ورود

View Full Version : سوال: مناسب ترین توزیع لینوکس

alireza hashemi
دوشنبه 11 شهریور 1392, 03:39 صبح
سلام.
من با fedora و ubuntu آشنا هستم.
کار اصلی من با کامپیوتر برنامه نویسی با جاوا و طراحی صفحات وب با php , mysql هست.

هر چند وقت ی بار fedora یا ubuntu رو دانلود و کنار xp نصب میکنم. ولی دباره ازشون خسته میشم و میرم سر xp. به xp عادت کردم ولی خیلی دوست دارم با نرم افزارای آزاد کار کنم.

مناسب ترین توزیع لینوکس برای من چیه؟(و با چه پوسته ای؟):متفکر:

دانلود یا نصب نرم افزار هم توی اون توزیع راحت باشه.(خودتون از سرعت اینترنت ایران باخبرید.)
از عکسهای مارمولکهایی که روی suse هست هم میترسم.:گریه:

Abbas Naghdi
دوشنبه 11 شهریور 1392, 10:35 صبح
سلام.
من با fedora و ubuntu آشنا هستم.
کار اصلی من با کامپیوتر برنامه نویسی با جاوا و طراحی صفحات وب با php , mysql هست.

هر چند وقت ی بار fedora یا ubuntu رو دانلود و کنار xp نصب میکنم. ولی دباره ازشون خسته میشم و میرم سر xp. به xp عادت کردم ولی خیلی دوست دارم با نرم افزارای آزاد کار کنم.

مناسب ترین توزیع لینوکس برای من چیه؟(و با چه پوسته ای؟):متفکر:

دانلود یا نصب نرم افزار هم توی اون توزیع راحت باشه.(خودتون از سرعت اینترنت ایران باخبرید.)
از عکسهای مارمولکهایی که روی suse هست هم میترسم.:گریه:

خب شاید این درست نباشه اما شما باید خودتون پیدا کنید کدوم بهتره ...
من Ubontu رو پیشنهاد میکنم ... الان من backTrack که بر پایه ی Ubontu هست استفاده میکنم ... با صد ها نرم افزار برای هک ... :)

alireza hashemi
سه شنبه 12 شهریور 1392, 00:22 صبح
ممنون.
من back track رو چیزهایی ازش میدونم.فکر کنم بیشتر به درد هکرها بخوره اونم از نوع کلاه صورتی.
آخه نمیشه که همه ی توزیع ها رو دانلود کنم تا ببینم کدوم به درد میخوره.
میخواستم بدونم کدوم توزیع بیشتر برای برنامه نویسا خوبه و توی این کار خوشدست تره؟

pswin.pooya
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 16:27 عصر
میخواستم بدونم کدوم توزیع بیشتر برای برنامه نویسا خوبه و توی این کار خوشدست تره؟

هر دوی فدورا و ابونتو گزینه های خوبی به شمار میرن و برای برنامه نویسی زیاد فرق نمکنه

storm_saeed
شنبه 16 شهریور 1392, 15:44 عصر
کلا لینوکس لینوکسه بنظرم برای شما اپن سوزه و kde ایش مناسبه چون شبیه ویندوزه
برنامه های زیادیم رو dvd ایش داره مثلا شما بخواید ubuntu 13.04 رو نصب کنید هنگام نصب به اینترنت نیاز دارید بعد نصب هم دوباره برای برنامه های مورد نیازتون به اینترنت نیاز دارید
خوبی اپن سوزه اینه که نرم افزار های ضروری رو داره و مدیریت نرم افزارش Yast هست که واقعا بینطیره
فدورا و ابونتو هم خوبن البته اگه به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید اوبونتو واقعا بینظیره چون پکیجاش زود به زود اپدیت میشه
نتیجه گیری:
اینترنت پرسرعت دارید ubuntu 13.04 و gnome
ندارید opensuse 12.3 و kde
البته بازم سلیقه ای هست
فرق backtrack با سایر توزیع های دیگه اینه که فقط برنامه های مورد نیاز هکرهای کلاه صورتی رو توش یکجا جمع آوری کرده که اوناروهم میشه توی هر توزیع دیگه ای نصب کرد بک

terminator68
یک شنبه 17 شهریور 1392, 00:22 صبح
سلام.
به نظر من همون فدورا رو کار کنی خیلی بهتره.
چون اکثر برای مدیریت سرورها ازش استفاده می کنن...

یه خوبی که فدورا داره اینه که بر پایه دبیان هستش....

silverfox
یک شنبه 17 شهریور 1392, 10:16 صبح
سلام.
به نظر من همون فدورا رو کار کنی خیلی بهتره.
چون اکثر برای مدیریت سرورها ازش استفاده می کنن...

یه خوبی که فدورا داره اینه که بر پایه دبیان هستش....
فدورا RedHat Based هستش(rpm based) و ربطی هم به debian نداره. (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Linux_distributions)
روی سرور ها هم معمولا CentOS استفاده می کنن ولی ربط خاصی نداره که چون رو سرور استفاده می شه واسه استفاده شخصی مناسب باشه یا نباشه...

abbasalim
یک شنبه 17 شهریور 1392, 23:42 عصر
منم فدورا رو پیشنهاد میکنم (که همونطور که گفتن دبیان نیست) + مینت هردوتاش رو دوست دارم + میزکار KDE

terminator68
سه شنبه 19 شهریور 1392, 00:01 صبح
ببخشید حواسم نبود درسته بر پایه رد هت هستش. :)