View Full Version : نظرتان در مورد این قالب
jamejam123
شنبه 02 شهریور 1392, 15:59 عصر
سلام به همه دوستان عزیز
خوشحال می شم نظرتونو در مورد این قالب بگید.
باتشکر فراوان
109654
هزاره سوم
شنبه 02 شهریور 1392, 16:10 عصر
میشه یه چیز رو ک من میگم تووو طرح تون تست کنین و نتیجه رو بزارید؟؟؟
این باکس پایین ک زرد (یا نارنجی ) رو همون رنگ آبی بالا بزارید
آبی ای ک پایین اسلاید شو به کار بردید
یا یه رنگ آبی ای ک کمتر جیغ باشه...آبی کمرنگ با میزان برق کمتر.متوجه منظور من شدید؟ :متفکر:
امتحان کنین
نتیجه رو لطفا و حتما بزارید تا ببینم
jamejam123
شنبه 02 شهریور 1392, 18:14 عصر
سلام
109657
azamicu
شنبه 02 شهریور 1392, 19:53 عصر
سلام دوست عزیز
کار خوبیه ولی شما باید به این نکته دقت بکنی که کسی میاد توی اینطور سایتها هدف اولش دیدن و دسترسی سریع به داده هاست
و زیبایی رو در حد معمول میخواد
و سعی بکن از تعداد کمی رنگ استفاده بکنی
با آرزوی موفقیت شما
s2/mri
یک شنبه 03 شهریور 1392, 15:07 عصر
درود
طرح قبیلی خیلی قشنگ تر از این بود...!
با نظر دوستمون azamicu موافقم رنگ های زیادی استفاده کردی. اسلایدر چرا کجه!؟ عکس رو کج نکن ، کج برش دادن قسمتی که اسلایدرو در بر گرفته ایده جالبیه ولی کج قرار دادن عکس نه
فونت ها رو هم عوض کن و تیترها و منو ها BYekan , BHoma و محتوا Tahoma
mohamad_torabi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 15:13 عصر
یه قالب ساده بنویس که همه چیش دم دست کاربر باشه بعد یکمم گرافیگیش مطمئن باش قشنگ میشه:چشمک:
anvar
یک شنبه 03 شهریور 1392, 21:12 عصر
سلام دوستان
من دیروز یه پستی اینجا دیدم که یه سایتی رو معرفی کرده بود که توش یه سری فیلم آموزشی در رابطه با HTML5 و CSS3 و PHP به زبان فارسی وجود داشت.
رفتم و همه رو دانلود کردم و واقعاً حرف نداشت.خیلی فیلم های خوب و به روزی بود که بعضی از مطالبش رو حتی تو کتابا هم نمیشه پیدا کرد
الان که می خواستم از دوستمون که نمی دونم اسمش چی بود تشکر کنم هرچی می گردم پیداش نمی کنم.
فکر کنم پستش پاک شده ولی به هر حال ازش ممنونم و به شما توصیه می کنم حتماً یه سری به این سایت www.azad-dl.com و فیلم های داخلش بزنید.
بازم ممنون
شما دقیقا خود همون دوست دیروزی هستی که از بالا تا پائین تالار رو با اسپم پر کرده بودی . امروز با یه ID دیگه اومدی دنبال خودت میگردی؟ آدم یه ذره شعور داشته باشه خیلی بهتر از اینه که به ملت اینجوری آموزش بده!
mohamad_torabi
یک شنبه 03 شهریور 1392, 21:38 عصر
شما دقیقا خود همون دوست دیروزی هستی که از بالا تا پائین تالار رو با اسپم پر کرده بودی . امروز با یه ID دیگه اومدی دنبال خودت میگردی؟ آدم یه ذره شعور داشته باشه خیلی بهتر از اینه که به ملت اینجوری آموزش بده!
منم به این موضوع شک کردم ولی چون مطمئن نبودم چیزی نگفتم
meisam3322
یک شنبه 03 شهریور 1392, 22:41 عصر
مدیران که واقعا خواب تشریف دارن. تالار پر شده از SPAM !!!!!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.