PDA

View Full Version : حرفه ای: نحوه ادغام دو نوع معماری linq و ADO در یک برنامه ویندوز فرم



cisco ++
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 17:08 عصر
سلام دوستان
کسی نمونه ای از نحوه ادغام و استفاده دو نوع معماری linq و ADO در یک برنامه داره؟
مدیر بخش گفته میشه در یک برنامه هر دو معماری رو استفاده کرد (با تعریف ماژول جداگانه و...) ولی من برای درک این راه به مثال احتیاج دارم
نمونه دارین؟

cisco ++
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 19:01 عصر
یعنی کسی بلد نیس یا به این موضوع برخورد نکرده؟

Direlap
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 19:22 عصر
نیازی به نمونه ندارید.

شما هرکجا که میتوانید از ado استفاده کنید و هرکجا که خواستید یا صلاح دیدید یا دلتان خواست از linq

البته این نوع کد نویسی پیشنهاد نمیشه ولی اگه شما رغبت به این کار دارید میتونید استفاده کنید.

درضمن اینجا یه سوالی مطرح میشه که چرا میخواهید این کارو انجام دهید ؟

cisco ++
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 07:02 صبح
خیلی متشکرم
آخه یه قسمت کوچیک ولی مهم از برنامه ام رو یه نفر برام با linq نوشته و ارسال کرده درحالی که بقیه قسمتهاش رو خودم با ado نوشته ام
چون از linq و نحوه کدنویسیش سردرنمیارم تو استفاده اش دارم گیج میزنم
اون یه نفر هم ظاهرا فقط linq بلده !

hamid_0341
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 07:22 صبح
خیلی متشکرم
آخه یه قسمت کوچیک ولی مهم از برنامه ام رو یه نفر برام با linq نوشته و ارسال کرده درحالی که بقیه قسمتهاش رو خودم با ado نوشته ام
چون از linq و نحوه کدنویسیش سردرنمیارم تو استفاده اش دارم گیج میزنم
اون یه نفر هم ظاهرا فقط linq بلده !
خُب اون قسمت هایی که نمیفهمی و مُشکل داری توشون بزار برات توضیح میدیم!

cisco ++
جمعه 15 شهریور 1392, 08:10 صبح
اولا اینکه وقتی از کلاس LINQ to SQL استفاده میشه ، چطور باید فایل دیتابیسم رو بهش بشناسونم ؟
این عکس رو ببینید :

http://civo.net78.net/up/770ae9e1b6bc.jpg
ابتدا دیتابیسم رو غیرفعال کردم تا عملیات شناسوندن از این طریق مشکلدار نشه ولی مشابه همین پیغام رو داد

Aalibeigi
سه شنبه 16 مهر 1392, 09:43 صبح
سلام کار با linqخیلی ساده است
فقط باید add new item رو بزنی و تو پنجره دنبال linq to sql classes بگردی و شی رو اضافه کنی بعدش تو قسمت باز شده جدول هات رو از تو سرور اکسپلورر درگ کنی . خودش رابطه ی جدول ها و همه چی رو تشخیص میده.
کد نویسی با linq هم خیلی ساده تر از ado هستش.

shahryari
سه شنبه 16 مهر 1392, 11:14 صبح
دوست عزیز کدهای اون قسمتی که linq بزار تا به ado تبدیل کنیم