:31 صبح
باشه با این که زیاد خوشبین نیستم و میدونم این تاپیک ها دوره ای و پس مدتی به فراموشی سپرده میشه .
از موقعی که من یادم میاد در مورد مشکلات کار گروهی و .... در ایران صحبت شده . مگه خارجیا از فضا اومدن که ما نمیتونیم مثه اونا باشیم . شایدم دلیلش همینه که ما فقط از مشکل حرف میزنیم و قدمی برای حلش بر نمی داریم . کاش یه روزی برسه که ما از اونا بهتر باشیم ...

این نیازمند این هست که هر کسی واقعا اول با خودش کنار بیاد.من شخصا دارم در حد توانم کاری میکنم که این گروه شکل بگیره.
در ضمن برای اعضای تیم اونایی که ضعیف تر و تازه کار هستند بنده برنامه هایی دارم که بتونن خودشونو بکشن بالا.
اعضا باید مطالعه داشته باشن و در بحث های گروهی شرکت کنن.
شرایط و برنامه های گروه رو در قسمت گردهمایی سایت در حضور همه ی اعضا میگم.(ابتدا باید ثبت نام کنید سپس به بنده اطلاع دهید تا اکانت شما رو بعنوان پشتیبانی ست کنم.سعی کنید از نام های رسمی تر بعنوان پشتیبانی استفاده کنید.با تشکر :))
هر درختی که پر بارتر هست افتاده تره.

morteza147
یک شنبه 03 شهریور 1392, 11:41 صبح
شایدم دلیلش همینه که ما فقط از مشکل حرف میزنیم و قدمی برای حلش بر نمی داریم
دقیقا مشکل اینجاست به جای اینکه سعی کنیم مشکلات را حل کنیم و به مرحله عملی برسیم
داریم فقط از مشکلات می گیم

omidabedi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 11:50 صبح
دقیقا مشکل اینجاست به جای اینکه سعی کنیم مشکلات را حل کنیم و به مرحله عملی برسیم
داریم فقط از مشکلات می گیم
خب حل مشکل بنظر من نیازمند این هست که شرایطش فراهم شده باشه.اینکه افراد خودشون به این نتیجه رسیده باشن که تنهایی نمیشه رقابت کرد و کار گروهی رو بپذیرن و فرهنگشو رواج بدن.
خب این بسترش هنوز هم فراهم نشده.
تو همین انجمن که کلی ادم های سرشناس در هر زمینه ای بخصوص توسعه ی وب هستن یک تاپیک زدم که بیاید یک فریم ورک css بزنیم و خودمون پشتیبانیش کنیم.هم دیگه نمیخواد بریم از bootstrap و 960 و ... استفاده کنیم هم اینکه مخصوص زبان های rtl مینویسیمش که از کشور های همسایه هم ازش استقبال بشه اما امان از یک کامنت موافق.همشونم از این مینالیدن که فلان مشکلات رو در بین راه داریم.
مشکل همیشه هست حتی بین بزرگترین شرکت های دنیا اما خب...

omidabedi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 17:22 عصر
تا الان دو نفر از کاربران اعلام امادگی کردن.
در ضمن محدودیت سنی نداره و هرکسی با هر توانایی میتونه عضو گروه ما باشه.(طبق پیام های خصوصی که دریافت کردم)

mohamad_torabi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 17:32 عصر
گفتید برای تازه کارا برنامه دارید من میتونم قالب بسازم اما نمیتونم پویا کنم میخواستم بدونم برنامتون چیه؟

refugee
یک شنبه 03 شهریور 1392, 18:33 عصر
عذر میخواهم من تو کارتون دخالت میکنم اما واقعا واقع بین نیستین , وقتی به این زودی به گروه میپیوندین به همین زودی هم از گروه خارج میشین . چرا ؟ چون به اینده ها نگاه نمیکنید . پیش پاتون و حرف هایی که واقعیت نداره رو گوش میدین .

برا کار گروهی یه سری مشکلات هم در کنار موفقیت هایش وجود دارد مثل :

1. افراد به همدیگه بدبین هستن .
2. همگی در یک سطح دانش نیستند ( یکی حرفه ایست و اون یکی ابندایی و یکی هم شاید هیچی بلد نباشه و فقط حرف میزنه )
3. وبسایتی که راه اندازی میکنند یا از سایت کسی دیگه استفاده میکنند ( فردا روز وقتی گروه جدا شد سهام اون سایت چی میشه ؟ کل گروه زحمت کشیدن برا سایت و بالا اوردنش )
4. گروه باید در یک شهر باشه و اعضای گروه از همدیگه ادرس و شماره و اطلاعات کافی برای اطمینان بیشتر داشته باشند , یادتون نره مسئله کاری است و پای زحمت و پول در میان است .
5. رئیس گروه کی باشه ؟ ( مسلما ماها همگی دوست داریم رئیس باشیم . اما این امکان پذیر نیست و همگی جا طلب )
6. کار گروهی چطوری انجام بدیم ؟ ( اگه تو یک شهر نباشیم , همکاری سخت میشه ) - سهم هر کس از کار گروهی چطوری تقسیم میشه ؟
و ...

به نظر من وقتی میتونیم کار گروهی انجام بدیم که یک شرکت باشه و یک رئیس . ما بقی هم میشن همکار و یا کارمند . ( در غیر اینصورت کار گروهی دشوار میشه و مگرم تو یک شهر باشه و همگی به یک اندازه هزینه کنند و به یک اندازه کار ها تقسیم بشه و به یک اندازه هر کسی سهم ببره )

omidabedi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 18:50 عصر
عذر میخواهم من تو کارتون دخالت میکنم اما واقعا واقع بین نیستین , وقتی به این زودی به گروه میپیوندین به همین زودی هم از گروه خارج میشین . چرا ؟ چون به اینده ها نگاه نمیکنید . پیش پاتون و حرف هایی که واقعیت نداره رو گوش میدین .

برا کار گروهی یه سری مشکلات هم در کنار موفقیت هایش وجود دارد مثل :

1. افراد به همدیگه بدبین هستن .
2. همگی در یک سطح دانش نیستند ( یکی حرفه ایست و اون یکی ابندایی و یکی هم شاید هیچی بلد نباشه و فقط حرف میزنه )
3. وبسایتی که راه اندازی میکنند یا از سایت کسی دیگه استفاده میکنند ( فردا روز وقتی گروه جدا شد سهام اون سایت چی میشه ؟ کل گروه زحمت کشیدن برا سایت و بالا اوردنش )
4. گروه باید در یک شهر باشه و اعضای گروه از همدیگه ادرس و شماره و اطلاعات کافی برای اطمینان بیشتر داشته باشند , یادتون نره مسئله کاری است و پای زحمت و پول در میان است .
5. رئیس گروه کی باشه ؟ ( مسلما ماها همگی دوست داریم رئیس باشیم . اما این امکان پذیر نیست و همگی جا طلب )
6. کار گروهی چطوری انجام بدیم ؟ ( اگه تو یک شهر نباشیم , همکاری سخت میشه ) - سهم هر کس از کار گروهی چطوری تقسیم میشه ؟
و ...

به نظر من وقتی میتونیم کار گروهی انجام بدیم که یک شرکت باشه و یک رئیس . ما بقی هم میشن همکار و یا کارمند . ( در غیر اینصورت کار گروهی دشوار میشه و مگرم تو یک شهر باشه و همگی به یک اندازه هزینه کنند و به یک اندازه کار ها تقسیم بشه و به یک اندازه هر کسی سهم ببره )

حرفاتون حقیقت هست
اما برای هر مشکلی یه راه حلی وجود داره
1.ما سعی میکنیم نباشیم :)
2.برای هرکسی با هر سطح تخصصی میشه بهشون کار داد/علاوه بر اون برنامه هایی داریم برای یکسان کردن افراد/هرکسی دیگه برای خودش حداقل یه وبلاگ داره که داره تنهایی کار میکنه و ضعیف چرا همگی روی یک سایت در حوضه ی تخصصیشون کار نکنند/هم به اعتبار مطالب خودشون اضاف میکنند هم سایت
3.ابتدا باید گروه یکپارچه و معلوم بشه و یک سایت اختصاصی راه اندازی میکنیم/هرکسی در طول دوره ی کاریش در سایت درامد هم کسب میکنه چه از طریق طبلیقاتش چه پروژه های جداگانه
4.در سایت شیراز وب هم اکنون این اطلاعات جمع اوری میشن.شما دارید چندین سال در انجمن برنامه نویس کار میکنید بدون 1 ریال درامد چرا وقتی زحمت میکشی برای خودت اعتبار کسب نکنی
5.رئیسی در کار نیست اگرم باشه سرگروه هست و نمادین برای هماهنگی گروه و یجورایی مسئول پروژه هاو ...
6.بسته به فالیتش تقسیم میشه.
هم اکنون ادمین های همین سایت هر کدومشون یه سایت شخصی دارن اما چرا روی سایت خودشون وقت نمیزارن؟ چون یکدست صدا ندارههه
در مورد جمله ی اخرتون هم بگم که:کارمند ها برای پول کار میکنند و هدفشون پول هست اما اعضای گروه ما داریم برای چیزی فراتر از پول با هم همکاری میکنیم و بدون چشم داشت هست تا کارمون به نتیجه برسه و اونوقت ازش بهره برداری کنیم.شخصا خودم سیستم رئیس و کارمند رو قبول ندارم.

omidabedi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 18:53 عصر
اینم بگم فقط جلوی پاتون رو نگاه نکنید بلکه به دوردستها نگاهی کنید
فرض کنید ادمین های مجید انلاین این همه زحمت کشیدن و هزینه کردن چند سال الانم دارن حالشو میبرن
اگر میخواستن به مشکلات فکر کنند الان نه مجید انلاین بود نه برنامه نویس نه ......نه..... نه......

refugee
دوشنبه 04 شهریور 1392, 11:07 صبح
امید جان به هر حال سطح درک همگان مثل من و شما نیست .

هر کسی دنیا و ادم هاش را از دیدگاه خودش مینگره .

به هر حال من حرف اصلیم این بود که اگر گروهی که جمع اوری میکنید تو یک شهر باشند بهتر است . چون همه جوره به همدیگر دسترسی دارید . از لحاظ نشست ها و گفتمان ها از لحاظ تقسیم کار ها و حتی اعتماد بیشتر به همدیگر ( دریافت اطلاعات فردی )

انشالله که موفق باشید . ( اینو فراموش نکنید که دست خدا با جماعته )

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 11:23 صبح
امید جان به هر حال سطح درک همگان مثل من و شما نیست .

هر کسی دنیا و ادم هاش را از دیدگاه خودش مینگره .

به هر حال من حرف اصلیم این بود که اگر گروهی که جمع اوری میکنید تو یک شهر باشند بهتر است . چون همه جوره به همدیگر دسترسی دارید . از لحاظ نشست ها و گفتمان ها از لحاظ تقسیم کار ها و حتی اعتماد بیشتر به همدیگر ( دریافت اطلاعات فردی )

انشالله که موفق باشید . ( اینو فراموش نکنید که دست خدا با جماعته )

بهر حال ما تلاش خودمون رو میکنیم فوقش نمیشه اونوقت میگیم خواستیم و نشد اما الان چی خیلی چیزا خواستیم کلی طرح تو ذهنمون اومده نرفتیم دنبالش با کوچکترین مشکل جا زدیم و بیخیال شدیم فرداش دیدم eee طرف اومده همچین چیزیو اجرایی کرده و موفق هست.
حرفاتو قبول دارم که توی یه شهر باشن اما خب من گشتم توی شهر خودم لیسانس بود فوق بود همه چیز بود اما هیچی بلد نبودن و علاقه ای نداشتن متاسفانه.اینجور ادما فقط میخوان یه کار دولتی گیرشون بیاد بشینن پشت میز سر ماه حقوقشونو دودستی تقدیمشون کنن.
ممنون لطف دارید شما

yasharhi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 11:46 صبح
من قبلا یک هاستینگ با بالای 1000 مشتری داشتم( مدی-ران *هاست ) و مهمترین رمز موفقیت در تجارت ( هم مجازی هم واقعی )
کار عالی + تبلیغات خیلی زیاد = موفقیت
اگر بهترین خدمات دنیا رو هم اطلاع بدید ولی اگر تبلیغ نداشته باشید هیچکس از اون مطلع نمیشه .

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:05 عصر
من قبلا یک هاستینگ با بالای 1000 مشتری داشتم( مدی-ران *هاست ) و مهمترین رمز موفقیت در تجارت ( هم مجازی هم واقعی )
کار عالی + تبلیغات خیلی زیاد = موفقیت
اگر بهترین خدمات دنیا رو هم اطلاع بدید ولی اگر تبلیغ نداشته باشید هیچکس از اون مطلع نمیشه .

همینطوره موافقم اما یک سایت باید یه چیزی برای ارائه به عنوان خدمات داشته باشه یا نه؟؟یا مثلا تبلیغم کردی وقتی اهمیت داره که مشتری هات بلقوه بشن نه فقط یکبار بیان دیگه نیان
انقد مطلب باید داشته باشی در زمینه های گوناگون که طرف بوکمارکت کنه و اسمتو بخاطر بسپاره.که تک نفره امکان پذیر نیست باید یک تیم باشید

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:10 عصر
الان خیلیامون سایت داریم چرا مشتریامون کم هست؟؟؟چرا وقتی تبلیغ میکنیم رو رنکینگ تاثیر نداره؟؟چون خدماتی برای ارائه نداریم فقط کار خودمونو تبلیغ کردیم.

ali_al
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:25 عصر
الان خیلیامون سایت داریم چرا مشتریامون کم هست؟؟؟چرا وقتی تبلیغ میکنیم رو رنکینگ تاثیر نداره؟؟چون خدماتی برای ارائه نداریم فقط کار خودمونو تبلیغ کردیم.
چون هم کیفیت کارت پایینه هم گرون فروشی دلایلش اینه.

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:35 عصر

ایشون همون 30 تومنیه هستاااا-این انجمن جایی واسه کسایی مثل تو نداره.راتو بکش و برو

morteza147
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:50 عصر

گرون فروشی به این چیزا چه ربطی داره

refugee
دوشنبه 04 شهریور 1392, 17:36 عصر
هاهاها از این سید ارزان فروش ( آقای 30 تومانی ) خوشم میاد , اعتماد به نفسش بالاست .

در ضمن ایشون گرون فروش نیستن .

mohamad_torabi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 18:33 عصر
سلام
من چند وقت پیش میخواستم گروه بزنم نشد چرا چون جامعه مجازی باید تو یاهو یه گروه بزنید تا بتونید راحت چت کنید دوستان همکاری نکردن به نظر اول سطح دانش بچه ها رو بالا ببر بعد شروع کنید

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 18:42 عصر
سلام
من چند وقت پیش میخواستم گروه بزنم نشد چرا چون جامعه مجازی باید تو یاهو یه گروه بزنید تا بتونید راحت چت کنید دوستان همکاری نکردن به نظر اول سطح دانش بچه ها رو بالا ببر بعد شروع کنید

والا تو سایت خودم یک قسمت رو گذاشتم واسه تبادل نظر اعضا یک چت روم هم دارم روش کار میکنم چون برای دروپال اکثرشون پرمیوم هست انشالا که ردیف میشه.
چشم مرسی

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 05 شهریور 1392, 08:59 صبح
سلام . به تازگی یه کتاب گرفتم به نام الفبای ساختن تیم کاری پیروزمندانه . گفتم به شما معرفی کنم . بخش هایی رو خوندم , کتاب کم حجمیه اما به نظر خیلی جالب و کاربردی اومد .

گروه رو از بهترین ها انتخاب می کنن . این یه اصل هست در کار تیمی . با اطلاعیه عمومی که نمیشه تیم تشکیل داد . من توی شهر خودم دارم تلاش می کنم یه شرکت راه اندازی کنم , بزرگترین معضلم نبود نیروی کار هست ! حتی نیروی کار مناسب نیست که برم براش کار کنم ! همه جوره هم باهاش کنار بیام ... حداقل من توی دانشگاه و پارک علم و فناوری نباید چهار نفر و بشناسم ؟ نباید چند نفر فعال و در وب ببینم ؟ نه در هیچ بحثی نه مطلبی نه در فرومی نه در هیچ جامعه مجازی ...

در سه دانشگاه بودم , البته یکیش موقت , و سه نفر نیروی کار مناسب درشون ندیدم !
یا فنی نبودن ! یا فنی بودن اخلاق نداشتن ! ... همین الان نمونه اش و سراغ دارم , بسیار باهوش و با استعداد در برنامه نویسی اما اخلاق کاری نداره ... به هیچ وجهه یه برگ کتاب نمی خونه ! یه کار و اگر قرار باشه تا آخر هفته تمام کنه , از شنبه تا 5 شنبه بازی می کنه , 5 شب شروع می کنه ببینه کار چی هست ! چون زمینه تئوریک نداره و دنبال مباحث هم نمیره , کارها رو اسمبل می کنه بره پی کارش .

و شما این و در نگاه اول اصلا متوجه شاید نشی ! تا برسه به اینکه توی فضای مجازی بخوای شخصیت طرف رو بشناسی . بعضی پروژه هایی که ما می بینم موفق بودن و در سرار دنیا هم توسعه دهنده داره . در اکثر اونها همچین چیزی هست که یه نفر یه طرح و پایه ریزی کرده و بخش هایی رو نوشته و بعد منتشر کرده .
همین کار خودش باعث میشه که کاربران حرفه ایی برن به سمت اون پروژه . و اکثرشون هم روحیاتی مشابه همدیگه دارن . مثلا به اون زبان خاص عشق می ورزند , ایده طرف و قبول دارند و بقیه کار رو انجام میدن . این خودش یه نوع فیلتر گذاری هست . و نوعی جمع آوری اعضایی با علایق مشترک .

به نظر من میشه اعضایی در فروم ها زیر نظر گرفت و باهاشون کارهایی انجام داد . و یا اینکه به روش بالا پروژه ایی رو شروع کرد تا علاقه مندان اون کار مشخص بشه .

omidabedi
سه شنبه 05 شهریور 1392, 10:49 صبح
سلام . به تازگی یه کتاب گرفتم به نام الفبای ساختن تیم کاری پیروزمندانه . گفتم به شما معرفی کنم . بخش هایی رو خوندم , کتاب کم حجمیه اما به نظر خیلی جالب و کاربردی اومد .

گروه رو از بهترین ها انتخاب می کنن . این یه اصل هست در کار تیمی . با اطلاعیه عمومی که نمیشه تیم تشکیل داد . من توی شهر خودم دارم تلاش می کنم یه شرکت راه اندازی کنم , بزرگترین معضلم نبود نیروی کار هست ! حتی نیروی کار مناسب نیست که برم براش کار کنم ! همه جوره هم باهاش کنار بیام ... حداقل من توی دانشگاه و پارک علم و فناوری نباید چهار نفر و بشناسم ؟ نباید چند نفر فعال و در وب ببینم ؟ نه در هیچ بحثی نه مطلبی نه در فرومی نه در هیچ جامعه مجازی ...

در سه دانشگاه بودم , البته یکیش موقت , و سه نفر نیروی کار مناسب درشون ندیدم !
یا فنی نبودن ! یا فنی بودن اخلاق نداشتن ! ... همین الان نمونه اش و سراغ دارم , بسیار باهوش و با استعداد در برنامه نویسی اما اخلاق کاری نداره ... به هیچ وجهه یه برگ کتاب نمی خونه ! یه کار و اگر قرار باشه تا آخر هفته تمام کنه , از شنبه تا 5 شنبه بازی می کنه , 5 شب شروع می کنه ببینه کار چی هست ! چون زمینه تئوریک نداره و دنبال مباحث هم نمیره , کارها رو اسمبل می کنه بره پی کارش .

و شما این و در نگاه اول اصلا متوجه شاید نشی ! تا برسه به اینکه توی فضای مجازی بخوای شخصیت طرف رو بشناسی . بعضی پروژه هایی که ما می بینم موفق بودن و در سرار دنیا هم توسعه دهنده داره . در اکثر اونها همچین چیزی هست که یه نفر یه طرح و پایه ریزی کرده و بخش هایی رو نوشته و بعد منتشر کرده .
همین کار خودش باعث میشه که کاربران حرفه ایی برن به سمت اون پروژه . و اکثرشون هم روحیاتی مشابه همدیگه دارن . مثلا به اون زبان خاص عشق می ورزند , ایده طرف و قبول دارند و بقیه کار رو انجام میدن . این خودش یه نوع فیلتر گذاری هست . و نوعی جمع آوری اعضایی با علایق مشترک .

به نظر من میشه اعضایی در فروم ها زیر نظر گرفت و باهاشون کارهایی انجام داد . و یا اینکه به روش بالا پروژه ایی رو شروع کرد تا علاقه مندان اون کار مشخص بشه .

بسیار مطلب مفید و بجایی بود اما انتقاد هایی میشه ازش کرد که خب نمیگیم چون بیشترش حرف های جالبی بود.
مرسی دوست عزیز
در ضمن این کتاب نسخه pdf هست دیگه؟ ترجمه شده است یا اورجینال فارسی؟
اگر بزاریش متشکر میشم

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 06 شهریور 1392, 16:23 عصر
سلام . ببخشید دیر جواب دادم . کتاب ترجمه است . انتشارات برج سازان جوان . و باید تهیه اش کنید . قیمتش 8000 تومن هست.

omidabedi
چهارشنبه 06 شهریور 1392, 16:27 عصر
مرسی داش علی

refugee
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 00:11 صبح
علی آقا این کتاب نسخه پی دی افش نیست بذارید ؟ دانلود کنیم