PDA

View Full Version : سوال: رنکینگ در موتور جستجوی گوگل

Deutsch
دوشنبه 04 شهریور 1392, 09:55 صبح
با سلام
من وبلاگ (http://de1984.blogfa.com)ی دارم . وقتی نام وبلاگم رو در گوگل با لپ تاپ سرچ می کنم ، لینک وبلاگم رو در لینک اول گوگل و در صفحه ی اول می آورد . ولی وقتی اون رو با تبلتم چک می کنم ، در صفحه ی دوم یا سوم می آورد . این موضوع برام خیلی عجیب است . به هر حال مدل دستگاهی که بوسیله ی آن به گوگل وصل می شویم که نباید در نتیجه ی جستجوی گوگل تاثیر داشته باشد . میشه راهنمایی کنید چرا نتایج متفاوتی را در دو دستگاه می بینم ؟

عجیب تر از اون این هست که به فاصله ی دو سه روز ، تبلت وبلاگم رو در لینک اولش می آورد و لپ تاب در صفحات بعد می آورد . حالا قضیه برعکس شده . یعنی لپ تاب اول می آورد و تبلت صفحات بعد .

linuxUser
دوشنبه 04 شهریور 1392, 10:58 صبح
سلام دوست عزیز
علت اصلی می تونه موضوع لاگین بودن شما در گوگل باشه.
شما وقتی در گوگل لاگین کرده باشید و سرچ انجام بدید با وقتی که لاگین نکرده باشید و سرچ کنید نتایج جست وجوی متفاوتی برای برخی از موضوعات پرکاربرد دریافت می کنید.
اول لاگین بودن یا نبودن تون توی گوگل قبل از سرچ کردن، چک کنید.

Deutsch
دوشنبه 04 شهریور 1392, 11:05 صبح
سلام دوست عزیز
علت اصلی می تونه موضوع لاگین بودن شما در گوگل باشه.
شما وقتی در گوگل لاگین کرده باشید و سرچ انجام بدید با وقتی که لاگین نکرده باشید و سرچ کنید نتایج جست وجوی متفاوتی برای برخی از موضوعات پرکاربرد دریافت می کنید.
اول لاگین بودن یا نبودن تون توی گوگل قبل از سرچ کردن، چک کنید.
ممنون از شما . ولی مطمئن هستم که لاگین نکرده بودم .

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:22 عصر
دوست عزیز اره همینطوره اما دلایلش:
اول که سایت شما هنوز تثبیت نشده که اول باشه بلکه با چنتا سایت در همون زمینه در حال رقابت هست و ممکن هست لینک اول باشه یا اصلا تو صفحه اول برای یکی دوروز نباشه.
اما چرا با لپ تاپ اول نشون میده این هست که گوگل حالت کش داره یعنی اینکه شما چیزی رو که یکبار سرچ کردید تا چن ساعت و چن روز بهمون ترتیب نشون میده و لینکی جابجا نشده برای اینکه سرعت جستجو بالا بره اینکارو میکنه و صفحاتو به سورت استاتیک در میاره و دیگه دوباره سرچ نمیکنه که فلان سایت که اول بوده الان چندمه

Deutsch
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:39 عصر
دوست عزیز اره همینطوره اما دلایلش:
اول که سایت شما هنوز تثبیت نشده که اول باشه بلکه با چنتا سایت در همون زمینه در حال رقابت هست و ممکن هست لینک اول باشه یا اصلا تو صفحه اول برای یکی دوروز نباشه.
اما چرا با لپ تاپ اول نشون میده این هست که گوگل حالت کش داره یعنی اینکه شما چیزی رو که یکبار سرچ کردید تا چن ساعت و چن روز بهمون ترتیب نشون میده و لینکی جابجا نشده برای اینکه سرعت جستجو بالا بره اینکارو میکنه و صفحاتو به سورت استاتیک در میاره و دیگه دوباره سرچ نمیکنه که فلان سایت که اول بوده الان چندمه
ممنون . راستش این نکته که گفتید که ممکن هست سایتم با سایت دیگری در حال رقابت باشد ، به ذهنم رسیده بود . چند روز پیش ( فقط به مدت یک روز ) ، لینک وبلاگم از لینک اول گوگل به لینک دوم انتقال داده شده بود . بعد رفتم روی اون سایتی که حالا لینک اول شده بود و دیدم که آخرین به روزرسانی اون سایت ، برای سه سال پیش بوده . درحالیکه من چند وقت متوالی پست های جدید اضافه می کردم ! ( که البته دوباره امروز دیدم که وبلاگم ، لینک اول آمده )

اینکه می گید صفحاتو به سورت استاتیک در میاره ، آیا این کار رو سمت Server های خودش انجام می ده و یا روی Cleint (یعنی مثلا جستجوی من را در جایی در کامپیوترم ذخیره می کنه و در جستجوی بعدی من از همون استفاده می کنه ) ؟

اینکه می گویید سایتم هنوز تثبیت نشده ، منظورتون رو متوجه نشدم . چون من اون طور که یادم هست ، از بهمن 1391 این وبلاگ رو راه اندازی کردم و زمان لازم برای تثبیت گذشته .

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید .

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 12:58 عصر
ممنون . راستش این نکته که گفتید که ممکن هست سایتم با سایت دیگری در حال رقابت باشد ، به ذهنم رسیده بود . چند روز پیش ( فقط به مدت یک روز ) ، لینک وبلاگم از لینک اول گوگل به لینک دوم انتقال داده شده بود . بعد رفتم روی اون سایتی که حالا لینک اول شده بود و دیدم که آخرین به روزرسانی اون سایت ، برای سه سال پیش بوده . درحالیکه من چند وقت متوالی پست های جدید اضافه می کردم ! ( که البته دوباره امروز دیدم که وبلاگم ، لینک اول آمده )

اینکه می گید صفحاتو به سورت استاتیک در میاره ، آیا این کار رو سمت Server های خودش انجام می ده و یا روی Cleint (یعنی مثلا جستجوی من را در جایی در کامپیوترم ذخیره می کنه و در جستجوی بعدی من از همون استفاده می کنه ) ؟

اینکه می گویید سایتم هنوز تثبیت نشده ، منظورتون رو متوجه نشدم . چون من اون طور که یادم هست ، از بهمن 1391 این وبلاگ رو راه اندازی کردم و زمان لازم برای تثبیت گذشته .

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید .

ایا با کلمات کلیدی یکسانی سرچ کردید؟؟
صفحات روی سرور خودشه دیگه.یک کوکی برای شما میسازه که فلان جستجو رو داشتید و اگر دوباره همین کلمه رو سرچ کردی این صفحات استاتیک رو نمایش بده.
سایتتون تثبیت شده اما تثبیت نشده که حتما لینک اول باشه.ببینید چند صد وبلاگ با محتوای مشابه ی شما دارن هروز بروز میکنن

Deutsch
دوشنبه 04 شهریور 1392, 13:20 عصر
ایا با کلمات کلیدی یکسانی سرچ کردید؟؟
صفحات روی سرور خودشه دیگه.یک کوکی برای شما میسازه که فلان جستجو رو داشتید و اگر دوباره همین کلمه رو سرچ کردی این صفحات استاتیک رو نمایش بده.
سایتتون تثبیت شده اما تثبیت نشده که حتما لینک اول باشه.ببینید چند صد وبلاگ با محتوای مشابه ی شما دارن هروز بروز میکنن
بله ، همیشه با عنوان زیر جستجو می کنم :
آموزش زبان آلمانی

ضمن اینکه همانطور که در پست قبلیم گفتم ، مثلا اون لینکی که یک روزی بالای لینک من اومده بود ، تاریخ آخرین به روزرسانیش برای 3 سال پیش بود .

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 14:29 عصر
دوست عزیز متاسفانه سایت شما به دلایلی رنک نداره و در صفحه ی 3 قرار داره/وبلاگ هایی که در صفحه ی اول هستند رنک های 2 4 1 رو داشتند و مصلما وبلاگ شما باید در صفحه سوم باشه.
برای اطمینان کوکی مرورگرتون رو پاک کنید و با ف ی ل ت ر ش ک ن دوباره سرچ کنید.جایگاه واقعی وبلاگتون اونوقت مشخص میشه

Deutsch
دوشنبه 04 شهریور 1392, 14:50 عصر
دوست عزیز متاسفانه سایت شما به دلایلی رنک نداره و در صفحه ی 3 قرار داره/وبلاگ هایی که در صفحه ی اول هستند رنک های 2 4 1 رو داشتند و مصلما وبلاگ شما باید در صفحه سوم باشه.
برای اطمینان کوکی مرورگرتون رو پاک کنید و با ف ی ل ت ر ش ک ن دوباره سرچ کنید.جایگاه واقعی وبلاگتون اونوقت مشخص میشه
من از شما به خاطر پیگیری در جواب دادن به سوالی که در این پست مطرح کردم ، واقعا ممنونم .

به نکات خوبی اشاره کردید : هم در مورد پاک کردن کوکی مرورگر و هم در مورد ف ی ل ت ر ش ک ن .
درست گفتید . من کوکی مرورگر رو که پاک کردم ، وبلاگم بعد از سرچ ، در صفحه ی سوم آمد .

فکر می کنم وقفه ی 20 روزه ای که در آپ دیتم سایتم داشتم ، به صفحه ی سوم کشاندش . گرچه بعد از این 20 روز ، پست هایی رو به آن اضافه کردم .

omidabedi
دوشنبه 04 شهریور 1392, 15:08 عصر
خواهش میکنم.
علاوه بر این وبلاگتون یه مشکلی داره که رنک نداره حتما پیگیری کنید.
موفق باشید.

mrcoder01
شنبه 07 آذر 1394, 20:49 عصر
سلام
از مدیران عذر خواهی میکنم
نمیخواستم تایپیک قدیمی رو بالا بیارم
ولی دلیلش این هست که با کامپیوترتون وارد گوگل شدید و علاوه بر اون چندین باری وارد سایت خود شده اید. بخاطر همین سایت شما در نتایج الویت گرفته برای خودتون.
لذا ممکنه با یک کلمه ای سایت شما لینک اول باشه ولی با دستگاه های دیگه که چندین بار سایت شما رو از گوگل باز نکردن سایت شما لینک پنجم باشه.