ورود

View Full Version : بهترین کار برای رشته کامپیوتر

netprogrammer
شنبه 09 شهریور 1392, 22:18 عصر
دوستان، من تازه فارغ التحصیل ارشد شدم اما میدونم که هیچ کاری بلد نیستم و با اینکه تو دانشگاه پروژه های زیادی انجام دادیم اما هیچکدوم به درد کار نمیخوردن و الان هم هیچ تخصصی ندارم.
یه سوال داشتم از دوستانی که توی چند زمینه از تخصصهای کامپیوتر تا حالا کار کردن یا شنیدن و میدونن: به نظرتون بهتره به دنبال یادگرفتن کدوم تخصص باشم. کدوم تخصص درآمد بیشتر، بازار بهتر و استرس کمتری داره ؟ (توی شهرستان یا تهران) مثلا از زمینه های زیر که به ذهن من میرسه:

- برنامه نویسی نرم افزار
- برنامه نویسی وب
- برنامه نویسی موبایل
- پایگاه داده
- شبکه
- امنیت
- ...

خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین.

fannavari
شنبه 09 شهریور 1392, 23:09 عصر
سلام
موارد زیر را در نظر داشته باشید:
1- یک زبان برنامه نویسی تحت وب را دنبال نمایید
2- شبکه و امنیت آن و مدیریت توزیع ترافیک و مدیریت کاربران را بخوبی کار کنید
3- مدیریت کلود و سیستم های توزیع شده را جدی بگیرید
4- یادتان باشید در ایران هستید و باید همه فن حریف در رشته خود باشید باید از نصب ویندوز تا امنیت شبکه تا کانفیگ سخت افزار ها و ... را بدانید نگران نباشید از اولویت 1 شروع کنید
با تشکر - ارتباط خود را قطع نکنید

FastCode
یک شنبه 10 شهریور 1392, 01:25 صبح
System architect

netprogrammer
یک شنبه 10 شهریور 1392, 21:56 عصر
خیلی ممنون از پاسخگویی تون.
درسته که یادگیری همه اینها خوبه اما مهارت در هر کدوم یک زمان طولانی می بره، میخواستم بدونم برای کدوم یک از این زمینه ها همه جا کار هست حتی توی شهرستان و درآمد خوبی هم داره؟؟
مثلا توی یه شهر کوچیک اصلا شبکه و امنیت کاربرد کاری نداره هرچند که دونستن در مورد اون، در زمینه های دیگه هم کمک میکنه.
یا مثلا پایگاه داده به صورت حرفه ای، نمیدونم که در شهر کوچیک اصلا کاری براش هست یا نه ؟ یا مثلا امنیت فکر میکنم فقط در تهران، کار براش پیدا بشه.
میخواستم بیشتر در مورد بازار کار و درآمدها بدونم.

ممنون میشم دوستان اگه کسی میدونه جواب بده.

qartalonline
یک شنبه 10 شهریور 1392, 22:14 عصر
اگه امنیت و شبکه بصورت حرفه ای دنبال کنید مطمئنا هیچ وقت بیکار نمیمونید. در آمدش هم که خوبه.

امنیت و شبکه میتونه در جاهای زیر کاربرد داشته باشه (که وابسته به مکان نیست):
بانکها
مخابرات
دیتاسنتر ها
برخی شرکتها
برخی دانشگاها
برخی سایتها
...

اگه واقعا در زمینه شبکه حرفه ای باشد ماهی بالای 3 ، 4 تومن میتونید در آمد داشته باشد.

Nima NT
یک شنبه 10 شهریور 1392, 23:47 عصر
امنیت یواش یواش داره تو ایران جا می افته ؛ بعد از StuxNet و ... که باعث شد جرقه ای تو مغز عده ای زده بشه فضای کار زیادی برای این حوزه ایجاد شده که قبلا" به هیچ عنوان بهش توجه نمیشد
حالا از امنیت شبکه گرفته تا تحلیل بدافزار و ... میتونه درآمد خوبی داشته باشه
ولی به نظر من تک بعدی کار نکنید ؛ چون مملکت ما جوری هستش که امکان داره فردا که از خواب بیدار شدین ببینید کلا" امنیت حذف شده و هر کسی که امنیت کار کرده و میکنه مجرم محسوب میشه !! بنابراین در کنار هر تخصصی سعی کنید شاخه دیگه ای رو هم یاد بگیرید تا در موقع بروز همچین وضعیت هایی بتونید درآمدتون رو داشته باشید

Cybersilent
دوشنبه 18 شهریور 1392, 21:14 عصر
سبزی فروشی :چشمک:
من برنامه نویسی وب رو که تجربه کردم به نظرم در شهرهای کوچک هم اقبال بیشتری بهش وجود داره .
شما دو راه دارید، یک راه بلند و یک راه کوتاه:
راه بلند: در برنامه نویسی PHP و یا ASP.NET حدود 4 تا 6 سال کار کنید و خبره بشید تا بتونید در شهرهای بزرگ هم کارهای بزرگتر انجام بدید .
راه کوتاه: یک CMS آماده مثل جوملا یا ووردپرس رو بلد بشید و سه سوته سایت بیارید بالا و پولشو بگیرید که برای شهرهای کوچیکتر مناسبتره.

فقط یک چیز رو خوب می دونم که در هرکدام که وارد بشید برای رسیدن به یک درآمد خوب باید یه چند سالی چوب خوری کنید.