ورود

View Full Version : مرز رعایت ادب و توهین تو این سایت کجاست ؟

cjNet
دوشنبه 11 شهریور 1392, 01:03 صبح
سلام به همه دوستان .
من طی سالهایی که کاربر این سایت بودم ، مطالب و نظرات زیادی رو توی این سایت خوندم که با یه سری شون موافق بودم و با یه سری شون نه !
گاهی اوقات در پست ها ارسالی از برخی از الفاظ استفاده میشه که به نظر بنده واقعا توهین آمیز هستند ( حالا نویسنده اون با هر نیتی اون رو ارسال کرده باشه ) .

آیا استفاده از کلماتی مثل " شما اسکولی " ،" خیال میکنی خیلی میفهمی "، " ندزدنت یک وقت اینقدر بلدی " و ... توی این سایت جزء ادبه و مجازه ؟ ( اگه اینطور هست مدیران سایت بفرمایند تا ما هم این کلمات رو به دایره المعارف مون برای استفاده در این سایت اضافه کنیم ! )

امیدوارم این تاپیک سریعا قفل نشه تا نظر دوستان دیگه رو هم در این رابطه بدونیم ( شاید من اشتباه میکنم ) @

darknes666
دوشنبه 11 شهریور 1392, 02:06 صبح
با سلام.
من سنم کمه ولی دیگه دلیل نمیشه من چیزی ندونم.

چند وقت پیش یه کدی نوشتم که به اسمبلی بود.
STACKSG SEGMENT STACK 'STACK'

DB 64H DUP(0)

STACKSG ENDS

DATASG SEGMENT 'DATA'

DATASG ENDS

CODESG SEGMENT 'CODE'
ASSUME SS:STACKSG,DS:DATASG,CS:CODESG
MAIN PROC NEAR
MOV AX,DATASG
MOV DS,AX
XOR EAX,EAX
XOR EBX,EBX
XOR ECX,ECX
LABEL1:
ADC EAX,1
ADC EBX,0
ADC ECX,0
CMP ECX,1
JNE LABEL1
MOV AX,4C00H
INT 21H
MAIN ENDP
CODESG ENDS
END MAIN

ایشون قبلا هم(فست کد) من رو مورد تمسخر قرار داد اینم عین جمله ی ایشون.

آبروی هر چی اسمبلی بود رو بردی.

XOR RCX, RCX
DEC RCX
LABEL1:

DEC RCX
CMP RCX, 0
JNZ LABEL1

ایا واقعا اینقدر ایشون میدونن؟
یا من خیلی کم میدونم؟

دفعه ی پیشم جرقه ی دعوا تو یه تاپیک دیگرو ایشون شروع کرد.
اونم با جمله ای شبیه همین.

کد من و ایشون تفاوت زیادی نداره مگر این که کد ایشون کند تر ولی مرتب تره(درضمن ایشون میگن کد بنده کند تره)

بعدش من یک متنی نوشتم که بهتر اینجا هم بزارمش

معذرت از همه ی دوستان اما اینم بگم چون احساس میکنم جاش خالیه.با معذرت از همه.
من یک مقدار از همون ابتدا با fastcode مشکل داشتم.
الان fastcode اینجا نیست تا جوابمو بده ولی من یه سری حرف ها رو میخوام بگم.
الان از این همه جواب تو به جواب همه گیر دادی.و خودت یه جواب درست ندادی.
خوب فکر میکنی بقیه هیچی بلد نیستن؟
من که فکر نمیکنم.
اولا من کد اقای مصطفی ساتکی رو تحلیل نکردم و نمیدونم قضیش چیه.
ولی حد اقل در مورد کد خودم بگم:
بنده یه عالمه سخت افزار خوندم(ادعایی ندارم تازه میفهمم چقدر دیگه باید بخونم) و از اسمبلی x64 بیت هم به اندازه ای بلدم که برنامه های نسبتا سخت رو بنویسم و اگر فکر میکنی کدت خیلی بهتر از واسه منه باید بگم در اشتباهی.دلیلشم یه متن کوتاه نیست بنویسم برات تموم بشه دلیلش یه فصل از کتاب سخت افزار میشه.(خیلی اسرار داشتی جوابشم مینیویسم)
درضمن فکر میکنی تو اسمبلی خیلی حرفه ای هستی؟
وقتی از طریق c میشه یه سوالو از 10000 راه حل کرد تو اسمبلی از 1000000000 راه میشه حلش کرد.
پس کم من رو مسخره کن.
مگه داری بوت لودر مینیویسی که توی هر خط باید بحث و جدل کنی؟
یا داری bios مینیویسی.
پست هات رو نگاه کن.پر از کلمات اینگیلیسی و اصطلاحه تا بگی من خیلی میدونم.(من اینجوری برداشت میکنم اگر اشتباه میکنم معذرت)
گرچه هیچ کدوم از کلماتتم خیلی سطح بالا نیست.فقط باید اینگیلیسی بلد باشی تا در عرض 5دقیقه معنی شو در بیاری.
شرط میبندم این حرفام نه تنها قانعت نمیکنه بلکه دلیلی میشه که برای حفظ غرورت بدتر به من حمله کنی.
از دوستان معذرت میخوام ولی گیر کرده بود تو دلم.بازم معذرت مخصوصا از آقای بهروز عباسی. (http://barnamenevis.org/member.php?231262-%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3%DB%8C)

در ادامه ی تاپیک ایشون من رو به تمسخر میگیره و این جملهه رو بدون ضمیمه ای برای من مینیویسه.

من شاخ بازی در میارم چون تنها کسی هستم که وقتی به کدت نگاه میکنم میفهمم عددی که نوشتی توی ۶۴ بیت جا نمیشه

خوش به حال تو که اینقدر میفهمی branching و data bandwidth چیه.
برای اینکه ببینی خطا چقدره بد نیست یه سری به این مقاله بزنی:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gambler%27s_fallacy
هر چیزی که تو بخواهی فکرش رو بکنی رو من قبلا کدش رو نوشتم.
متلک دیگه ی ایشون به بنده.

من دیگه فقط به OP پاسخ میدم.
۱۰ تا نکته توی کدها رو نوشته هاتون بود که واقعا دوست ندارم سرشون دعوا کنم چون آقای ساتکی شخصا ازم خواستن.لطفا ادامه ندید.
یه جمله ی دیگه که واقعا نشون میده ایشون به خودشون واقعا افتخار میکنن(شمشیر شاه آرتورو احتمالا ایشون بیرون کشیدن)

حالا تاپیک دوم که باعث شروع دعوا شد

باز من یه کد زدم(ایشون بدون اطلاع از الگوریتم بنده این حرفو به من زده)
این کدم
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
main()
{
int x;
asm{
mov ax,1
mov [4000000000],ax
mov bx,[4000000000]
mov x,bx
}
cout<<x<<endl;
getch();
}

اینم تعریف و تمجید ایشون

حتی اسمبلی هم بلد نیستید.
1.ax رو ریختی توی integer
۲.کجا allocate کردین؟
بله اقای فست کد شما فقط بلدین.من هیچی بلد نیستم.

1-ایشون دونسته های خودشو یکتا میدونه(از بیخ غلطه)
2-دونسته های سایر افراد رو پست و کم ارزش میبینه(بازم طرز تفکر بدیه)
3-به کاربران متلک ها زیادی میندازن

FastCode
دوشنبه 11 شهریور 1392, 02:26 صبح
سلام به همه دوستان .
من طی سالهایی که کاربر این سایت بودم ، مطالب و نظرات زیادی رو توی این سایت خوندم که با یه سری شون موافق بودم و با یه سری شون نه !
گاهی اوقات در پست ها ارسالی از برخی از الفاظ استفاده میشه که به نظر بنده واقعا توهین آمیز هستند ( حالا نویسنده اون با هر نیتی اون رو ارسال کرده باشه ) .

آیا استفاده از کلماتی مثل " شما اسکولی " ،" خیال میکنی خیلی میفهمی "، " ندزدنت یک وقت اینقدر بلدی " و ... توی این سایت جزء ادبه و مجازه ؟ ( اگه اینطور هست مدیران سایت بفرمایند تا ما هم این کلمات رو به دایره المعارف مون برای استفاده در این سایت اضافه کنیم ! )

امیدوارم این تاپیک سریعا قفل نشه تا نظر دوستان دیگه رو هم در این رابطه بدونیم ( شاید من اشتباه میکنم ) @
اون "شما اسکولی" رو خودشون گفته بودند
توی عکسی که گزاشته بودند این نوشته بود "سوتی مایکروسافت یا من اوسکل شدم؟"
اون یکی رو هم واقعا خیلی جلوی خودم رو گرفتم.محدودیت تعداد Connection علت داره و در یک جا محدود نمیشه و زیاد کردن بیش از حدش باعث میشه که limit ه connection های نیمه باز زودتر پر بشه و کلا اینترنت قطع بشه که با وضعیت SSL ایران یک چیز کاملا طبیعیه و زیاد کردنش باعث ۱۰ برابر شدن سرعت اینترنت نمیشه و اگر بشه باید روترتون رو عوض کنید.
" خیال میکنی خیلی میفهمی "؟؟

@darknes666:من نظری ندارم.فقط یک نفر از تالار اسمبلی میتونه بگه یک حلقه به سه تا متغیر نیاز داره یا نه؟یا ریختن register های ۱۶ بیت توی متغیر ۳۲ بیت درسته یا نه؟یا اینکه میتونیم یک آدرس رو همینطوری hard-code کنیم یا نه؟

edit:
۱۰اون تا نکته رو واقعا میخواستم بفرستم که PM آقای ساتکی رو دریافت کردم.مسئله افتخار و سواد و قدرت و فلانی زورش زیاده نیست.مسئله اینه که هیچ کس نمیتونه با شما بحث کنه.هر جا میری یک کد ۴۰ خطی اسمبلی مینویسی و میگی از C++ سریعتره و فلان و بهمان و هر کس بگه کد من بده من ثابت میکنم خوبه و چرا میگید کد من غلطه.من توی nASM اجرا کردم و bios فلان هست ۱۶ بیت از ۶۴ بیت خطاش کمتره و ....

من واقعا در برابر قدرت نگارش شما کم میارم.

darknes666
دوشنبه 11 شهریور 1392, 02:36 صبح
@darknes666:من نظری ندارم.فقط یک نفر از تالار اسمبلی میتونه بگه یک حلقه به سه تا متغیر نیاز داره یا نه؟یا ریختن register های ۱۶ بیت توی متغیر ۳۲ بیت درسته یا نه؟یا اینکه میتونیم یک آدرس رو همینطوری hard-code کنیم یا نه؟

کد های من و شما به حدی ساده هستند که خودمون میتونیم بگیم غلطه یا درست.
من نمیگم کدم اصلا مشکل نداره همینطور که کد شما مشکلاتی داره,کد منم مشکلاتی داره.
ولی مشکلاتی به حدی جزیی هستند که جایی برای بحث ندارن.
بازم تکرار میکنم.
"مگه بوت لودر مینیویسیم که سر هر خط بحث کنیم؟"

Abbas Naghdi
دوشنبه 11 شهریور 1392, 03:12 صبح
سلام به همه دوستان .

این رو هم اضافه کن ... : مگه بیکاری تایپیک اسپم میزنی ... :)

البته ببخشید ... این داخل فرهنگ لغت من هست :)

FastCode
دوشنبه 11 شهریور 1392, 03:31 صبح

البته ببخشید ... این داخل فرهنگ لغت من هست :)
lol
یاد اون قضیه افتادم که sms میدن میگن گوشیت رو جا گزاشتی.

یوسف زالی
دوشنبه 11 شهریور 1392, 11:07 صبح
آقا من هم نظرم رو بگم؟ :چشمک:

DarkNess:
------------
تو تاپیک های خیلی قدیمی تر (5 6 ماه قبل) هم با خودم (اگر خواستی آدرس می دم) هم با سایر دوستان یکم بد صحبت می کردید که خدارو شکر و با تشکر از خودت اوضاع خیلی بهتر شد.
به نظر من بهتره همین روند رو در بهبود و افزایش قدرت بیان و مودب بودن و ایضا دانشتون قدم قدم پیش برید تا ایشالا کسی رو شاهد باشیم که جای دوستان بزرگ این تالار رو می گیره.
واقعا روی انرژی شما حسودیم می شه. فقط یکم اما اگر داره. امیدوارم ناراحت نشده باشید.

FastCode:
------------
شما رو هم از چند تا تاپیک می شناسم و می دونم که نسبت دانشتون به سنتون زیادتر از منه. ولی چند جایی هم لحنتون من رو یاد رجز خوندن تو میدون جنگ می ندازه!
اما شخصا ندیدم بی احترامی رو شروع کرده باشید اگر چه لب به لبش حرکت کردید. (نمونش رو هم اگر خواستید دارم).
امیدوارم که بتونیم از دانشتون یکم راحت تر استفاده کنیم.

هر دو دوست موفق باشید و از من به دل نگیرید.
امیدوارم همه عزیزان یکم تقوی پیشه کنند :چشمک:

UfnCod3r
دوشنبه 11 شهریور 1392, 11:35 صبح
بزار منم ی چی بگم اوج بی ادبی بشه :چشمک:
اقا این بچه بازی ها چیه مگه اینجا مهد کودکه که بگی فلانی خمیر منو برداشت بری اعتراض کنی
چیزبوک نیست که قهر کنی ملت بیان بگن اخـــــــه .
بعضی وقتا طرف حقشه که خیلی چیزا بهش بگی . تاپیکو می ریزن به هم و وقت با ارزش بعضی ها که امدن و می خوان پستی بدن رو هدر می دن
همین دارکنس که می گه فست کد بمن گفته اسمبلم بلد نیستی
اگه من جاش بودم می گفتم...
چون خیلی وقتا پست بی ربط می دی .
چند تا تاپیک رو به کل منهدم کردی .:تشویق:
هیچ کس اینجا با کسی دعوا نداره مطمعا باشید اگه اسپمی چیزی بدین مجبور می شن یکم بد باهاتون رفتار کنن.
من که تا حالا از کسی بدی ندیدم . :قلب:
درضمن اگه کسی چیزی گفت به دل نگیرد دنیا دو روزه اون دو روز هم روز به روزه :چشمک:
امضا
0xF331F5656

cjNet
دوشنبه 11 شهریور 1392, 11:52 صبح

:لبخندساده:

بعضی از موارد هستند که شاید هدف اصلی سایت نباشند اما اگه اونها رعایت نشن ما به هدف اصلی سایت نخواهیم رسید .
جناب FastCode من این موضوع رو به صورت کلی مطرح کردم و منظورم شخص خاصی نبود @

بهروز عباسی
دوشنبه 11 شهریور 1392, 11:57 صبح
شاید سرمو بزنم به دیوار:عصبانی++:.

خدا وکیلی طووری رفتار کنید که دو روز دیگه رومون بشه بگیم عضو فلان سایتیم !!! همش کل کل کل کل ... اگه کسی میگی فلان راه اشتباه شما تست کن ،شاید حرفش درست باشه در این صورت یه چیزی هم یاد گرفتی نه اینه یکی بگه این درسته اون یکی بگه این درسته !! جرو بحث الکی توی این سایت کم که نیست ،نذارید بیشتر بشه .

خواهشاً همگی از ایجاد تاپیک های که مسائل حاشیه ای رو مطرح می کنه خود داری کنید ،این جور چیزا حل شدنی نیست .
نه تقصیر منه نه Fast Code نه X و نه Y . این رفتار ها رو اکثراً دارن.

چیز بدی که هست اینه که یه بار نمی خوایم کوتاه بیام (حد اقل توی سایت که چیز عمومیه) ،اگه خیلی جدی یه قرار بذارید همو کتلت کنید یا حداقل با پ.خ:لبخند:.

الان وقت ندارم بیشتر از این چیزی بنویسم ختم کلام این که این بحث ها رو تموم کنید چیزای مهم تری هم هست که باید بهش اهمیت داد.

روز خوش

Desaghi
دوشنبه 11 شهریور 1392, 12:04 عصر
مقداری از بحث و جدل ها به اقتضای سنی مربوط میشه

و در اغلب موارد به مرور زمان حل خواهد شد.

یوسف زالی
دوشنبه 11 شهریور 1392, 12:23 عصر
مقداری از بحث و جدل ها به اقتضای سنی مربوط میشه
موافقم.

فکر کنم بهتر باشه یک تاپیک ایجاد کنیم برای کل کل. هر کی وقت اضافی داره و انرژی زیادی آورده بره اونجا خودش رو خالی کنه.
اندکی صبر، سحر نزدیک است..

FastCode
دوشنبه 11 شهریور 1392, 13:02 عصر
ظاهرا همه تاپیک های من رو بوک مارک میکنند.
یه لحظه حس مهم بودن بهم دست داد.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 25 شهریور 1392, 09:11 صبح
سلام.
چند وقت به دلیل مشغله های زیاد نتونستم خیلی به سایت سر بزنم ٬ متاسفانه این اوضاع بچگانه بوجود آمده.
دوستانی که برنامه نویسی کار میکنید ٬ این رشته و این کار ٬ یک کار حرفه ای هست و نیازمند اخلاق حرفه ای می باشد.
اگر کسی خواست بحث و جدل کنه و اگر شما دانشش رو داشتید به جای اینکه به طرف مستقیم بگید بی سواد ٬‌میتونید راه حل خودتون رو ارائه بدید.اینجوری هم پیمان دوستیتون محکم تر میشه هم اینکه چند نفر دیگه از اخلاق و دانش شما استفاده خواهند کرد و مطمئنا طرف نیز خواهد دانست که دانش شما خیلی بیشتر از طرف مقابلتونه. پس خواهشا با دلایل منتطقی و بدور از کشاندن بحث به چالش موارد مورد نظرتون رو مطرح کنید.
من باز سعی میکنم از این به بعد فعالیتم رو در سایت بیشتر کنم.
شخصا اگر اینجور موارد رو ببینم دفعه اول اخطار ٬ دفعه دوم تحریم از سایته.
چون واقعا این رفتارها به دور از شخصیت کاری و حرفه ای شماست.خواهشا وقتی مطلبی می نویسید فکر کنید رو دررو دارید با طرف مقابل صحبت میکنید.آیا به صورت رو در رو هم همین حرفهارو میگید؟؟؟؟ من بعید میدونم.
پس لطفا رعایت کنید تا حداقل من باهاتون برخوردی نداشته باشم.
این رو هم بدونید هرچقدر در یک زمینه خدا باشید ٬ بازهم مطالبی در همون زمینه هست که نمیدونید و شاید شخص دیگه ای باشه که دانشش از شما بیشتر باشه.
پس به داشته هاتون مغرور نشید و سعی کنید یک مقدار با تواضع و فروتنی برخورد کنید.