View Full Version : سوال: بلاک کردن تعدادی از آدرس ها در سایت
reza92
یک شنبه 10 شهریور 1392, 16:23 عصر
سلام
بنده یه مرجع قالب دهی دارم و میخواستم آدرس کسانی رو که کپی رایت قالب های ما رو برداشتند بلاک کنم
که دیگه قالب ها در آن سایت ها کار نکنند
ممنون میشم راهنمایی کنید
azamicu
یک شنبه 10 شهریور 1392, 18:32 عصر
سلام دوست عزیز
آیدی شونو سیو بکن تو دیتا بیست و وقتی وارد شدن یه صفحه عدم دسترسی بشون نشون بده
qartalonline
یک شنبه 10 شهریور 1392, 18:40 عصر
روشهای مختلفی وجود داره ولی قابل دور زدن هستن.
reza92
یک شنبه 10 شهریور 1392, 19:41 عصر
سلام دوست عزیز
آیدی شونو سیو بکن تو دیتا بیست و وقتی وارد شدن یه صفحه عدم دسترسی بشون نشون بده
روشهای مختلفی وجود داره ولی قابل دور زدن هستن.
لطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدید
qartalonline
یک شنبه 10 شهریور 1392, 19:59 عصر
یه راهش اینه که کد جاوا اسکریپت بنویسی که وجود مثل یک متن رو در صفحه چک کنه اگه متن وجود نداشت خطا بده یا ... که به راحتی میشه دور زد.
tadayoni
یک شنبه 10 شهریور 1392, 22:44 عصر
یه روش اینه که پایگاه قفل مرکزی ایجاد کنی که در هر بار اجرای قالب ، از سایت تو درست بودن لایسنس رو چک بکنه و وقتی صحیح بود سایتش اجرا بشه
توی این روش باید از حداقل کدنویسی استفاده بشه که البته در صورت سورس باز بودن کد امکان دور زدنش هست
omidabedi
دوشنبه 11 شهریور 1392, 02:00 صبح
یه روش اینه که پایگاه قفل مرکزی ایجاد کنی که در هر بار اجرای قالب ، از سایت تو درست بودن لایسنس رو چک بکنه و وقتی صحیح بود سایتش اجرا بشه
توی این روش باید از حداقل کدنویسی استفاده بشه که البته در صورت سورس باز بودن کد امکان دور زدنش هست
ایا میدونید بعدا که مشترکان زیاد شدند چه سروری باید تهیه کنن که پاسخگو باشه؟؟
بنظر من کد های قالب رو اینکد کنید تا کد اون قسمت رو نتونن پیدا کنن یا به زحمت پیدا کنن.
refugee
دوشنبه 11 شهریور 1392, 13:22 عصر
من نمیدونم این روش عملی است یا نه :
اما اگه فایل های css یا جاوا و .. اون کاربر رو روی هاست شما اپ بشه که از اونجا بررسی بشه , اینجوری یه دستور مینویسید اگه فلان ایپی خواست دسترسی داشته باشه , ممنوع بشه براش :لبخند:
انشالله که درسته
reza92
چهارشنبه 18 دی 1392, 16:52 عصر
سلام دوباره
ببخشید آقای qartalonline (http://barnamenevis.org/member.php?249869-qartalonline) میتونید یک نمونه کد برام بفرستید ( همین روشی که فرمودید )
و آقای refugee (http://barnamenevis.org/member.php?236690-refugee) اگه میشه شما هم یه لطفی کنید یک نمونه از این کد رو برامون بفرستید
reza92
جمعه 20 دی 1392, 02:22 صبح
ببخشید ، هیچ کس نمیتونه کمک کنه ؟ :ناراحت:
omidabedi
یک شنبه 22 دی 1392, 18:32 عصر
نوشتن کد نیاز به جزئیات بیشتر داره دوست عزیز
بعلاوه اینکه راه حل 100%ای وجود نداره که نشه.
برای روش اقای refugee هم خیلی راحت میشه کدهای css و جاوااسکریپت رو برداشت توی هاست خودش ذخیره کرد و با یکم تغییرات دورش بزنه.
راه حلی نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.