View Full Version : ریکاوری و پیدا کردن پسورد فایل های rar یا zip
darknes666
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 17:51 عصر
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.
حتما کسایی که رفتن دنبالش الان میان میگن نمیشه :لبخند:.
بله خودمم رفتم دنبالش و تا حدی متوجه مشکلاتش شدم.
این موضوع رو بیخیال شدم تا حدود یه چند روز پیش که اینو دیدم:
http://www.4shared.com/video/U7MvhUxO/With_Proof_Rar_Password_Cracke.html
خب حالا تو این فیلم طرف با یه نرم افزار پسورد یه فایل رو در زمان خیلی کمی در میاره.
حالا ممکنه یکی بیاد بگه ساختگیه.ولی تعداد like هاش زیاد بود.
کامنت ها هم نشون میداد که کار میکنه.
متاسفانه من که نتونستم نرم افزارو بگیرم ببینم کار میکنه یا نه.
https://rapidshare.com/#!download|864p1|3495282708|Rar_Password_Cracker_v 1_364.rar|816|0|0|1|referer-4FC72F9D1DA938BE62E128C03734FA2E
اخه خودش پسورد داره و برای گرفتنش باید یه survey رو تکمیل کنین :عصبانی++:
حالا میتونین فیلمو ببینین و نظر خودتونو درموردش بگین.:بامزه:
FastCode
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 22:51 عصر
۱۰۰۱ دلیل برای دروغ بودنش وجود داره.
من فقط یکیش رو میگم.
۱.شما هیچ موقع نمیدونی چند درصد از رمز رو کرک کردی چون درصدی وجود نداره و همش احتمالاته.
darknes666
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 23:07 عصر
۱۰۰۱ دلیل برای دروغ بودنش وجود داره.
من فقط یکیش رو میگم.
۱.شما هیچ موقع نمیدونی چند درصد از رمز رو کرک کردی چون درصدی وجود نداره و همش احتمالاته.
تعداد کامنت ها و لایک ها چی؟
FastCode
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 23:26 عصر
من Alexander roshal رو از کل youtube بیشتر قبول دارم.
http://lastbit.com/pswcalc.asp
darknes666
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 23:31 عصر
من دنبال یه اثبات برای عموم هستم.
اگر کسی موفق به امتحان خود نرم افزار شد مارو هم خبر کنه.
UfnCod3r
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 23:34 عصر
اخه مگه به لایکه .
عکس دختر همسایه ما ی میلیارد لایک خرده تو چیزبوک :قهقهه:
پسورد این فایل ها رو نمی شه فهمید . البته ی سری برنامه ها هستن که هر دفعه ی پسوردی تست می کنن ولی 3 سال هم سیستم روشن باشه پسورد رو پیدا نمی کنن:لبخند:
darknes666
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 23:36 عصر
اخه مگه به لایکه .
عکس دختر همسایه ما ی میلیارد لایک خرده تو چیزبوک :قهقهه:
پسورد این فایل ها رو نمی شه فهمید . البته ی سری برنامه ها هستن که هر دفعه ی پسوردی تست می کنن ولی 3 سال هم سیستم روشن باشه پسورد رو پیدا نمی کنن:لبخند:
تا خود نرم افزار امتحان نشه نمیشه اینو گفت.حالا هیی اینو تکرار کنین.
خوبه اول تاپیک گفتماا
darknes666
چهارشنبه 13 شهریور 1392, 23:40 عصر
اها راستی یادم رفت بگم.
شما که این حرفو میزنی.خودت یه برنامه با همین عنوان بنویس بزار تو یوتیوب.
بعد سه ماه نسبت لایک هاتو به دیس لایک هات میگیریم.
اونوقت معلوم میشه.:لبخندساده:
eshpilen
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 08:23 صبح
اینکه چیز خاصی نشون نمیده.
اولا ثابت نمیشه حقیقت داره.
کاربران هم لایک زدن دلیل نمیشه که. خیلی ها تست نکرده هم لایک میزنن.
دوما گیریم کلکی در کار نباشه.
خب این چیزی که نشون داد من همش منتظر بودم برسه به پسوردش ببینم چه پسوردیه؛ چقدر پسورد قویه.
اما چیزی که دیدم پسورد رو پنهان کرده بود!
کرک به روش Brute-force روی بیشتر الگوریتم ها و برنامه ها امکان پذیره، و دلیل ضعف و شکستن اون الگوریتم و برنامه نیست، بلکه دلیلش ضعیف بودن پسورده.
برنامهء این طرف هم ممکنه دیتابیسی از پسوردهای متداول و کلمات دیکشنری و عبارت های کوتاه متداول/مشهور و آدرس سایت ها و غیره رو در خودش داره و همهء اینا رو تست میکنه. البته بنظرم بازم سرعت کارش یخورده عجیب بنظر میاد (اگر تصادفی اون مورد خاص نبوده باشه که شانسی پسوردش زود پیدا بشه).
حتی برای یک کاربر عادی با یک رایانهء استاندارد امروزی، سرعت Brute-force تا چند میلیارد پسورد در ثانیه غیرمنتظره نیست. حالا اگر طرف رایانه/کارت گرافیک خیلی قدرتمندی در اختیار داشته باشه یا موازی سازی ای چیزی انجام بده طبیعتا میتونه به سرعت ده ها و صدها برابر هم برسه.
کاربرانی هم که لایک و کامنتی زدن و واقعا برنامه رو تست کردن احتمالا با پسوردهای ضعیف تست کردن؛ کمتر کسی اینقدر مطلع و با دقت هست که با یک پسورد بقدر کافی قوی تست کنه.
پسورد قوی هم مثلا باید چطور باشه! با سرعت و امکاناتی که امروزه در اختیار عموم هست دیگه حتی پسوردهای 8 کاراکتری رندوم هم بقدر کافی قوی محسوب نمیشن!
در نهایت شاید هم باگی در خود نرم افزار Rar یا پیاده سازی الگوریتم رمزنگاری اون (AES) وجود داشته که کسی کشف و ازش سوء استفاده کرده؛ ولی این گزینه آخرین احتمال و بعیده.
eshpilen
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 08:34 صبح
پسوردهای کوتاه که اصلا دیتابیس هم نمیخوان، چون تمام ترکیبات ممکن رو برنامه میتونه در مدت کوتاهی تست کنه.
مثلا یه پسورد 6 کاراکتری، امنیت نداره؛ حالا هرچی میخواد باشه.
darknes666
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 20:40 عصر
اینکه چیز خاصی نشون نمیده.
اولا ثابت نمیشه حقیقت داره.
کاربران هم لایک زدن دلیل نمیشه که. خیلی ها تست نکرده هم لایک میزنن.
دوما گیریم کلکی در کار نباشه.
خب این چیزی که نشون داد من همش منتظر بودم برسه به پسوردش ببینم چه پسوردیه؛ چقدر پسورد قویه.
اما چیزی که دیدم پسورد رو پنهان کرده بود!
کرک به روش Brute-force روی بیشتر الگوریتم ها و برنامه ها امکان پذیره، و دلیل ضعف و شکستن اون الگوریتم و برنامه نیست، بلکه دلیلش ضعیف بودن پسورده.
برنامهء این طرف هم ممکنه دیتابیسی از پسوردهای متداول و کلمات دیکشنری و عبارت های کوتاه متداول/مشهور و آدرس سایت ها و غیره رو در خودش داره و همهء اینا رو تست میکنه. البته بنظرم بازم سرعت کارش یخورده عجیب بنظر میاد (اگر تصادفی اون مورد خاص نبوده باشه که شانسی پسوردش زود پیدا بشه).
حتی برای یک کاربر عادی با یک رایانهء استاندارد امروزی، سرعت Brute-force تا چند میلیارد پسورد در ثانیه غیرمنتظره نیست. حالا اگر طرف رایانه/کارت گرافیک خیلی قدرتمندی در اختیار داشته باشه یا موازی سازی ای چیزی انجام بده طبیعتا میتونه به سرعت ده ها و صدها برابر هم برسه.
کاربرانی هم که لایک و کامنتی زدن و واقعا برنامه رو تست کردن احتمالا با پسوردهای ضعیف تست کردن؛ کمتر کسی اینقدر مطلع و با دقت هست که با یک پسورد بقدر کافی قوی تست کنه.
پسورد قوی هم مثلا باید چطور باشه! با سرعت و امکاناتی که امروزه در اختیار عموم هست دیگه حتی پسوردهای 8 کاراکتری رندوم هم بقدر کافی قوی محسوب نمیشن!
در نهایت شاید هم باگی در خود نرم افزار Rar یا پیاده سازی الگوریتم رمزنگاری اون (AES) وجود داشته که کسی کشف و ازش سوء استفاده کرده؛ ولی این گزینه آخرین احتمال و بعیده.
دوست عزیز خدمت شما هم همینو عرض میکنم.
شما خودتون یه برنامه با همین عنوان بنویسین بزارین یوتیوب و بعد 3ه ماه نسبت لایک هاتونو به دیس لایک هایتون میگیرم.
اونوقت معلوم میشه.
1485159
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 20:46 عصر
دوست عزیز خدمت شما هم همینو عرض میکنم.
شما خودتون یه برنامه با همین عنوان بنویسین بزارین یوتیوب و بعد 3ه ماه نسبت لایک هاتونو به دیس لایک هایتون میگیرم.
اونوقت معلوم میشه.
پس الان چیکار کنیم ما؟
هرکی توضیح بده شما میای این جمله میگی بهش؟
darknes666
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 21:44 عصر
پس الان چیکار کنیم ما؟
هرکی توضیح بده شما میای این جمله میگی بهش؟
دوست عزیز اکثرا میان میگن نمیشه.
باید Brute-force انجام داد و کامپیوتر ها سریع شدن و از این حرف ها.
یکم گشتم و این برنامه رو پیدا کردم(بدون survey).
تو ویندوز من که به dll گیرداد.
حالا شما یه امتحان کنین اگر جواب داد منم خبر کنین.
خودش گفته بود که پسورد های خیلی سخت رو تو کمتر از 20 دقیقه پیدا میکنه.
اینم لینک مستقیمش:
bit.ly/147ibqi
omidshaman
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 22:20 عصر
کار نمی کنه یک پسورد سادهomid123 دادم بهش یک loading امد بعد 1 مین پر شد گفت باید اپدیت بشه بعد زدم اکی رفت تو این سایت که برای من اصلا باز نمیشه!
http://cleanfiles.net/?pygkWdp
darknes666
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 22:36 عصر
دلیلشو نمیدونم چون واسه من به dll گیر میده.:متفکر:
ولی در این زمان یه چیز جالب دارم براتون :لبخند:
اینو نگاه کنین:
http://8pic.ir/images/32994927100687573240.png
http://8pic.ir/images/50413978574855642113.png
UfnCod3r
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 22:36 عصر
نمی دونم چرا جدیدن برنامه نویس برام جای خنده داری شده :قهقهه::متفکر:
ی سری هم سر یک تاپیکی که طرف می خواست همه چی رو تو 1 بایت فشرده سازی کنه کلی خندیدم .:قهقهه:
شما ی الگوریتم ساده Hash رو بلد باشی می فهمی این رمز گذاشتنا چطوریه و چرا نمی شه بدستش اوارد
darknes666
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 22:39 عصر
نمی دونم چرا جدیدن برنامه نویس برام جای خنده داری شده :قهقهه::متفکر:
ی سری هم سر یک تاپیکی که طرف می خواست همه چی رو تو 1 بایت فشرده سازی کنه کلی خندیدم .:قهقهه:
شما ی الگوریتم ساده Hash رو بلد باشی می فهمی این رمز گذاشتنا چطوریه و چرا نمی شه بدستش اوارد
میشه.:چشمک:
راهشم بالای پستت میبینی.
درضمن من خودم الگوریتم AES رو مطالعه کردم و مدونم با مهندسی مجدد نمیشه این کار رو کرد.(دیگه تکرار نکن)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.