PDA

View Full Version : سوال: پردازش بازی

Ninaxin
سه شنبه 12 شهریور 1392, 22:38 عصر
سلام دوستان
من یک سوال داشتم.
با توجه به تجربه ی ی خیلی کم من در برنامه نویسی گرافیکی در سی++ برای این که دو عمل هم زمان اتفاق بیفته کار خیلی سختی باید انجام بشه.
ولی در بازی های کامپیوتری صد ها عمل همزمان اتفاق می افتن. ولی چطوری؟

1485159
سه شنبه 12 شهریور 1392, 22:57 عصر
ولی در بازی های کامپیوتری صد ها عمل همزمان اتفاق می افتن. ولی چطوری؟
به سختی!

سوالتون رو خیلی کلی پرسیدین. کدوم قسمتش چطوری اتفاق میفته؟
در ضمن همزمان اتفاق نمیفته. ما فکر میکنیم که همزمانه. در اصل پشت سر همه.

spiderman200700
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 10:43 صبح
با استفاده از Thread در جاوا به راحتی میتونید چنیدن کار رو به صورت موازی انجام بدید.

1485159
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 10:58 صبح
با استفاده از Thread در جاوا به راحتی میتونید چنیدن کار رو به صورت موازی انجام بدید.
Thread فقط محدود به جاوا نیست. تو اکثر زبان ها میشه از Thread استفاده کرد.
همین Thread که شما میگین هم به صورت کاملا موازی نیست! بلکه پشت سر همه ولی موازی به نظر میاد.
در ضمن تو اکثر موارد دلیلی برای استفاده از Thread در بازی وجود نداره. مگر در موارد خواص و حرفه ای.

Ninaxin
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 12:44 عصر
به سختی!

سوالتون رو خیلی کلی پرسیدین. کدوم قسمتش چطوری اتفاق میفته؟
در ضمن همزمان اتفاق نمیفته. ما فکر میکنیم که همزمانه. در اصل پشت سر همه.
مثلا در یک بازی جنگی فرض کنید شما با یک لشکر بزرگی از دشمنان مبارزه می کنید. آیا واقعا در این جا هم پشت سر هم اتفاق می افته؟

Ninaxin
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 12:46 عصر

این Thread که شما می گین حداکثر چند عمل رو می تونه موازی کنه؟

Ninaxin
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 12:48 عصر
Thread
همین Thread که شما میگین هم به صورت کاملا موازی نیست! بلکه پشت سر همه ولی موازی به نظر میاد.

چقدر عجیب! آیا مطمئن اید؟

1485159
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 12:54 عصر
مثلا در یک بازی جنگی فرض کنید شما با یک لشکر بزرگی از دشمنان مبارزه می کنید. آیا واقعا در این جا هم پشت سر هم اتفاق می افته؟
کلا چیزی به اسم موازی تو کامپیوتر های ما وجود نداره! چون عملا پردازشگرها موازی نیستن. البته من در مورد پردازشگرهای چند هسته ای اطلاعی ندارم. از gpu هم میشه استفاده کرد که اونو میشه موازی حساب کرد.
توی یک بازی برای کنترل یک لشکر هیچ نیازی به استفاده از پردازش موازی نیست. البته این به این معنی نیست که توی این جور بازی ها از Thread استفاده نمیکنن! شاید بکنن. بستگی داره. مثلا توی یک بازی استراتژیک میشه برای هر تیم(گروه، کشور، حریف) یک Thread در نظر گرفت ولی نیازی نیست که برای هر سرباز Thread در نظر گرفت. البته کل بازی رو میشه بدون Thread هم نوشت.
در کل Thread به معنای پردازش کاملا موازی نیست. شما هم نباید پردازش سریال رو دست کم بگیرین.

چقدر عجیب! آیا مطمئن اید؟
به ضرس قاطع :لبخند:
البته من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم. بهتره اساتید هم نظر بدن.