View Full Version : برنامه نویس دو زاری کیست؟
eshpilen
سه شنبه 12 شهریور 1392, 10:08 صبح
بنظر شما کیست؟ :لبخند:
اخیرا با مشکلات گسترده ای در زمینهء برنامه هایی که دیدم و سروکار داشتم مواجه شدم.
واقعا وضع برنامه نویسی در ایران افتضاحه.
نمیدونم بخاطر امثال دات نت و ویژوال استودیو است که دیگه هر بی سوادی هم برنامهء تجاری مینویسه یا چیز دیگه!
یه نمونش هم امروز بود که مربوط به سایت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی میشد.
ملت اینقدر کامنت گذاشته بودن همه سردرگم و شاکی.
جالب اینکه همین الان کل سایتش داون شد.
web.esargaran.iau.ir
یعنی اینا سیستمهایی که طراحی میکنن اولش و ظاهرش نسبتا خوبه و بعضی اوقات پیشرفته بنظر میاد، اما داخل کار کل مشکل و باگ دارن.
بعد مسئلهء بدتر هم اینکه این برنامه نویسان در دسترس نیستن و/یا پاسخگو نیستن، و خیلی وقتا براحتی هم دروغ میگن و کاربر رو دست به سر میکنن.
البته این سایت رو فقط بعنوان مثال گفتم و درواقع سایتش با PHP است و نه دات نت.
ولی خب در PHP هم ما کلی کد آماده و CMS و اینطور چیزها داریم که کار رو راحت میکنن.
یه برنامهء دیگه بود (دسکتاپ) که جای دیگه استفاده میکنم اون دات نت هست.
جالب اینکه باگ گندش رو خودم کشف و گزارش کردم، اول که میخواستن حاشا کنن، بعدش هم پاسخگو نبودن تا مدتها، اخیرا نسخهء جدیدش رو اومدن نصب کردن گفتن باگهاش درست شده، ولی من دوتا تست کردم دیدم هنوز مشابه اون باگ و ده ها باگ دیگر رو داره؛ باگ هم میگم نه باگ های خیلی پیچیده و مخفی؛ نه یه چیزهایی درشت و واضح که دوتا تست یا یه مدت کوتاه باهاش کار کنی مشخص میشن. یعنی برنامه نویسان اینا اینقدر ناشی یا بی مسئولیت هستن که حتی باگهای اساسی و روشن و بزرگ رو هم درنمیارن و/یا برطرف نمیکنن. انگار اصلا برنامه هاشون رو تست درست و حسابی نمیکنن.
eshpilen
سه شنبه 12 شهریور 1392, 10:11 صبح
بابا به خدا برنامه نویسی کار هرکس نیست.
اینقدر هجوم نیارید به این رشته.
اینقدر رایانه و اینترنت و بازار کار رو پیش مردم خراب نکنید.
برید غاز بچرونید اونم شغله به خدا حداقل شرافت داره که یه کاری که توان و صلاحیتش رو ندارید درست انجامش بدید میچسبید بهش.
این کشور به کشاورزی و دامداری هم نیاز داره. پرورش شترمرغ. ماهی. و خیلی چیزای دیگه. درآمد و فرصتهای شغلی خیلی هاش هم بد نیست و اصلا خوبه اینطور که میگن.
eshpilen
سه شنبه 12 شهریور 1392, 10:13 صبح
هان سایتش دوباره اومد بالا!
کامنت های این صفحه رو نگاهی بکنید: http://web.esargaran.iau.ir/views/news-view.php?id=1031
eshpilen
سه شنبه 12 شهریور 1392, 10:17 صبح
دیدم طرف توی همین فروم اومده میگه یه برنامهء تجاری رو در عرض نمیدونم چند روز درست میکنه با دات نت!
بنظر شما همچین برنامه هایی همونایی نیستن که پر از باگ و نقص اصول و استاندارد هستن؟
یه بچه بیاد برنامه درست کنه یعنی؟
بله امثال میکروسافت اینقدر درست کردن ظاهر و یکسری کارایی های کلی و عمومی برنامه های متداول رو راحت کردن که هر بچه ای میاد در عرض چند وقت میشه برنامه نویس.
ولی نظر به اینکه برنامه نویسی فقط ظاهر و این چیزهای عمومی و کلیشه ای نیست، خب معلومه که در مسائل دیگه نقص و مشکل و اشتباه ببار میاد.
یعنی بگم کسی که اینقدر قدرت نداره حتی باگهای بزرگ برنامهء خودش رو دربیاره، برنامهء تجاری درست میکنه!
واقعا جالبه!! نه؟
SlowCode
سه شنبه 12 شهریور 1392, 12:26 عصر
سلام
به نظر من تو این قضیه هم شخص کدنویس مقصره و هم اکثر آموزش دهنده ها و نویسندگان.
تقصیر کدنویس اینه که دنبال مباحث پیشرفته نمیره و به چیزهایی که میدونه و کارش رو راه میندازه اکتفا میکنه. یا مثلا با خودش فکر میکنه: کی میاد برنامه منو هک کنه؟ و از این قبیل فکر ها....
ولی به نظرم تقصیر نویسندگاه بیشتر از کدنویس هاست! چون کسی که میاد آموزش برنامه نویسی رو میذاره باید توی کتابش حداقل یه اشاره ای به مباحث امنیتی بکنه! وگرنه این نوآموز بدبخت از کجا باید بدونه که همچین چیزایی هم هست! فقط کلمه هک رو شنیده دیگه!
مثلا من خودم حدودا 4 سال با vb6 کار کردم ولی باور کن قبل از یاد گرفتن php هیچی از امنیت نمیدونستم! چون هیچ کسی از امنیت برنامه های تحت دسکتاپ چیزی نمی نوشت! فقط مینوشتن که تو adodc فلان میکنی فلان میشه!
خلاصه شروع php باعث شد تا خیلی چیزها رو یادبگیرم.
eshpilen
سه شنبه 12 شهریور 1392, 13:14 عصر
فقط بحث امنیت نیست؛ اصلا تا اینجا روی امنیت این برنامه ها چیزی نگفتم.
بحث اینه برنامه نویس اصلا ضعیفه. یعنی مثلا اصول رو نمیدونه.
فقط درست کردن یه ظاهر و کلیت رو بلده. تازه همون ظاهر و کلیت هم طبق اصول نیست و باگ داره.
مثلا پیام خطا میاد خودش هم بطور خودکار ظرف چند ثانیه محو میشه!
بنظر من این اصولی نیست. پیام خطا باید ثابت باشه و تا وقتی اطمینان حاصل نشده که توسط کاربر رویت نشده محو نشه.
بعد این برنامه نویسها از الگوریتم و منطق برنامه هم چیز زیادی سر درنمیارن.
مثلا یه برنامه ای که توی املاک استفاده میشه، گزینه های جستجویی که داره رفتاری که داره مطابق انتظار و کار املاک و مشاور املاک نیست، بعد باگ هم داره. بعد اینا رفتن مثلا باگش رو درست کردن، ولی حالا مثلا من گفته بودم چرا در برنامتون 4+4 میشه 7 رفتن دقیقا همون 4+4 رو فقط درست کردن که 8 نشون بده، بعد مثلا اگر بزنی 5+3 دوباره میزنه 7!
حالا اینکه گفتم مثال بود؛ خواستم برسونم منظور چیه.
رفتن یه جاش رو فقط وصله و پینه کردن به طرز ابلهانه ای. یعنی مثل یه بچه که یجا رو ماست مالی میکنه بصورت موردی و غیراصولی!
بعد تازه ده ها باگ دیگری رو هم که برنامشون داره هنوز نفهمیدن یا درست نکردن نمیدونم بهرحال تغییر نکرده.
بعد چند ماه مثلا نسخهء جدید از برنامشون بیرون دادن برای رفع باگ.
یعنی حتی عرضه ندارن درست تست کنن باگهاش رو دربیارن.
الان برنامه نویسها یاد گرفتن فقط بگن OOP و MVC و WCF و اینها. و یکسری چیزهای مربوط به ظاهر اینترفیس و جنگولک منگولک بازی در حد گرافیک و زرق و برق و دوتا جلوهء نمایشی (که اکثرا هم خودشون درست نکردن و به این سادگی نمیتونن درست کنن و از ماجول ها و کدهای آماده استفاده میکنن).
ولی واقعا اینا همهء برنامه نویسیه؟ یا شما باید قبلش خیلی چیزهای پایه ای رو درست و حسابی بلد باشی؟
eshpilen
سه شنبه 12 شهریور 1392, 18:43 عصر
مثلا برنامه واسه کار املاک درست کردن توش فایلها رو ثبت میکنی.
بعد جالبه این هیچ امکان بکاپ گیری نداره!
یعنی مثلا من الان چند ماهه چند هزارتا فایل رو با زحمت وارد سیستم کردم، اگر اطلاعات روی هارد بپره همش از دست میره!!
البته من خودم دایرکتوری و فایلهای دیتاش رو فکر کنم پیدا کردم و هر روز ازش بکاپ میگیرم به این امید که اگر یوقت اتفاقی افتاد شاید بشه اونا رو برگردوند. ولی بازم چون خودشون چنین امکانی گذاشتن نمیشه مطمئن بود که این کار عملی باشه. یکی از خودشون که اصلا گفته بود نمیشه (ولی من فکر میکنم میشه).
آخه این چجور برنامه درست کردنه واقعا؟!
eshpilen
سه شنبه 12 شهریور 1392, 18:46 عصر
مدام هم که خطا میده مینویسه «برنامه با مشکل جدی مواجه شد با پشتیبانی تماس بگیرید» :لبخند:
فکر کنم مشکل جدی خود برنامه و برنامه نویسانش باشن :قهقهه:
SlowCode
سه شنبه 12 شهریور 1392, 19:23 عصر
جالبه یکی دوسال پیش هم ما از سایت ایران املاک نرم افزارش رو خریدیم، اومدیم چندتا ملک اضافه کردیم بعد دیدیم که جستجوش کلا کار نمیکنه!:گیج:
به پشتیبانیشون گفتم، بهم گفت: مشکل از شماست برنامه سالمه!:متعجب:
تو دلم گفتم آره تو راستی میگی، خلاصه کلا بیخیالشون شدم.
شما هم نباید ازش استفاده میکردی! خودت بشین یکی بنویس دیگه:لبخند:
UfnCod3r
سه شنبه 12 شهریور 1392, 19:59 عصر
این جا ایرانه . این چیزا کاملا طبیعیه . تازه اینا که چیزی نیست :لبخند:
omidshaman
سه شنبه 12 شهریور 1392, 20:10 عصر
به قول یکی از دوستان اینا برنامه نویس نیستن فرم نویسن. wizard ای برنامه مینویسن :))
ایران کجاش درسته که برنامه نویسیش باشه یک استاد تو دانشگاه داشتم برنامه فاکتوریل رو اشتباه می نوشت :))
eAmin
سه شنبه 12 شهریور 1392, 20:34 عصر
بخدا توی یکی از فرومهای مجاور «داد زدم٬ خودمو کشتم٬ جار زدم» که برنامه نویسی فقط طراحی اینترفیس و این جنگولک بازیها نیست ولی اون بنده خدا فقط میگفت برنامه نویسی ۲۰۱۱ یعنی این WPF ! :قهقهه:
بیخیال٬ مثبت فکر کنید :لبخند:
1485159
سه شنبه 12 شهریور 1392, 20:39 عصر
ایران کجاش درسته که برنامه نویسیش باشه یک استاد تو دانشگاه داشتم برنامه فاکتوریل رو اشتباه می نوشت :))
دانشگاه هست تا دانشگاه!
اگه منظورتون دانشگاه آزاد کنار فلان سنگه آره!
پس چرا تو دانشگاه ما همچین چیزی نی؟
راستش اینقدر این جور حرفا تو اینترنت زده شده که من وقتی رفتم دانشگاه انتظار داشتم استاد ها هیچی حالیشون نباشه ولی وقتی رفتم دیدم نه همچین چیزی نیس! خیلی هم حالیشونه.
البته قبول دارم که بعضی وقتی در مورد بعضی مسائل علم کمی دارن ولی نمیشه مثل شما قضاوت کرد.
در ضمن کسایی که ما از اونها انتقاد میکنیم که چیزی نمیدونن و حالیشون نمیشه و سواد کمی دارم هم از خودمون هستن!!!! کافیه که ما هم به خودمون دقت کنیم میبینیم که کلی کارمون ایراد داره!!! همون استاد دانشگاه هم روزی مثل ما بود روزی گپی میومد که من فلانم و اینجوریم و اونجوریم ولی وقتی استاد شد، چی شد؟؟
مسئله اینه که مشکل از خود ماست.
همه میان تو این جور تاپیک ها جوری انتقاد میکنن که انگار خودشون خیلی حالیشونه!!!!
البته منظورم آقای eshpilen و یا شخص خاصی تو این تاپیک نیس. من خودم بشخصه هر وقت پست های ایشون(eshpilen) رو میبینم میخونم چون خوشم میاد از طرز فکر و نوشتنشون.
فقط خواستم بگم که به فکر دیگران نباشن که درستشون کنین! چون درست نمیشن!!! به فکر درست کردن خودتون باشن. اونا اگه ببینن که شما درستین اونا هم درس میشن!
ورود دات نتی ها به تالار سی++ اکیدا ممنوع . حتی شما دوست عزیز
امضاتو عشقه :لبخند:
omidshaman
سه شنبه 12 شهریور 1392, 21:02 عصر
دانشگاه هست تا دانشگاه!
نه عزیزم ازاد کنار فلان سنگ نیست باهنر کرمان دولتیم هست خیر سرش :)
راستش اینقدر این جور حرفا تو اینترنت زده شده که من وقتی رفتم دانشگاه انتظار داشتم استاد ها هیچی حالیشون نباشه ولی وقتی رفتم دیدم نه همچین چیزی نیس! خیلی هم حالیشونه.
بستگی داره خودت چقدر حالیت باشه!
بقیه حرفاتو هم کاری ندارم زیاد حساس نشو کسی به شما نگفت فرم نویس سریع جبهه می گیری :لبخند:
چیزیم درباره من نمیدونی الکی نظر نده .
1485159
سه شنبه 12 شهریور 1392, 21:06 عصر
بستگی داره خودت چقدر حالیت باشه!
من که چیز خاصی حالیم نیس. :چشمک:
بقیه حرفاتو هم کاری ندارم زیاد حساس نشو کسی به شما نگفت فرم نویس سریع جبهه می گیری
فقط سه جمله اول مربوط به شما بود.
چیزیم درباره من نمیدونی الکی نظر نده .
میشه دقیقا اون جمله ای که در مورد شما اظهار نظر کردم رو نقل قول کنید؟!
omidshaman
سه شنبه 12 شهریور 1392, 21:14 عصر
فقط سه جمله اول مربوط به شما بود.
میشه دقیقا اون جمله ای که در مورد شما اظهار نظر کردم رو نقل قول کنید؟!
منظورت 10 جمله اوله دیگه نه؟
به هر حال من حس کردم منظورت منم .
همون 3 خط اولو هم ندونسته نظر دادی فروم جای عمومیه این مدلی پست گزاشتن درست نیست.
eAmin
سه شنبه 12 شهریور 1392, 21:17 عصر
If too many people are doing it wrong, then the problem is not the people. It's the system.
1485159
سه شنبه 12 شهریور 1392, 21:20 عصر
همون 3 خط اولو هم ندونسته نظر دادی
من که تو سه خط اول چیزی رو به شما نسبت ندادم! در هر صورت اگه ناراحت شدین من معذرت میخوام. :خجالت:
منظورت 10 جمله اوله دیگه نه؟
به هر حال من حس کردم منظورت منم .
فروم جای عمومیه این مدلی پست گزاشتن درست نیست.
اینم به لطف امکاناتیه که مسولان سایت برای این قسمت از سایت در نظر گرفتن. بعد از ارسال پست امکان ویرایش پست وجود نداشت که اون مورد و چند غلط املایی رو درست کنم.
FastCode
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:19 عصر
دانشگاه هست تا دانشگاه!
البته قبول دارم که بعضی وقتی در مورد بعضی مسائل علم کمی دارن ولی نمیشه مثل شما قضاوت کرد.
در ضمن کسایی که ما از اونها انتقاد میکنیم که چیزی نمیدونن و حالیشون نمیشه و سواد کمی دارم هم از خودمون هستن!!!! کافیه که ما هم به خودمون دقت کنیم میبینیم که کلی کارمون ایراد داره!!! همون استاد دانشگاه هم روزی مثل ما بود روزی گپی میومد که من فلانم و اینجوریم و اونجوریم ولی وقتی استاد شد، چی شد؟؟
مسئله اینه که مشکل از خود ماست.
همه میان تو این جور تاپیک ها جوری انتقاد میکنن که انگار خودشون خیلی حالیشونه!!!!
البته منظورم آقای eshpilen و یا شخص خاصی تو این تاپیک نیس. من خودم بشخصه هر وقت پست های ایشون(eshpilen) رو میبینم میخونم چون خوشم میاد از طرز فکر و نوشتنشون.
فقط خواستم بگم که به فکر دیگران نباشن که درستشون کنین! چون درست نمیشن!!! به فکر درست کردن خودتون باشن. اونا اگه ببینن که شما درستین اونا هم درس میشن!
امضاتو عشقه :لبخند:
احتمالا شما توی هاروارد درس میخونی.
استاد های تهران مرکز که گاو گاو هستن.
من این ترم فقط ۱۲ واحد اختصاصی برداشتم که سرم خلوت باشه که بتونم به کارم هم برسم.
فکر میکنی معدلم چند شد؟
هشت و هشت صدم.
بله.من ساختمان داده رو ۲ شدم.
ساختمان گسسته رو ۱۰.۲۵ شدم.
گرافیک ۱۲ شدم.اون یکی رو خودتون حساب کنید.
با شناختی که از من دارید به نظرتون چطور ممکنه من ساختمان داده رو ۲ بشم؟
خیلی ساده.استاد محسن جهانشاهی دارای ۷ تا دکترای هوش مصنوعی و منطق فازی و طراحی سیستم و معماری کامپیوتر و طراحی پایگاه داده و ... گفتن درس رو بلد نیستم و حتی اگر امتحان رو ۲۰ هم بشم میافتم.
من نمیدونم شما کجا درس میخونید ولی همین الان که حساب میکنم.مدت زمانی که سر توالت فکر کردم بیشتر ایده برنامه نویسی به ذهنم رسیده تا سر کلاس این استادا.
1485159
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:27 عصر
من این ترم فقط ۱۲ واحد اختصاصی برداشتم که سرم خلوت باشه که بتونم به کارم هم برسم.
فکر میکنی معدلم چند شد؟
هشت و هشت صدم.
خیلی ساده.استاد محسن جهانشاهی دارای ۷ تا دکترای هوش مصنوعی و منطق فازی و طراحی سیستم و معماری کامپیوتر و طراحی پایگاه داده و ... گفتن درس رو بلد نیستم و حتی اگر امتحان رو ۲۰ هم بشم میافتم.
من نمیدونم شما کجا درس میخونید ولی همین الان که حساب میکنم.مدت زمانی که سر توالت فکر کردم بیشتر ایده برنامه نویسی به ذهنم رسیده تا سر کلاس این استادا.
من نگفتم که استاد های دانشگاه خیلی شاخ هستن. گفتم که اینجوری هم که میگین نیستن.
من خودم که به شخصه سر کلاس های مربوط به کامپیوتر چیزی یاد نمیگیرم ولی راحت میتونم بگم که 70 درصد کلاس همین چیز های ساده ای که استاد ها میگن رو هم نمیفهمن!! حالا اگه تو هاروارد هم که باشن بازم یاد نمیگیرن! پس این استاد ها هم از سرمون زیاده!
جدی گفتین که هفت تا دکترا داره؟ :متعجب:
حتما با استاد لج کردین دیگه؟!
1485159
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:27 عصر
بازم اشباه شد تو پست قبلی. :گریه:
FastCode
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:32 عصر
فکر میکنی معدلم چند شد؟
هشت و هشت صدم.
من نگفتم که استاد های دانشگاه خیلی شاخ هستن. گفتم که اینجوری هم که میگین نیستن.
من خودم که به شخصه سر کلاس های مربوط به کامپیوتر چیزی یاد نمیگیرم ولی راحت میتونم بگم که 70 درصد کلاس همین چیز های ساده ای که استاد ها میگن رو هم نمیفهمن!! حالا اگه تو هاروارد هم که باشن بازم یاد نمیگیرن! پس این استاد ها هم از سرمون زیاده!
جدی گفتین که هفت تا دکترا داره؟ :متعجب:
حتما با استاد لج کردین دیگه؟!
جلسه اول ۷:۴۰ دقیقه رسیدم انداختم بیرون.
جلسه بعد ۷ رفتم جلو در نشستم تا بیاد.باز هم انداختم بیرون گفت چون جلسه قبل دیر اومدی.
آخر کلاس رفتم نبود.
جلسه بعد رفتم نشستم سر کلاس.
گفت خیلی غیبت داری.
جلسه بعد هم گفت درس رو نمیفهمی دیگه نیا.
باهاش یک مقدار سر optimization کدی که پای تخته بود با LLVM صحبت کردم.گفت گمشو برو بیرون.امتحان هم هر چقدر بشی ۷ نمره ازت کم میکنم.امکان نداره پاس بشی.
حالا نمیدونم مشکل از منه یا از استاد.ولی احتمالا همین روزها انصراف بدم.
تاپیک رو که دیدم داغم تازه شد.
1485159
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:35 عصر
باهاش یک مقدار سر optimization کدی که پای تخته بود با LLVM صحبت کردم.گفت گمشو برو بیرون.امتحان هم هر چقدر بشی ۷ نمره ازت کم میکنم.امکان نداره پاس بشی.
با همون لحنی که تو این انجمن حرف میزنی باهاش حرف زدی؟ :لبخند:
UfnCod3r
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:41 عصر
با FastCode موافقم خفن . جدی دفت کردین تو توالت چقدر ادم فکرش کار می کنه یا مشکل از ماست یا اینکه سیستمم اموزشی ، کتاب ها ، سوالا ، استاد ها ، همه باگ دارن به خدا این خانه از پایه ویرانه است
UfnCod3r
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:44 عصر
اهههههههههههههههههههههههه ههههه
بابا ویرایش رو بزاید . شورش می کنیما :عصبانی++:
من دیگه حرفی ندارم
FastCode
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:57 عصر
با همون لحنی که تو این انجمن حرف میزنی باهاش حرف زدی؟ :لبخند:
باور کن توی سه تا جمله ای که گزاشت حرف بزنم اگر میخواستم هم نمیتونستم چیزی بگم.
FastCode
سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:59 عصر
جدی گفتین که هفت تا دکترا داره؟
اگر یه نصفه دکترا داشت فرق scope ها رو میفهمید
1485159
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:08 صبح
باور کن توی سه تا جمله ای که گزاشت حرف بزنم اگر میخواستم هم نمیتونستم چیزی بگم.
اگر یه نصفه دکترا داشت فرق scope ها رو میفهمید
چی بگم والا دانشگاه ما که اینجوری نیس.
تا الان که همیچین استادی گیرم نیومده.:شیطان:
omidshaman
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:09 صبح
من که تو سه خط اول چیزی رو به شما نسبت ندادم! در هر صورت اگه ناراحت شدین من معذرت میخوام.
نه ناراحت نشدم فقط یک لحظه حس کردم داری فکر می کنی من تو غار زندگی می کنم با تلگراف امدم تو سایت :)
جلسه اول ۷:۴۰ دقیقه رسیدم انداختم بیرون.
جلسه بعد ۷ رفتم جلو در نشستم تا بیاد.باز هم انداختم بیرون گفت چون جلسه قبل دیر اومدی.
آخر کلاس رفتم نبود.
جلسه بعد رفتم نشستم سر کلاس.
گفت خیلی غیبت داری.
جلسه بعد هم گفت درس رو نمیفهمی دیگه نیا.
حالا نمیدونم مشکل از منه یا از استاد.ولی احتمالا همین روزها انصراف بدم.
تاپیک رو که دیدم داغم تازه شد.
طرف 7 تا دکتری داشته خب یکم باهاش راه میومدی:لبخند:
من که دانشگاهو میرم سک سک میکنم برمیگردم میام :))
البته اون استادی تو داشتی دیگه خیلی ادعاش میشده لابد .من که استاد رو تخته برنامه مینوشت اولا منو نگاه می کرد ببینه ایرادی چیزی نمی گیرم بعد ادامه میداد:لبخند: اخرشم 20 داد.
البته یک کارم می تونی بکنی سر کلاس که میری فرض کنی رفتی توالت همون جا بشینی فکر کنی من خیلی وقتا همین کارو می کنم:لبخند:
چرا یاد نگیرن؟ اگر کسی یاد بگیره عجیبه ! آخه روی تخته وایتبورد C++ یاد میدن خداییش؟!!
یک سر به یوتوب بزن ویدیو های کلاس های فیزیک MIT رو نگاه کن با این جا مقایسه کن خندت می گیره به خدا!
shabangah
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:14 صبح
Aghay fastcode 0 hasti chon adamhay 20 inghadr spam nemidan.
بچه ها ایرونی یعنی این ، یعنی زندونی . و اینکه اگه مدیران این سایت کلا بیخیال بشن . Ufc bv نن وود که بقیشو آقا cvh بگن.
1485159
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:16 صبح
چرا یاد نگیرن؟ اگر کسی یاد بگیره عجیبه ! آخه روی تخته وایتبورد C++ یاد میدن خداییش؟!!
مال ما پروژکتور هم داره :قهقهه:
البته قبول دارم که وضع دانشگاه ها خوب نیس تو ایران. فقط خواستم کسایی که قصد رفتن به دانشگاه دارن نا امید نشن. خدایی دانشگاه هر چقدر هم که کم و کاستی داشته باشه خیلی میتونه تو پیشرفت آدم کمک کنه!
veniz2008
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 01:21 صبح
سلام.
جناب eshpilen براتون زدم به تخته. من همیشه قدرت کلام شما رو دوست داشتم ولی متاسفانه ما در دو جهبه متفاوت (دات نتی و غیر دات نتی) قرار داریم!!! و امکان استفاده از دانش شما رو نداریم.
ولی چرا این همه تاخت و تاز به دات نت؟
من یکی از دوستام درباره برنامه اتوماسیون غذایی توسط یکی از شرکت های مطرح ایران صحبت میکرد که با دلفی نوشته شده. خودش میگفت به حدی مزخرف نوشته شده و باگ داره که یه برنامه نویس وحشت میکنه به کدهاش نگاه کنه.
آیا عیب از دلفی هست؟ یا از برنامه نویس؟
همین سایتی که خودتون معرفی کردید و با php نوشته شده بود. آیا عیب از php هست؟
این درست مایکروسافت کارها رو بسیار راحت کرده ولی من برنامه نویس چرا خودم کد customize شده رو ننویسم؟ دست من به اندازه دانشم باز هست. اگر ایرادی هست از من برنامه نویس هست. هر زبانی قدرت خودش رو داره و در بعضی زمینه ها یک زبان قدرت بیشتری رو در قیاس با زبان دیگه ای داره.
یکی از دوستان چیز خوبی گفت. گفت اینجا ایرانه. این جمله به ظاهر بسیار بدیهی هست بله اینجا ایرانه ولی یه دنیا معنی داره این کلمه.
اینجا ایرادات رو نباید رسانه ای کنی چون متهم میشی به 1000 و 1 عمل انجام نداده.
میشی تخریب گر، میشی حسود و تنگ نظر، میشی تهمت زن و شایعه افکن.
چند وقت پیش من درباره یکی از این سایت های دانلود فیلم آموزشی یه هشدار دادم و گفتم : "این سایت تروجان داره". چنان هجمه ای از سوی دانلودرها به من صورت گرفت که یاد این جمله مولانا افتادم : من پشیمان گشتم این گفتن چه بود * لیک چون گفتم پشیمانی چه سود
(دانلودر یعنی کسی که آخرین ورژن IDM روی سیستمش نصبه و یه اینترنت پرسرعت داره و مثل گاو سرش رو میندازه پایین یه فایل رو دانلود میکنه و گاوتر از اولش از سایت میاد بیرون بدون اینکه بدونه امنیت سایت مورد نظر در چه حد هست)
هنوزم اون سایت مشکل داره ولی این جماعت، لیاقت اطلاع رسانی رو ندارن.
اینجا با طایفه بازی ، قومی گری، هوچی گری و لابی کردن، کارها رو به جلو می برن. نتیجش همینه که محصولاتمون کیفیت و امنیت ندارند چون برنامه نویسش کیلویی برنامه نوشته. چون پاسخگویی در اینجا نه یک وظیفه که یک لطف در حق دیگران هست.
جایی که در اونجا پاسخگویی و نظارت نباشه، فساد و ناکارآمدی ازش میاد بیرون.
اینجا کارخونه صدور مدرک اونم از نوع دکتری داره. همه میگن که بحران کاغذ مال کمبود چوب و واردات کم و ... هست. همه اینا دروغه دوست من!!. اینجا از بس مدرک دروغین چاپ میکنن، کاغذ کم اومده!.
نتیجش شده این استادهایی که داریم می بینیم. شاید توی تهران از هر 20 استاد 2 تاش خوب باشه ولی توی شهرستان ها از هر 100 تاش 2 تاش هم خوب نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.