ورود

View Full Version : سوال: سوال جوملایی

reza73920
سه شنبه 05 شهریور 1392, 13:17 عصر
سلام
دوستان یه سوال دارم ببخشید که سوالم خیلی مبتدیه
من تازه وارد مقوله ی جوملا شدم
الان دوچار دوگانگی شدم :دی
من جوملا رو نصب کردم و وقتی هم که میخوایم اونرو درست کنیم و قالب بندی کنیم و منو بزاریم و بقه کارا باید وارد این ادرس بشیم esmesite/Administrator و یوزر و پسوورد رو بزنیم و وارد شیم
حالا ماکه کارهامونو انجام میدیمو سایت رو تحویل میدیم
ولی وقتی که مدیر سایت هم بخواد وارد سایت بشه و مطالب جدیدی رو بزاره هم همین کار رو میکنه
یعنی به ادرس esmeSite/Administrator میره و کارهاش رو انجام میده
خب حالا من نمیفهمم که فرق منی که دارم طراحی میکنم با اونی که سایت رو بهش تحویل میدم (مدیر سایت) چیه ؟
جفتمون داریم یه کاررو میکنیم...
البته من تا حالا سایتی رو طراحی نکردم و تحویل ندادم (همونطور که گفتم مبتدی ام)
اگه میشه کمکم کنید و من رو از گمراهی درارید
بازم ببخشید که سوالم مبتدیانه بود.

دانیال دزفولی
سه شنبه 05 شهریور 1392, 13:26 عصر
سلام شما ظاهر سایت رو طراحی میکنید و کاری با پنل مدیریتی جوملا و وردپرس ندارید
مطلب هم که ارسال بشه توی قالبی که شما با کد نویسی طراحی کردید نمایش داده میشه

reza73920
سه شنبه 05 شهریور 1392, 15:11 عصر
سلام شما ظاهر سایت رو طراحی میکنید و کاری با پنل مدیریتی جوملا و وردپرس ندارید
مطلب هم که ارسال بشه توی قالبی که شما با کد نویسی طراحی کردید نمایش داده میشه
یعنی منی که طراح هستم وظایفم دقیقا چیه ؟
فقط ظاهر کار و تنظیم منو ها ؟
من هرچی کتاب و پی دی اف در مورد جوملا دانلود کردم هم قسمتهای مدیریتیش رو بیشتر توضیح داده بود
یعنی یکی که بخواد فقط یه سایت داشته باشه باید اون کتابارو خونده باشه و بلد باشه ؟

دانیال دزفولی
سه شنبه 05 شهریور 1392, 15:20 عصر
نه عزیز من
توی میهن بلاگ برو عضو شو مدیر سایت یه پنل مدیریتی درست کرده برای ما که بهش می گن cms بعد ما با این پنل می تونیم روی سایت یا وبلاگ مدیریت داشته باشیم و ورد پرس و جوملا دونمونه ی معرفه cms هستن
شما به عنوان طراحی ظاهر سایت باید برای سایت منو و ... بسازی تا اطلاعات اونجا نشون داده بشه ارسال اطلاعات هم به عهده ی cms و کسی که داره از cms استفاده می کنه س
دنبال pdf هم نگرذ به کار هیچکس نیومده به کار تو هم نمیاد کتاب های خوب رو بخر اگه اصلا با html و css و... آشنایی نداری این کتاب خوبی بود خودم از روی این شروع کردم طراحی صفحات وب مقدماتی انتشارات دیباگران تهران -مولف زهرا سلیمی زاده موفق باشی