View Full Version : سوال: پنل مدیریت سایت نوشته میشود ؟؟؟؟
orache
سه شنبه 12 شهریور 1392, 07:43 صبح
سلام من خیلی وقته که این موضوع ذهنمو درگیر کرده
وقتی کسی سایت میسازه یعنی سایت رو سفارش میده اونوقت پنل مدیریتش چی میشه ؟؟ مثلا جوملا یا ورد پرس یک پنل مدیریت دارن که میشه پست داد پلاگین نصب کرد منو ساخت و... اما اگه کسی سایت بسازه پنل مدیریت رو خودش درست میکنه ؟؟ ایا زیاد طول نمیکشه ؟؟
کلا یک راهنمایی میخواستم در این زمینه
ممنون :چشمک:
tadayoni
سه شنبه 12 شهریور 1392, 11:10 صبح
بله باید پنل مدیریت هم برنامه نویسی بشه و ساخته بشه
این پنل رو باید با توجه به امکانات سایت ایجاد کنیم
جوملا و وردپرس هم پنل مدیریتی خودشون رو ایجاد کردن و براش کد نوشتن
بله زمان بر هستش ولی واسه کاری که بخواید به مشتری ارائه بدید و پول بگیرید نیاز هستش
SlowCode
سه شنبه 12 شهریور 1392, 12:46 عصر
وقتی کسی سایت میسازه یعنی سایت رو سفارش میده اونوقت پنل مدیریتش چی میشه ؟؟
نه وقتی سایت میسازه یعنی میسازه:لبخندساده: و خودش برنامه نویسه.
وقتی سایت رو میسازونه یعنی سفارش میده.:لبخند:
کلا باید برنامه نویس و مباحث امنیتی رو بلد باشی.
reza2ha
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:23 عصر
سلام دوست عزیز
این بستگی به سفارش داره. اگه منظورت از ساخت سایت، برنامه نویسی و طراحی کامل یک وبسایت باشه، باید سیستم مدیریت محتوا هم نوشته بشه. البته طراح های حرفه ای و شرکت ها و تیم ها، معمولا یک سیستم رو با وقت زیاد می نویسن که از هر لحاظ کامل باشه، و برای پروژه های مختلف فقط اون رو با توجه به نیاز کارفرما ویرایش می کنن.
اما اگر منظور از ساخت سایت، ساختن یک قالب باشه، خب قالب ساخته میشه و روی یک سیستم آماده مدیریت مثل وردپرس یا جوملا قرار می گیره
mohamad_torabi
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 03:10 صبح
سایت هایی مثلا اموزشی که هروز یه مطلب باید توش ارسال بشه باید مدیریت محتوا داشته باشه ساخت مدیریت محتوا هم بسته به نیازت هست که بهتره با حوصله بسازیش
sina_oonline
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 04:16 صبح
سلام
بله دیگه پنل هم برای اداره سایت باید ساخته بشه اگر سایت رو برای خودتون برنامه نویسی می کنید خب نیاز نیست زیاد برای تمیز در اومدن پنل وقت بزارید ( فرهنگی که لباس نو ها رو جلوی مهمون میپوشن توی خانواده ...)
orache
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 11:34 صبح
خوب حالا اینو بگم همه فحش بدین :لبخند: من ساختن سایت بلد نیستم یعنی نه اپ تی ام ال و نه هیچی من بازیساز هستم میخاستم بدونم سایت ساختن با پنل مدیریت کار سخته یا نه اخه من برای بازی ها میخواستم جداگان سایت بسازم و خوشم نمیاد کس دیگه ای بسازه چون اونطور که مد نظرمه نمیسازه
حالا به نظر شما ارزش داره وقت بذارم و یاد بگیرم یا خیر ؟؟ چقدر طول میکشه ؟؟
ممنون از همه
SlowCode
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 12:08 عصر
داداش یهو ناراحت نشی ولی با توجه به شناختی که من از شما دارم خیلی زمان میبره تا طراحی سایت رو یاد بگیری.
به نظرم شما وقتتو تو این مورد تلف نکن.
اتفاقا میخواستم بهت پیشنهاد بدم که وبلاگ رو ول کن بیا یه سایت بزن.:لبخند:
orache
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 12:57 عصر
داداش میدونم منظرو ت چیه منظورت اینه که من 1 سال پیش هم میخاستم یاد بگیرم ولی یاد نگرفتم درسته ؟؟ خوب شرایط فرق میکرد من سر انجین سازی کار کردم الانم سر بازی سازی برای اندروید و قرار دادن اون در یک بازار جهانی یعنی مارکت اندروید هستم خوب معلومه وقت نمیشد یاد بگیرم دیگه ولی بخام یاد بگیرم میتونم و خیلی سریع هم میتونم ولی نمیدونم چقدر طول میکشه اخه فقط html نیست که php . jqure , javascript , css , xml ,... خیلی زیاد میشه
از 1 سال بیشتر وقت میبره ؟؟
ممنون
orache
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 12:58 عصر
راستی بالاخره انلاین شدی نه ؟؟ چرا جواب پ خ هامو ندادی ؟؟ :دی
tadayoni
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 18:28 عصر
اینکه چقدر طول میکشه بستگی به خودتون داره که چقدر انگیزه و پشتکار داشته باشی
البته بنظر من شما یه سایت استاتیک هم داشته باشی کافیه و نیازی به پنل مدیریت نداره
مسئله بعدی اینکه بنظر من بهتره توی زمینه تخصصی خودت یه چیز جدید یاد بگیری تا بیای سراغ وب و این کار رو به متخصص های اون بسپاری
SlowCode
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 19:54 عصر
به جان پسرم قسم میخورم که من چندبار برات پیغام فرستادم!!!البته پسری ندارم:لبخند:
نمیدونم چرا برات نرسیده! احتمالا صندوق پیغامم پر شده بوده و به پیغامش دقت نکردم.
ببین بستگی داره به میزان علاقه + پشتکار + میزان وقتی که میزاری + روش یادگیری
مثلا من خودم تو 1 ماه html , css رو در حد نوشتن یه سایت یادگرفتم. php رو هم تثریبا تو یه ماه. ولی در حد نوشتن یه سایت متوسط.
ولی روزانه حداقل 8 ساعت کار میکردم! به طور میانگین هم 12 ساعت.
همه چی بستگی داره به خودت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.