View Full Version : تعریف متغیر عمومی در اکشن 3
javadsms
شنبه 02 شهریور 1392, 12:09 عصر
سلام دوستان
ما در اکشن 2 با استفاده از global_ یک متغیر عمومی تعریف می کردیم . میخواستم بدونم در اکشن 3 چطور میشه یه متغیر عمومی تعریف کرد . البته نمیخوام از یک فایل کلاس as استفاده کنم ، میخوام تو خوده فایل فلشم تعریفش کنم .
javadsms
یک شنبه 03 شهریور 1392, 02:39 صبح
سلام
مشکلم حل شد . یه توضیح میدم واسه اونایی که مثل من مشکل دارن:
همونطور که میدونید برای تعریف متغیر سراسری و درسترسی به اون در قسمت های مختلف برنامه در اکشن 2 از global_ استفاده میکردیم ، یا اگه متغیرو در روت برنامه تعریف کرده بودیم برای دسترسی بهش از root_ استفاده میکردیم . اما در اکشن 3 این امکان به این صورت وجود نداره . تا اونجایی که من متوجه شدم میتونیم برای دسترسی به متغیری که تعریفش کردیم ، از پنجره اکشن گزینه insert a target path رو بزنیم و مسیری که متغیر رو تعریف کردیم پیدا کنیم و اوكي كنيم . بعدش میتونیم راحت مقدار متغیر رو تغییر بدیم یا هر کار دیگه ای بکنیم . به عنوان مثال من یه متغیر در فریم 1 سین 1 تعریف کردم و در فریم 5 با کلیک روی یک دکمه که داخل یک مووی کلیپ هست مقدار متغیرو تغییر میدم و چاپ میکنم :
MyButton.addEventListener(MouseEvent.CLICK, MyVar);
function MyVar(event:MouseEvent):void
{
Object(root).aa += 1 ;
trace(Object(root).aa) ;
}
من اینو بین دو سین هم تست کردم جواب داد . یعنی مثلا اگه شما در روته سین 1 متغیر رو تعریف کردید و میخواد از داخل یه مووی کلیپ که داخل سین 2 قرار داره به متغیر دسترسی پیدا کنید با همین روش شدنیه .
از اساتید معذرت میخوام ، شاید این راه منطقی نباشه و راه درست تر و بهتری باشه ، اما بهرحال این راهی بود که برای حل مشکل خودم تونستم پیدا کنم .
magnetbox.ir
سه شنبه 05 شهریور 1392, 08:30 صبح
سلام :
یکی دیگه از راه حل تعریف متغییر عمومی
یک متغییر از نوع static در یک کلاس تعریف کنید و همیشه با صدا کردن نام کلاس و با گذاشتن یک نقطه بعد از آن به متغییر های خود دسترسی داشته باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.