View Full Version : سوال: مشکل بر سر تعیین قیمت طراحی نرم افزار
bethoveen
جمعه 08 شهریور 1392, 19:26 عصر
سلام دوستان من برای یک مشتری که دانشجوی ارشد برق هستش ی نرم افزار با C# کار کردم که مورد استفادش کاملا تخصصی و برای انجام محاسباتی در مورد نصب پنل های خورشیدی تو مکانها و شرایط دمایی مختلف هستش،در حدود دو ماه روش کار کردم به صورت محدود و سرجمع 20 تا 30 ساعت کاری روش کار کردم،حالا موعد تحویل پروژه هست و اینم بگم که نرم افزار دارای پایگاه داده SQL Express هستش و خروجی نرم افزار رو هم پرینت و به صورت پی دی اف هم میشه ذخیره کرد و فایل نصب هم براش درس کردم خودم قیمت 600 تومن رو در نظر گرفتم و توافق کردیم که قیمت با توجه به حجم کار و اخرش داده میشه تورو خدا اساتید عزیز اگه ی راهنمایی بکنین بلکه ما هم یه پول در حد خوب گیرمون بیاد و یادم رفت 2ومین تجربه برنامه نویسی رسمیمه...
shahryari
جمعه 08 شهریور 1392, 19:37 عصر
خودم قیمت 600 تومن رو در نظر گرفتم و توافق کردیم
با توجه به حجم کار و اخرش داده میشه
:متفکر:
تورو خدا اساتید عزیز اگه ی راهنمایی بکنین بلکه ما هم یه پول در حد خوب گیرمون بیاد
میشه بیشتر توضیح بدی .... مگه قیمت را توافق نکردی ..
bethoveen
جمعه 08 شهریور 1392, 19:49 عصر
ممنون توجه کردین،مرحله اول پروژه من 300تومن برای یه بخش محاسباتی که شامل استفاده از پایگاه داده و ریپورت و کلی روش مانور داده بودم تا کاربر با انتخاب ایتم های خاص مث متصل کردن کومبوباکس به پایگاه داده و خلاصه همه چی که تو ی نرم افزار مشابه خارجیش بود و به گفته خودش قیمت اون حدود 450 تومن ما بود و من پایین دادم قیمت رو حالا همون برنامه حجمش 3 برابر شده و من نمی دونم قیمت رو چند در نظر بگیرم که هم اون نگه نه و هم من سود خوبی بکنم
godofphp
جمعه 08 شهریور 1392, 20:17 عصر
کمتر از یه تومن نگیر اگه واقعا دو ماه زحمت کشیدی
bethoveen
جمعه 08 شهریور 1392, 20:20 عصر
کمتر از یه تومن نگیر اگه واقعا دو ماه زحمت کشیدی
یعنی مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز قیمت منصفانه هستش؟و اینکه تو تبریز بهش قیمت یک و دویست دادن برا اینکار اونم ی شرکت اما من خودمم و شرکت نیستم اونم در نظر بگیریم:لبخندساده:
Arash_janusV3
یک شنبه 14 مهر 1392, 14:00 عصر
اگر این پروژه جا برای فروش داره و می شه بیشتر وسعتش داد
به نظر من مهم نیست از این مشتری چقدر می گیرید
همون 600 که گفتید بسنده کنید و راه را برای پشتیبانی هموار کنید
و خودتون هم روی این محصول بیشتر کار کنید و اطلاعات بیشتری دریافت کنید
ارزش کارتون به پول ختم نمی شه بیشتر به روند کارتون بستگی پیدا می کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.