PDA

View Full Version : سوال: درخواست راهنمایی در مورد آپدیت Qt Creator

Hadiir.net
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 04:12 صبح
سلام
من کیوت نسخه 5.1.0 رو روی سیستمم نصب کردم. توی این پکیج نسخه کریتور 2.7 هستش و من از توی سایت پلاگین کریتور 2.8 رو دانلود کردم و نصب کردم اما وقتی که کیوت رو اجرا میکنم از همون نسخه 2.7 استفاده میکنه و نسخه 2.8 کلا جای دیگه ای نصب شده و از طرفی هم اگه کریتور 2.8 رو اجرا کنم امکان دسترسی به کامپایلر و سایر پلاگین های داخلی رو ندارم ممکنه راهنمایی بفرمایین.

omidshaman
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 11:20 صبح
برو به Tools->option->Build and run بعد آدرس کامپایلر و ..رو بده.
اپدیت Qt 5.1 یعنی Qt 5.1.1 هم دیروز امد که داخلش Qt Creator 2.8.1 آماده هست.

storm_saeed
جمعه 08 شهریور 1392, 00:31 صبح
من تو اپن سوزه qt creator 2.0.94 رو دارم میشه بگید اونجا چطور اپدیت کنم تا option رفتم ولی build and run نداشت
ممنون
یه سوال دیگه داشتم بنظرتون kdevelop بهتره یا Qt creator و Qt creator چه مزیت هایی نسبت به kdevelop داره
درضمن بنظرم kdevelop کد زدن توش خیلی راحت تره(کاربرپسندتره) شماهم تایید میکنید حرفمو یا خیر؟

Hadiir.net
جمعه 08 شهریور 1392, 12:10 عصر
ممونم من هر رو به سایت کیوت سر میزنم متوجه اپدیت جدیدش نشدم. من آخرین نسخه ای که دیدم همون 5.1.0 بود. الان چک میکنم.
اما در مورد اون دوستمون من تا حالا هیچ محیطی رو مثه کیوت جذاب ندیدم. من برنامه نویسی رو با زبان ویژوال بیسیک کلاسیک از ده سال پیش شروع کردم از ویژوال بیسیک محیطی ساده تر و راحت تر نداریم فقط قدرت نداره از لحاظ راحتی کار کیوت واقعا به مون سادگی ویژوال بیسیک هستش اما اما کیوت به زبان سی پلاس پلاس مجهزه و این یعنی نهایت قدرت و کلی امکانات منحصر و خاص دیگه که بی نهایت این برنامه رو جذاب و کامل کرده.
من که عاشقق شدم. بی خیال تمام محیط های دیگه شدم حتی دات نت (ببا اون دات نت حال گیرش.)

آره الان متوجه شدم نسخه جدید اومده

storm_saeed
جمعه 08 شهریور 1392, 13:43 عصر
یه سوال تو kdevelop وقتی روی یک تابع میایم زیر موس یه پنجره باز میشه و اطلاعاتش از قبیل ورودی هاش تو کجا تعریف شده و موارد استفاده شده در پروژه رو نشون میده
تو Qt creator آیا هم چین چیزی وجود داره؟یعنی زیر موس نشون میده راه دیگش اینه که روش کلیک راست کنی و مثلا بزنی show use من میخوام ببینم مثل kdev میشه زیر موس یه پنجره باز شه و بگه؟
ممنون

omidshaman
جمعه 08 شهریور 1392, 15:00 عصر
من تو اپن سوزه qt creator 2.0.94 رو دارم میشه بگید اونجا چطور اپدیت کنم تا option رفتم ولی build and run نداشت
نسخه ای که شما استفاده می کنین خیلی قدیمیه ! نمی دونم باید گزینه مشابه داشته باشه !
اینو ببین
http://upload7.ir/images/60985935540365932007.jpg
بدی kdev اینه که نسخه ویندوزی نداره .

storm_saeed
جمعه 08 شهریور 1392, 23:45 عصر
اره نسخه ای که هست نسخه موجود در خود پکیج های اپن سوزه 11.04 هست
خوبی kdev اینه که توش وقتی کد میزنی توابعو اینجور چیزارو بارنگ های مختلف و ... نشون میده البته qt هم اینطور هست ولی نه در حد kdev
راستی این عکسی که گذاشتید من منظروم این بود مثلا یه تابه به اسم functionدارم که int و چندتا ورودی میگیره حالا ما روش میریم خودش خود بخود زیر تابع کتابخونه ای که توشه ورودی که هایی که میگیره مثلا const double هست و دیگریش مثلا یه اشاره گره و... رو زیرش میاره .این تو kdev هست ولی من تو qt بهش برنخوردم نکنه بخاطر قدیمی بودن نسخه من هست؟

storm_saeed
جمعه 08 شهریور 1392, 23:46 عصر
یه سوالیم ذهنمو درگیر کرده c++ از c# خب مسلما قوی تره وقتی با qt میشه مثل vs برنامه نویسی کرد یعنی یه app برای ویندوز یا هر پلتفرم دیگه ای ساخت میشه گفت بمرور کاربرای c# کم بشن؟