View Full Version : قرار دادن عکس در دیتابیس از طریق ADO
sjj
دوشنبه 07 فروردین 1385, 13:42 عصر
سلام . من در قرار دادن عکس توی دیتابیسم مشکل دارم.برای این کار از ADO برای ارتباط با بانک اطلاعاتیم که توی اکسس هست ، استفاده می کنم.در ضمن فیلد عکس هم تو دیتابیس از نوع OLE انتخاب کردم. البته قبلا این کار رو با کنترل Data انجام می دادم ولی با ADO نمی شه.لطفا منو راهنمایی کنید .
sjj
سه شنبه 08 فروردین 1385, 14:07 عصر
کسی نیست جواب بده ؟؟
sjj
سه شنبه 08 فروردین 1385, 14:07 عصر
کسی نیست جواب بده ؟؟
ehsan_ansaripoor
سه شنبه 08 فروردین 1385, 20:04 عصر
دوست عزیز به نظر بنده قرار دادن عکس در Database غلط است. به اعتقاد بنده بهترین کار این است که در Table یک فیلد داشته باشید که اسم یا آدرس عکس مورد نظر را دارا باشد. و یک شاخه مخصوص عکسها داشته باشید با حرکت در رکوردها شما می توانید آدرس مربوط به هر عکس را Load کنید و در یک کنترل Picture یا Image نشان دهید.
sjj
چهارشنبه 09 فروردین 1385, 20:52 عصر
دوست عزیز ممنون از توجه تون .ولی من فقط می خواستم ببینم این کار میشه یا نه.تازه من از طریق Data این کار رو کردم بعد که با ADO خواستم دیتابیس رو نگاه کنم اون رکورد هایی که دارای عکس بودن می مردن تا نمایش داده بشن ! حالا اگه همه رکورد های ما دارای عکس باشه سرعت دسترسی به اطلاعات به طور قابل توجهی پایین می آد.
ehsan_ansaripoor
پنج شنبه 10 فروردین 1385, 03:50 صبح
دوست عزیز یک نگاه به این PDF بنداز امیدوارم کمکت کنه.
sjj
یک شنبه 13 فروردین 1385, 20:33 عصر
آقا جون ممنون از توجه تون جالب بود.
meh_secure
دوشنبه 14 فروردین 1385, 00:18 صبح
بر روی روش های ذخیره عکس در دیتابیس خوب فکر کنید که بعدا به مشکل برخورد نکنید. هر کدام از این روش ها(ذخیره ی مسیر ویا ذخیره ی خود عکس) مزایا و معایبی دارند که می بایست با توجه به اون ها و شرایط تصمیم گیری درستی انجام بدید.
hamid2002ir
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 09:36 صبح
البته من Pdf اون دوستمون رو نخوندم ولی این یک روش رو امتحان کن
یک فیلد Memo تعریف کن بعد دیتا فیلد picture را همون فیلد memo انتخاب کن
hadi2345
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 12:07 عصر
بر روی روش های ذخیره عکس در دیتابیس خوب فکر کنید که بعدا به مشکل برخورد نکنید. هر کدام از این روش ها(ذخیره ی مسیر ویا ذخیره ی خود عکس) مزایا و معایبی دارند که می بایست با توجه به اون ها و شرایط تصمیم گیری درستی انجام بدید.
با سلام .
دقیقا همینطوره . اگر حجم عکس هاتون بالاست ، بهتره که مسیر عکس رو در DataBase ذخیره کنید ( البته به شرطی که امنیت عکس ها براتون زیاد مهم نباشه ، چون ممکنه که یک مردم آزار بیاد و عکس ها رو عوض کنه و یا پاک کنه !!! ) و در غیر اینصورت خود عکس ها رو بصورت OLE در DataBase ذخیره کنید .
موفق باشید .
sjj
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 09:46 صبح
متشکر از راهنماییتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.