ورود

View Full Version : برنامه نویسی کاربردی

zzare12012
سه شنبه 08 فروردین 1385, 23:44 عصر
من sql server را تازه شروع کرده ام :خجالت: و برای یادگرفتن آن کتاب انتشارات ناقوس را مطالعه کرده ام.
حالا چند سوال اساسی دارم . متشکر می شوم که مرا راهنمایی کنید
1- چگونه می توانم یک برنامه کاربردی بنویسم . مثلا یک سایت دینامیک بر پایه sql server داشته باشم . از کجا باید شروع کنم
2- اگر بخواهم چند جدول داشته باشم که با تغییر در یکی از این جداول تغییر در بقیه هم وارد شود
مثلا با وارد کردن یک سطر به یکی از جداول این سطر به جداول دیگر هم وارد شود باید از چه چیزی استفاده کنم
3- ایندکس ها به چه درد می خورند (با یک مثال)
با تشکر فراوان

nazaninam
چهارشنبه 09 فروردین 1385, 00:05 صبح
ببینید ms sql server یک نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی است با اکثر زبان های برنامه نویسی هم مطابقت داره شما برای طراحی سایت می تونی asp.net شروع کنی اینجا هم یک تاپیک داره میتنی کمک بگیری
Php هم میشه کار کرد البته اون بیشتر بر پایه Mysql هستش
خلاصه داری وارد یه اقیانوس میشی اون سوالات بعدی هم طی کار متوجه میشی.. من زیاد وارد نیستم جسارت نمیکنم اساتید جواب خواهند داد
در مورد طراحی وب در خدمتم
http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=25

AminSobati
چهارشنبه 09 فروردین 1385, 15:27 عصر
دوست عزیزم،
شما باید این راه رو قدم به قدم طی کنید. اول در یک زبان برنامه نویسی تسلط پیدا کنید و بعد در SQL Server. سوالهایی که پرسیدین در هر کتاب مربوط به SQL Server پاسخ داده شده. لذا حتما یک کتاب رو به طور کامل مطالعه کنید و سوالات خودتون رو پست بفرمایید. سوالی مثل: ایندکسها به چه درد میخورند، مستلزم نوشتن مطالب بسیاری هستش، در حالیکه رفرنس و کتاب خوب که کاملا ایندکسها رو تشریح کرده باشه بسیار زیاده.