miladsi
دوشنبه 11 شهریور 1392, 22:43 عصر
سلام
دوستان سایت ما چندین پروژه داره عبارتند از مرورگر وب و پخش کننده صوت و تصویر و چندین برنامه دیگه داره .
حتما می خواهیم از native code استفاده کنیم تا در لینوکس هم با wine اجرا بشه و در ویندوز بدون دات نت فریمورک پس برای ما 3 انتخاب میمونه c++ و vb6 و delphi .
من وبی دات نت رو متوسط کارکردم و توش خوبم .
حالا با این اوصاف میدونیم km player با C++ نوشته شده و حتی خود ویژوال استدیو و خیلی چیزای دیگه .
و همچنین winrar هم با دلفی درست شده ولی وی بی 6 رو نرم افزار مطرحی دربارش نشنیدم
من نمیدونم دلفی برم یا c++
در ضمن محیط های gui سی پلاس پلاس چی ها هستند ؟
اگه من از کیوت استفاده کنم فریمورک کیوت باید رو سیستم مقصد نصب باشه ؟
باید بگم کار ما گرافیکه و تا حدی کد یعنی سرکارم باید با فرم باشه نمیتونم با dev-c++ برنامه بزنم یعنی حتما ویندوز فرم
روی سیستم vs 2012 نصب دارم عایا با اون میشه ؟
در ضمن این کتابهایی که هست فقط تو مایه های ریاضی هست
درضمن امکان دانلود زیاد رو هم ندارم
لطفا لینک نرم افزاری که ذکر میکنید هم بزارید
ممکنه هر چیزی بخایم بسازیم از winrar و pdf reader و پخش کننده صوت و تصویر گرفته تا خیلی چیزای دیگه یعنی ممکنه بخوام اکسپلورر رو در استارت آپ سیستم دیزیبل کنم و اکسپلورر خودم و برنامه هاش رو جاش قرار بدم
یک کتاب آموزش دلفی هم دارم ظاهرا دلفی اونموقع 30 مگی بوده میشه بگید چه ورژنی بوده
ممنون
سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلواتی بلند بفرست
دوستان سایت ما چندین پروژه داره عبارتند از مرورگر وب و پخش کننده صوت و تصویر و چندین برنامه دیگه داره .
حتما می خواهیم از native code استفاده کنیم تا در لینوکس هم با wine اجرا بشه و در ویندوز بدون دات نت فریمورک پس برای ما 3 انتخاب میمونه c++ و vb6 و delphi .
من وبی دات نت رو متوسط کارکردم و توش خوبم .
حالا با این اوصاف میدونیم km player با C++ نوشته شده و حتی خود ویژوال استدیو و خیلی چیزای دیگه .
و همچنین winrar هم با دلفی درست شده ولی وی بی 6 رو نرم افزار مطرحی دربارش نشنیدم
من نمیدونم دلفی برم یا c++
در ضمن محیط های gui سی پلاس پلاس چی ها هستند ؟
اگه من از کیوت استفاده کنم فریمورک کیوت باید رو سیستم مقصد نصب باشه ؟
باید بگم کار ما گرافیکه و تا حدی کد یعنی سرکارم باید با فرم باشه نمیتونم با dev-c++ برنامه بزنم یعنی حتما ویندوز فرم
روی سیستم vs 2012 نصب دارم عایا با اون میشه ؟
در ضمن این کتابهایی که هست فقط تو مایه های ریاضی هست
درضمن امکان دانلود زیاد رو هم ندارم
لطفا لینک نرم افزاری که ذکر میکنید هم بزارید
ممکنه هر چیزی بخایم بسازیم از winrar و pdf reader و پخش کننده صوت و تصویر گرفته تا خیلی چیزای دیگه یعنی ممکنه بخوام اکسپلورر رو در استارت آپ سیستم دیزیبل کنم و اکسپلورر خودم و برنامه هاش رو جاش قرار بدم
یک کتاب آموزش دلفی هم دارم ظاهرا دلفی اونموقع 30 مگی بوده میشه بگید چه ورژنی بوده
ممنون
سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلواتی بلند بفرست