ورود

View Full Version : گفتگو: هنرستان یا دانشگاه:مسئله این است!

amirrezaq
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 10:18 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان!
میخواستم بپرسم به نظر شما برای ورود آکادمیک به کامپیوتر بهتره از هنرستان وارد بشیم یا از دانشگاه بریم؟؟؟
شنیدم که هنرستانی ها زودتر وارد بازار کار میشند ولی در همون سطح پایین علمی باقی می مونن(برنخوره من فقط شنیدم!)
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟
هنرستان یا دانشگاه!

farazsahebdel
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 10:31 صبح
من خودم تو هنرستان درس خوندم . شما باید به خودتو نگاه کنید اگه ریاضی تون خوب باشه به نظر من به رشته ی ریاضی فیزیک برید چون کامپیوتر بر مبنای ریاضی ساخته شده پس هرچه ریاضی تو خوب باشه عالی می شید.
ولی اگر خوب نباشه بهتره به هنرستان برید بله اگه شما بخواید از هنرستان می تونید زودتر وارد بازار کار می شوید و همچنین می تونید به دانشگاه برید و هیچ محدودیتی وجود نداره ...!

qartalonline
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 11:02 صبح
به فکر زود وارد بازار شدن نباشید.
شما طبیعتا وقتی با رشته ریاضی وارد دانشگاه بشید سطح علمی شما در دانشگاه و بعد از ورود به بازار کار بیشتر از کسی خواهد بود که بصورت عادی در هنرستان درس خودنه.
البته این سطح علمی ممکنه تغییر کنه شاید کسی تو هنرستان درس بخونه ولی بدلیل علاقه شدید به رشته اش تحقیات زیادی انجام بده زحمت زیادی بکشه و از یک دانشجویی که تو دبیرستان درس خونده سطح علمی بالایی داشته باشه.

SlowCode
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 12:16 عصر
یه مورد دیگه هم اینه که شما اگه از هنرستان بری نمیتونی کارشناسی پیوسته بخونی! یعنی یه بار کنکور میدی میری کاردانی میخونی بعد یه بار هم کنکور میدی میری کارشناسی!
ولی اگه ریاضی بخونی میتونی کارشناسی پیوسته بخونی.
از لحاظ دانشگاه شاید فرق چندانی نباشه ولی افرادی که ریاضی میخونن معمولا ریاضی رو بیشتر از هنرستانی ها میفهمن(البته استثناهایی هم هست).

ابوذر محمودی
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 12:35 عصر
من خودم هنرستانی بودم اگه واسه ورود به بازار نمیخای برو ریاضی ، اگه میخوای عملی چیزی یاد بگیری برو هنرستان.
اکثریت بچه های ریاضی تئوریشون واقعا خوبه و تو مقطع کارشناسی با دروسی مثل گسسته ، معادلات،آمار،ریاضی مهندسی هیچ مشکلی ندارن ولی تو دروس عملی یه خورده لنگ میزنن.
در مقابل بچه های هنرستانی تو آمار و معادلات و ریاضی مهندسی و درسایی که بیس ریاضی داره به مشکل برمیخورن.
تو کنکور هم درصد دروس ریاضی بچه های دبیرستانی از هنرستانی ها بیشتره . چه تو مقطع کارشناسی و چه ارشد ، ریاضی درس واقعا مهمیه پس اگه این درسو بالا بزنی ، چون خیلیا با این درس مشکل دارن به راحتی میتونی خیلی هارو کنار بزنی.

پیشنهاد من اینه که اگه میخوای بیای مجموعه مهندسی کامپیوتر ، حتماً برو از دبیرستان بیا ولی در کنارش برنامه نویسی هم کار کن .
من به خاطر اینکه رشته سخت افزار همش ریاضیه اصلا جرات ندارم برم سمتش.
امروزم نتیجه ارشد آزاد اومد هوش مصنوعی مشهد قبول شدم ، الان استرس دارم چون ریاضیم اصلا خوب نیس و شاید دوباره سال دیگه شرکت کنم واسه نرم و شاید این اتفاق برای تو هم تکرار شه ...
اینایی که گفتم تجربیات 2 سال کاردانی +2 سال مهندسی نرم + 2 سال مهندسی IT بود .

parandweb
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 13:08 عصر
سلام

هنرستان دانشگاه بیشتر تئوری هستش اما هنرستان بیشتر عملی هستش بعدشم بهتر می توان با دبیران هنرستان گرم گرفت تا یه استاد دانشگاه!!!

من اگر به جای شما بودم هنرستان را انتخاب می کردم یکی از اقوام ما از هنرستان شروع کردش الان دو سال از بنده پیشی گرفته و درامدشم بیشتر از بنده است....

mtnam1372
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 14:37 عصر
همیشه توی همه دانشگاه ها فنی حرفه ای ها بهتر میفهمند اینو کافیه از استادهای دانشکده ها بپرسین/البته همهچیز به شما بستگی داره

AliRezaPro
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 16:32 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان!
میخواستم بپرسم به نظر شما برای ورود آکادمیک به کامپیوتر بهتره از هنرستان وارد بشیم یا از دانشگاه بریم؟؟؟
شنیدم که هنرستانی ها زودتر وارد بازار کار میشند ولی در همون سطح پایین علمی باقی می مونن(برنخوره من فقط شنیدم!)
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟
هنرستان یا دانشگاه!
سلام
ضمن اینکه موضوع تاپیک هیچ ازتباطی با این بخش و تالار ندارد اما بهتون جواب میدم , فکر خودتون رو مشغول این حرف ها نکنید . سهم زیاد بازار wordpress ایران دست کسی هست که اصلا رشته اش ارتباطی با این موضوع نداره . کلا برای برنامه نویسی و ورود به بازار شما نیاز به مدرک ندراید , باید کار بلد باشید .

amirrezaq
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 16:39 عصر
خوب یه سوال
ینی اگه از ریاضی بریم نمیتونیم توی بازار کار خوب ظاهر بشیم؟؟؟

MMSHFE
شنبه 16 شهریور 1392, 08:11 صبح
موفقیت در بازار کار ارتباطی به محل تحصیل و رشته تحصیلی نداره. بیشتر به مباحث تخصصی موردنیاز بازار مربوط میشه که هر کسی (حتی اگه رشته تحصیلی اون مرتبط با کامپیوتر هم نباشه) میتونه یاد بگیره. البته ممکنه یادگیری سختتر بشه ولی غیرممکن نیست و همه میتونن با مطالعه دقیق eBook ها و کتابها و تمرین و ممارست زیاد، موفق بشن. البته معمولاً کسانی که پایه ریاضی قوی دارن، در تجزیه و تحلیل مسائل و تبدیل صورت مسئله به الگوریتم دردسرهای کمتری خواهند داشت.

UfnCod3r
شنبه 16 شهریور 1392, 12:44 عصر
فرقی نداره . یکی از یکی بد تره . مخصوصا" در بلاد مسلمین .
شما اگه از الان داری به بازار کار و پول فکر می کنی هرکاری کنی برات فرقی نداره .
نمی دونم چرا ملت همش به پول فکر می کنن . کار چیزیه که ی عمر باهاش زندگی می کنی .
اون کاری رو انتخاب کن که دوست داری . هر چند اگه هیچ پولی توش نباشه . البته هیچ کاری بدون در امد نیست به شرطه اینکه خوب یاد بگیری و حرفه ای بشی .
پس بهتره به این فکر نکنی که می ری دانشگاه و ازت ی برنامه نویس حرفه ای می سازن :قهقهه:
الان خیلی ها دکترای کامپوتر دارن ته کارشون نوشتن ی برنامه حساب داری هست که میانگین نمرات دانش اموزان رو حساب می کنه .:بامزه:

qartalonline
شنبه 16 شهریور 1392, 12:57 عصر
کلا برای برنامه نویسی و ورود به بازار شما نیاز به مدرک ندراید , باید کار بلد باشید .

من هم با این حرف موافقم.
شما الان مدیر سایتهای میهن بلاگ ، کلوب و آپارت رو ببینید از نظر مدرک تحصیلی دیپلم داره ولی مطمئنا از نظر برنامه نویسی و وب و .. حرفه ای تر از این حرفاست.