View Full Version : سوال: سی دی آموزش فوتوشاپ برای طراحی قالب سایت
elhamirani
دوشنبه 11 شهریور 1392, 23:12 عصر
درود
من میخواستم طراحی قالب گرافیکی سایتو یاد بگیرم و میخوام سی دی آموزش فوتوشاپ رو بخرم میشه راهنماییم کنید چه نوع سی دی بگیرم؟از کدوم شرکت؟ویک محصولی رو پیشنهاد و معرفی کنید
سپاس
iman_k26
دوشنبه 11 شهریور 1392, 23:15 عصر
به نظر من که بجای خریدن سی دی و.... تو این فروم ها و سایت ها(مخصوصا سایتهای خارجی) بگردی و آموزش هاش رو ببینی خیلی مفیدتر از سی دی و ... هستش.
خودتو محدود نکن...
mohamad_torabi
سه شنبه 12 شهریور 1392, 01:31 صبح
سلام به نظر من از منابع خارجی استفاده کنید
refugee
سه شنبه 12 شهریور 1392, 10:50 صبح
الهام خانم , گفتم که شما هنوز فتوشاپ را یاد نگرفتین , اول یه سی دی آموزش فتوشاپ تهیه کنید , و با محیط فتوشاپ اشنا بشید , بعدش کافیه فقط بفهمی : هدر چیست , فوتر چیست , اسلایدر چیست , سایدبار و نوگیشن و ... اونوقت جایگاها را تعئین میکنید و داخل قالب psd تون اجرا میکنید و میشه یه قالب سایت .
* فراموش نکنید که رنگ بندی و طراحی گرافیک و .. دست شما است و بر میگرده به ایده و خلاقیت شما که چطور باشه .
الانم تا فتوشاپ را یاد نگرفتین دنبال یادگیری اموزش طراحی قالب psd نباشد , چون چیزی نمیفهمید .
s2/mri
سه شنبه 12 شهریور 1392, 12:15 عصر
الهام خانم , گفتم که شما هنوز فتوشاپ را یاد نگرفتین , اول یه سی دی آموزش فتوشاپ تهیه کنید , و با محیط فتوشاپ اشنا بشید , بعدش کافیه فقط بفهمی : هدر چیست , فوتر چیست , اسلایدر چیست , سایدبار و نوگیشن و ... اونوقت جایگاها را تعئین میکنید و داخل قالب psd تون اجرا میکنید و میشه یه قالب سایت .
* فراموش نکنید که رنگ بندی و طراحی گرافیک و .. دست شما است و بر میگرده به ایده و خلاقیت شما که چطور باشه .
الانم تا فتوشاپ را یاد نگرفتین دنبال یادگیری اموزش طراحی قالب psd نباشد , چون چیزی نمیفهمید .
من با این نظر مخالفم!
من برا یادگیری فتوشاپ شروع به طرح زدن کردم. جاهایی هم که نمیدونستم چطور حل میشه از تو نت پیدا کردم!(ماشاا... نت پره از وکتور و پترن و براش و حتی گرادیانت اماده!)
اوایل هم معمولا از اموزش هایی که نت هست استفاده میکردم و عیننا همونا رو میزدم تا اینکه دستم رون تر بشه. یاد گیری فتوشاپ اونم برا کاری مثل طراحی قالب که جزء کارهای تقریبا راحت به حساب میاد کار خاصی نداره مهم ایده و خلاقیته!
به نظرم از فتوشاپ یه غول ساختین! هرچند نرم افزار بسیار قویه ولی نیاز نیست تمام ترفندها و حرکتها و ... برای زدن یه قالب یاد داشته باشین!
استارت کاره که سخته چون واقعا شروع یه چیزی که چیزی ازش نمیدونی یه خورده نامفهومه. به نظر من اموزش هایی که تو تاپیک های قبلی معرفی شد رو شروع کن و عیننا همونا رو بزن . بعد که خلاقیت تو ذهنت شکل گرفت میگی خوب اینجا اینطوری بزنم بهتره! یا از این رنگها استفاده کنم و و و
مهم اینه که شروع کنی. خودتو محدود به آموزش خاصی نکن
موفق باشی
elhamirani
سه شنبه 12 شهریور 1392, 16:51 عصر
دوستان کسی سایتی برای آموزش فوتوشاپ نمیشناسه؟
mehbod.rayaneh
سه شنبه 12 شهریور 1392, 17:01 عصر
سلام
من پیشنهاد میکنم 1 کاری بکنید!!!
شما دنبال طرحای ایرانی باشید و ببینید اون طرحا چجوری ایجاد شدن و خودتون سعی کنید 1 چیزی مث همونو طراحی کنید!
هیچم سخت نیست! بعد از 10-20 تا طرح دیگه دستتون راه میافته! میگیرید ک باید چیکار کنید
بعدم برید دنبال طراحی قالب و خلق ایده های ناب!
اینم 1 سایت خوب برای دانلود طرحای مذهبی اسلامی ایرانی!
http://www.asr-entezar.ir/
موفق باشید
reza2ha
سه شنبه 12 شهریور 1392, 19:12 عصر
مثلا توی این سایت می تونی فایل لایه باز سایت ها رو بگیری و بررسی کنی. برای کلیات فتوشاپ هم سی دی پرند خوبه
http://www.graphicha.com/
refugee
سه شنبه 12 شهریور 1392, 19:36 عصر
اصول کار دوست من همیشه مهمه , شما وقتی چیزی را اصولی یاد نگرید اصولی هم نمیتونید پیاده کنید .
به همین منظور شما که فله ای یاد گرفتی :
1. در اینده برا خلق ایده ای جدید و کار با افکت ها و ابزارک ها جدید فتوشاپ به مشکل بر میخورید و نیازمند اموزش و یاد گیری مجدد هستید .
2. اصولا به همان میزان یاد گیری بسنده کرده و فراتر از اون طرح ها را نمیتوانید اجرا کنید .
3. همیشه فتوشاپ مختص طراحی قالب و کشیدن جند تا جدول نیست . شما تو بعضی طرح هاتون نیاز به برش و روتوش روی تصاویر انسان ها و .. هستید که اینجاست به مشکل بر میخورد .
و ..
من همیشه تو زندگیم یه قانونی را رعایت میکنم برا رسیدن به درجات والا باید پله های ترقی را طی کرد .
و چه خوش گفت مولانا جلالدین بلخی :
از مقامات تبتل تا فنا , پله پله تا ملاقات خدا
s2/mri
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:10 صبح
هرکس به نوبه خودش بر اساس سلیقه ی خودش یه طرحی رو پیاده میکنه
یادگرفتن چیزی هنگام انجام دادن اون چه مشکلی پیش میاره! تو نت که ماشاا... از هر دری سخنی هست
شما خلاقیت داشته باشی هرکاری میتونی بکنی فقط کافیه که بخوای
من تا جایی که طرح زدم جایی نیاز به برش روی تصاویر انسان!!! بر نخوردم فکر هم نکنم تو طراحی قالب برش روی یه عکس به درد ادم بخوره
استفاده درست از فونت ، رنگ شناسی و خیلی چیزای دیگه تو وب خیلی مهم تر از برش عکسه
نهایت کاری که شما با عکس انجام میدی استفاده از عکس برا پس زمینه یا اسلایدره. چون معمولا تو طراحی باید به این هم فکر کرد که چطور این طرح با CSS3 پیاده بشه
درسته اصولی یاد گرفتن خوبه ولی نیاز مهمتر از اصوله! شما چیزایی که تو طراحی قالب نیاز داری رو اصولی یاد بگیر
سوای همه ی اینها ایده و خلاقیت تو طرح جای خودشو داره
یه نظر دیگه هم دارم اینه که ادم وقتی یه چیزی رو بر پایه اصول کار میکنه عملا خلاقیت ازش گرفته میشه. چون سعی میکنی بر پایه اون اصول حرکت کنی. و تو خلاقیت فکرت باید آزاد باشه! هیچ چهارچوبی برای خودت درنظر نگیری
سایت خود Adobe هم آموزش جامعی برای طراحی قالب گذاشته
refugee
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 10:49 صبح
دوست من , هدف من یادگیری از نت نیست ( اصلا مشکلی نداره برن از نت یاد بگیرن ) من هدفم اینه که چیزی را ادم تیکه تیکه یاد نمیگیره , باید از گام اول شروع به یادگیری کنید .
بطور مثال خانم ایرانی گفتن از فتوشاپ چیزی یاد ندارن , خب ایشون وقتی چیزی نمیفهمن از فتوشاپ چطور پیشنهاد میدین برن از تو نت قالب ساختن را یاد بگیرن ؟ ( اونوقت برا این خانم سوال پیش میاد که این ابزارک هایی که استفاده کرد اسمش چی بود , کاربردش جی بود , کجا از چی استفاده کرد و ... ) .
در جواب این سوالت که گفتی چه عیبی داره هنگام تکمیل پروژه بری یاد هم بگیری باید بگم که :
فرض کنید یه پروژه سفارش گرفتین برا پس فردا باید تحویل مشتری بدین , اونوقت اگه اونجایی که اموزش ندیدی را بری وقت بذاری تو نت دنبال اموزشش باشی و تا بیای عملی کنی و یاد بگیری وقتت را گرفته و هنوز پروژت اماده نشده ., یا اصلا برا برنامه نویسی مثلا php را مد نظر بگیرین , قرار نیست شما چند تا دستور if و for یاد گرفتین شروع به برنامه نوشتن کنید و وسط کار برین بقیه چیزا را فرا بگیرین . اگه شما اولش همه را یاد بگیری و چند تا نمونه برا خودت بزنی , دیگه بعدا مشکلی ندارید .
به قول استادمون که میگفت : شما تا الف ب ت ث را یاد نگریدی نمیتونید جمله بسازید . در حالی که شاید جمله را لفظی بیان کنید .
من روشم اصولی است و استاندارد اموزش دیدن هم پله ای (اصولی) است و پیشنهادم به خانم ایرانی یادگیری اصولی ( پله ای ) است .
:لبخندساده:
s2/mri
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 13:42 عصر
خب وقتی دارن از اموزش هایی که برای طراحی قالب استفاده میکنن (که تو تاپیک قبلیشون معرفی شد) اونجا اسم و کاربرد ابزار ها رو یادمیگیرن
منم نگفتم تا یاد نگرفتن برن سراغ مشتری(هر وقت احساس کردن میتونن کار و به موقع تحویل بدن بعد کار قبول کنن) مشتری داشتن یه کار مدیریتیه
با توجه به تاپیک هایی که زدن من این برداشت و میکنم که ایشون تو استارت کار مشکل دارنو اینخاطر میگم اول شروع کنن بعد علاقه مند تر که شدن یا نیاز یه آموزش داشتن برن اصولی یاد بگیرن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.