View Full Version : برنامه های تک کاربره
Amir Taghavi
دوشنبه 07 فروردین 1385, 22:01 عصر
سلام
اگر برنامه کوچکی داشته باشیم و در اون از بانک sql استفاده کرده باشیم حتما باید sql server رو در pc مقصد نصب کرد یا راه دیگه ای هم وجود داره ؟
M.kavyani
دوشنبه 07 فروردین 1385, 22:56 عصر
سلام
اگر برنامه کوچکی داشته باشیم و در اون از بانک sql استفاده کرده باشیم حتما باید sql server رو در pc مقصد نصب کرد یا راه دیگه ای هم وجود داره ؟
راه های دیگری هم گویا وجود داره ولی بهتره که SQL نصب بشه. ( خودم سعی می کنم نصب کنم)
Amir Taghavi
سه شنبه 08 فروردین 1385, 00:22 صبح
سلام
البته من برای اینجور برنامه ها (تک کاربره) از SQLEXPRESS استفاده میکنم و همونطور که می دونید خود VS بصورت اتوماتیک db رو کنار exe قرار میده.
حالا تصور کنید یک برنامه ساده نوشتی و بخوای اونو توزیع کنی یک User معمولی برای نصب SQL تقریباً دچار دردسر هایی میشه ! اینطور نیست؟
آیا ابزاری وجود داره که سرویسهای SQL رو بدون اینکه بخواهیم SQL رو نصب کنیم در اختیار ما قرار بده؟
AminSobati
سه شنبه 08 فروردین 1385, 02:04 صبح
زمانی که از SQL Server Database Engine استفاده میکنید، حتی برای ذخیره یک رکورد هم باید Service نصب شده باشه.
aliasghar
چهارشنبه 09 فروردین 1385, 10:26 صبح
حال اگر برنامه تک کاربره باشه میشه کاری کرد که sql server فقط به عنوان یک engine عمل کنه و نه به عنوان یک server
یعنی به request های شبکه جواب نده و فقط پاسخگوی local باشه؟
AminSobati
چهارشنبه 09 فروردین 1385, 15:28 عصر
اصطلاح Engine یا Server چیز تعیین کننده ای در این خصوص نیست. SQL Server چه بصورت Remote و چه بصورت Local وقتی کار میکنه، یعنی هم به نوعی از Engine دارین استفاده میکنین و هم از سرویس SQL Server بهره میگیرید.
و اما در مورد جلوگیری از Remote Connection من تا به حال این رو تست نکردم و شاید جواب کار شما باشه:
How to set remote server access (Enterprise Manager)
To set remote server access
Expand a server group.
Right-click a server, and then click Properties.
Click the Connections tab.
Under Remote server connections, select or clear the Allow other SQL Servers to connect remotely to this SQL Server using RPC check box.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.